Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
to znaczy juz dzisiaj :)

Gość gość
Źle mnie zrozumiałyście dziewczyny.Ja nie mówię o tym,że dla Was jest zabawny,ale ogólnie rzecz biorąc,załóżmy,że dla jakiegoś obserwatora z boku.Gościu,który ma porytą przeszłość i na którego nawet żadna normalna szanująca się dziewczyna nie zwraca uwagi,tylko same dziwne istoty.Ostatnio jakaś dziewczyna po pijaku wygadała się,że spała z 6 facetami w przeciągu tego miesiąca,a teraz już poszukuje miłości i stabilizacji,po czym zaczęła do mnie bajerować,bo stwierdziła,że wyglądam na takiego,co jej to może dać.Szkoda słów,czy ze mną naprawdę jest aż tak źle,że przyklejają się do mnie te ,które już się wyszumiały i szukają kogoś,kto będzie je teraz adorował? Bez kitu,jak pomyślę o tym,to jest to nawet zabawne :D.Pozdrawiam-Student.

Gość gość
A moze ona poprostu szuka sobie teraz kandydata na partnera ktory bedzie mial kase w przyszlosci

Gość gość
Studencie kazdy ma poryta przeszlosc:) a to czego pragniesz przyjdzie jeszcze do ciebie a ta ci bzyka sie z tyloma na muesiac to nigdy sie nie zmieni, bedxie miala czasem detox od facetow a potem znow do tego wroci, nie mysl powaznie o kobuecie ktora lubi znieniac facetow do seksu

Gość gość
Ja o niej nie myślę poważnie,rozśmieszyło mnie to tylko delikatnie.Szczerze mówiąc,ja już straciłem nadzieję,pozostaje żyć dalej.-Student

Gość gość
Za mlody jestes by tracic nadzieje. Wiele osob w pozniejszym wieku znajduja swoja milosc. Ja wiem ze ty bys chcial taka spokojna i wartosciowa ciepla i mila jak nasza dziewczyna. :) cierpliwosc nagradza ......

Gość gość
jest okropnie :(

Gość gość
No jest, ciągle szukam. Młodość nie ma nic do rzeczy, stracilam nadzieję Miss nbdy

Gość gość
post powyzej, nie wiem jak mozna tak desperacko szukac faceta, szok, jakby bez nich zyc nie mozna bylo

Gość gość
Sa kobiety ktore odpychaja facetow swym zachowaniem. Wieczny pesymizm i marudzenie. To odstrasza facetow. Troche usmiechu i optymizmu i odrazu swiat wydaje sie inny.

Gość gość
dretwa kobieta nigdy nie znajdzie fajnego mezczyzne, faceci unikaja pesymistycznych kobiet ktore mowia o smierci samobojstwie, takich do ktorych dotrzec nie mozna

Gość gość
kobietki i mezczyzni o czym mozna rozmawiac z plcia przeciwna( w moim przypadku meska)? tak zeby zagadywac, zeby nudno nie bylo. Jakie tematy??

Gość gość
Nie szukam faceta desperacko, wcale nie szukam. Mój pesymizm jest wynikiem zlamanego serca, zszarganego uczucia. Po raz kolejny szukam tu wsparcia i sposobu wyrzucenia z siebie całego zła. A Wy oceniacie i we mnie winę widzicie.

Gość gość
Oczym rozmawiac z mezczyzna? Juz pisze. Oni lubia jak sie mowi o nich. Jak sie interesujesz nim. Na poczatek by go urzec udawaj ze bardzo interesuje cie to co on robi na codzien. Faceci lubia jak die ich chwali i docenia:) wtedy sa w niebie

Gość gość
Ma sie poczuc meski i maczo :)

Gość gość
21:31- gdy probujemy ci pomoc to krytykujesz pomoc. Ktos interesuje sie toba a ty odrzucasz

Gość gość
Oczywiscie ze mozna wyrzucic cale zlo ale jesli ktos daje rady i interesuje sie toba i chce pomoc to nie mozna niemilo odpowiadac

Gość gość
Mezczyzna lubi mile kobiety. Wystarczy byc mila i ciepla i zainteresowana jego osoba:)

Gość gość
ja bym chciala pojsc z chlopakiem do kina i potem rozmawiac o tym filmie i o innych ktore wczesniej obejrzalam i ktore on obejrzal

Gość gość
ja lubie z chlopakiem gadac o dziecinstwie, wspomnienia z dziecinstwa:)

Gość gość
Spontaniczne tematy, na poczatku o byle czym i temat sam sie znajdzie sloneczko:)

Gość gość
00:45 Z tymi wspomnieniami bym uważał :P-Student..

Gość gość
ojejejjjj..lubię wszystkich, żadnego nie kocham.. czy tam miłość jst czy trzeba sobie to wmówić ?;/

Gość gość
Haha z ta miloscia to ciazka sprawa, czy to ten naprawde to nuewiadomo haha nigdy

Gość gość
Haha trzeba sobie wmowic. Fajnie napisalas. Fajnie piszecie moi kochani.

Gość gość
kurde nie mam zielonego pojecia o czym rozmawiac z chlopakiem :( zero tematow :( :( martwi mnie to a tak zalezy mi na nim bardzo

Gość gość
ojjejj.. cieżko tak żyć ...nie ma nikogo

Gość gość
22:00 to glownie chlopak powinien nawijac:)

Gość gość
Najlepiej jak byscie poszli na piwko, wtedy rozmowa po kilku lykach tak by sie kleila ze sama bys sie zdziwila. Musze cie pocueszyc ze ja tez nie umiem gadac z fscetami, oni gadaja a ja sobie cos tam dopowiadam do tego:) nie martw sie Sloneczko, on powinien dac pierwsze skrzypce