Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
nie ciesza mnie te swieta :( jest c*****o strasznie...

Gość gość
juz od godziny uspokoic sie nie moge :((( tylko placze ciagle... co sie dzieje ze mna :(

Gość gość
W******ja mnie w tym roku te p********e bombki i tlumy w sklepach, roz******laja kase na p*****ly, uposledzeni sa ci ludzie. Nie placz sloneczko, trzymajmy sie razem w tym piekle.

Gość gość
kazdy choinki sobie zakupuje, nie martw sie nie przejmuj ja w tym roku nic nie bede miec.... nie wiem nawet czy cos przyszykuje w domu.... na wigilie pojade do dziadkow i bede udawac zeby nie robic im przykrosci ze wszystko jest ok... szara rzeczywistosc...

Gość gość
Pojedziesz do dziadkow. A rodzice te? Czy sama jedziesz do dziadkow?

Gość gość
Chyba kazdy udaje ze wszystko jest ok

Gość gość
Dusze przewrazliwione ciagle cierpia

Gość gość
Czuję że życie jest bolesne,wydaje mi się,jakbym gnił od środka,słabnę i staję się coraz bardziej sfrustrowany z dnia na dzień,jednocześnie czuję,że już chyba wszystko mi jedno.Straciłem już kompletnie satysfakcje z wykonywania czegokolwiek.

Gość gość
Mama i brat tez pojada :) Badzcie pozniej wieczorem prosze :)

Gość gość
jeszcze z tydzien i dociagnie sie drugi miesiac kiedy z nim jestem.... byloby wszystko w porzadku gdyby nie wczoraj... cos we mnie pęklo i umarlo... :( opisywalam wam jego kilka razy juz tutaj.. znowu wczoraj duzo razy wspominal o swojej bylej jak siedzialam z nim i jego rodzina.. obiecal mi ze nie wspomni o niej, nawet tyle w stanie dla mnie nie jest zrobic :( wiem ze zawsze bedzie ich cos laczylo.. zwlaszcza teraz gdy zblizaja sie swieta to maja wspolnego chrzesniaka w jego rodzinie.. i na pewno ona ich odwiedzi albo i dzis to zrobila i tak sie stanie ze zacznie z nia miec kontakt. przypomni mu sie to co bylo miedzy z nimi (w koncu 3 lata wytrwali ze soba) wtedy on mnie porzuci z dnia na dzien jak psa :( tego boje sie najbardziej :( przeciez go tak bardzo kocham... i nie mam chwili spokoju bo musi sie cos wydarzyc jak na zlosc..na pewno to herbatka kawka bedzie i beda siedziec z nia.. przeciez nie wymaza jej z pamieci bo mi sie tak podoba.. dlaczego przeszlosc musi doganiac ciagle jego przez to psuje co jest miedzy nami... boje mu sie do tego przyznac, ale jak bedzie potrzeba to nie dam za wygrana. a jakby cos sie zmienilo to wiem ze nie byl mnie wart. tyle z nim przeszlam.. ostatnio mowil ze chcialby mi sie oswiadczyc w sylwestra. powiedzialam ze to stanowczo za szybko, ale on chcialby ze mna byc na bardzo dlugo, nie chce innej juz, bo tylko mnie kocha( tak tlumaczyl) nie wiem czy obawiac mam sie czegos..zapewne tylko tak mowil a nic z tego nie wyjdzie z tych planow calych..

Gość gość
U mnie nie ma i nigdy nie było prezentów na święta.. nawet karpia nigdy nie było. Nikomu się do tego nie przyznaję

Gość gość
A ja Cię dziewczyno doskonale rozumiem.Wiem jak to być z kimś ,kto ciągle wspomina o swoim byłym.Ten wcześniejszy post o gniciu też był mój,pozdrawiam-Student.

Gość gość
teraz to nawet jak mu napisalam popoludniu ze mam urwanie glowy i sie nie spotkamy to ani slowem sie nie odzywa

Gość gość
Oni tacy sa- jak nastawia sie na spotkanie a potem nici z tego to sie nie odzywaja

Gość gość
19.34- zaprosilabym cie z checia na swieta, tak mi ciebie szkoda sie zrobilo :( karpia bys dostala ile bys zapragnela a i prezent by sie znalazl, bardzo szkoda mi osob ktore nie maja swiat. Zycze ci z calego serca bys zaznala w przyszlosci swoich pieknych swiat. Moje sa skromne ale karp i prezenty musza byc

Gość gość
18:26- powoli zaczynam lapac dlaczego jestes tak nieszczesliwa i moze powinnas wylac tu swoj zal Sloneczko, nie chce pisac wprost co wyczulam w twoim poscie ale widze ze masz przytlaczajacy problem :(

Gość gość
18:36- a tu widze ewidetnie ze milosc zabija, wciaz p******i o bylej a mial tego nie robic, twoj post idealnie pasuje do tematu- milosc zabija. On jest ulomny

Gość gość
Skoro jeszcze pieprzy o niej to poczekaj z tymi zareczynami, cos mi tu nie pasuje. Czasem facet gdy zawiodla go milosc to szybko chce sie zenic z inna, a wziac slub to nie sztuka kochanie, masz czuc sie wazna dla faceta tylko ty, pamietaj o tym:)

Gość gość
Skoro jeszcze pieprzy o niej to poczekaj z tymi zareczynami, cos mi tu nie pasuje. Czasem facet gdy zawiodla go milosc to szybko chce sie zenic z inna, a wziac slub to nie sztuka kochanie, masz czuc sie wazna dla faceta tylko ty, pamietaj o tym:)

Gość gość
Nie warto być z ludźmi,którzy wciąż pierdolą o swoich byłych-Student .

Gość gość
22:34 napisz prosze cie bardzo o to :(

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem facetow dlaczego wiazac sie z kobietami wypominaja im o swych bylych jak to guzik ma znaczenie

Gość gość
No jasne. Po jaka cholere wspominac byle piczki. Sory za slowa ale k***ica mnie zalewa jak slucham ze tacy sa faceci p******i. Czy oni rozumu nie maja, gowno zamiadt mozgu, tepe ryje szok

Gość gość
Dxiewczyna wyraznie dala mu znak: nie gadaj o bylej, a ten jak jakis niedorozwiniety palant dalej napieprza jej to samo, zaraz mnie trafi i sory ale rowno mam ochote pojechac po nim

Gość gość
Student ma racje. Jestes z kobieta czy mezczyzna to na chuj p******ic o bylych. Mialam to samo , dlatego rzucam miesem. Gdy pokazywal mi jej zdjecia i opowiadal ze jak ja widzi to serce mu nadal wali to jak ruszylam, jak poszlam w p**du to juz mnie nie zobaczyl. Potrm jeszcze jezdzil za mna ale dalam sobie spokoj. Na chuj mi taka p******a milosc tylko z mojej strony

Gość gość
23:07- potrzebujesz osoby ktorej juz albo nie ma na tym swiecie albo tak bardzo cie zranil, ze nie mozesz sobie z tym poradzic, to sprawia ze gdy przychodza swieta i inne wazne chwile to go nie ma i cierpisz. Nie wiem na sto procent czy mam racje, to o czym mysle. Nie chce pisac na forum by cie ktos nie skojarzyl

Gość gość
Po 35 roku życia, gdy nie będe miała nikogo, wyjdę za mąż z rozsądku-dla pieniędzy. Przecież miłość i tak nie istnieje

Gość gość
a nie lepiej zyc samemu? przeciez przed druga polowke sa problemy zawsze...