Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
a co to jest milosc?

Gość gość
życie jest straszne-Student.

I długie :D Pomyśl, ilu ludzi byłoby szczęśliwszych, gdyby decydowali o swym życiu. Np. ja chcę umrzeć i daję swoje organy ludziom, którzy pragną całym sercem żyć. Hardcore...

Gość gość
Przeciez kazdy moze decydowac o swoim zyciu

Gość gość
Przeczytajcie na wikipedii co to milosc, pisza o iluzji i o rozmnazaniu, ze jest tylko po to zeby sie rozmnozyc, jak przeczytacie calkiem stracicie nadxieje na milosc

Teoretycznie może decydować, ale czy chora osoba ma wybór? Czy to sprawiedliwe, że umiera młoda, szczęśliwa żona i matka a taka ja żyje i tego nie chcę? To nie jest wybór

Gość gość
Nie ma sprawiedliwosci kochana na tym swiecie, umarla Ania matka 3 dzieci i co? A pijak zlodziej morderca zyje. Zycie to nie szczesliwa bajka

Gość gość
Zycie to c*****a wegetacja, czekanie na smierc, na nieszczescia choroby.... ale mnie nakreciliscie do pesymizmu, udzielilo mi sie

Gość gość
nic na to nie poradzimy, to zalezy od wielu czynnikow i nawet wiele od nas samych, naszego charakteru i wygladu, jedni maja wiecej inni mniej, pogodzic sie z tym jest trudno, ci ktorzy maja lepiej to tez nieraz maja pod gorke. Rowniez nasze powodzenie w zyciu tez zalezy od rodzicow jak nas przygotuja do samodxielnego zycia

Gość gość
Wpierdzielam bardzo słodką chałwę i popijam słodkim sokiem.. tyle od życia przyjemności, pójdzie w tyłek.. ale trudno...

Kurcze, ja stwierdziłam że robię oczyszczanie organizmu, to piję herbatkę z melisy...mało tłuszczu, wieprzowiny i smieci

Gość gość
Ja tez bym wpierdzielila slodka halwe a do tego jeszcze lody smietankowe i 4 paczki z marnolada

Gość gość
Po co sie zadreczac, nie ma sensu

Gość gość
Jestem zmuszona wziasc pozyczke przez internet z vivusa albo czegos podobnego... 100-150 zl. Myslicie ze to bezpieczne, wiecie cos na ten temat? ~Studentka

Gość gość
Moze przez net nie za bardzo bezpieczne ale kuedys ktos tu pisal co jest najbezpieczniejsze, provident nie bo duze odsetki a te internetowe pozyczki moga okazac oszustwem

Gość gość
vivus to chwilowka, po miesiacu czasu trzeba oddac, a jesli sie nie ma to przedluzyc. maksymalna kwota do wziecia to 1000 zl. Sama bralam od nich. Na dowod, wystarczy przelac 1 grosz na ich konto i w tym samym dniu otrzymuje sie pieniadze na konto

Gość gość
wiem co to jest vivus.. dobrze wiem.. sa reklamy wszedzie, w telewizji.. sprawdzilam wczesniej.. pozyczylam 150 zl i za 30 dni musze tyle oddac.