Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
Szkoda, ze musi wyjechac w tym momencie gdy dobrze wam sie uklada.

Gość gość
Czyli zwiazek nie jest na tym jeszcze etapie poważniejszym. Szkoda bo wtedy bylby zobowiązany i odpowiedzialny a tak niewiadomo czy wiernie bedzie wracal do ciebie.

Gość gość
Dokladnie powiedzialam mu co lezy mi na sercu twierdzi ze nie bedzie nikogo potrzebowal bedzie wracal i bedziemy rwzem spedzac czas. Oznajmil o swoim uczuciu. Jak dla mnie prawdemowiac nie widzi mi sie. On jest przekonqny ze czegos sie dorobi tam jest jeszcze mlody i ze kazdy podziela ze dobrze robi

Gość gość
A moze rzeczywiscie powaznie mysli o tobie, moze mysli o tym by zarobic dla was :) by rozpocząć wspólne zycie . Bo jesli nie mysli w ten sposob to mocno bym sie zastanowila czy on jest powazny i czy nie tylko zabawia sie toba. Po tamtym gigusiu poprzednim to nie ufaj tak latwo facetom :) dwa razy zawsze sie zastanow :) MS

Gość gość
Tak jestem ostrozna nie ufam juz latwo. Zawsze uswiadamial mnie ze powaznego chce zwiazku ze mna i tak mnie traltuje. Zrobil duzo dla mmie bo ograniczyl picie imprezy zaczelismy razem spedzac czas z jego znajomumi bo mnie zabieral nie chciql mnie stracic przez swoja glupote. Jedynie o czym marze zeby jak najszybciej wrocil na stale z powrotrm i zeby glupota nim nie owladnela bo wszystko zniszczy. Zastanawia mnie jak to jest w zwiazkach kiedy ma sie drugiego partnera i jak to wyglada gdy ma sie dziecko z poprzedniego ☺ corke bardzi akceptuje moja i kocha pyta o nia czescirj niz ojciec biologiczny. Ale chodzi tutaj o wspolne zycie mi jak wyglada ☺ sam planowalchcial zebysmy razem mieszkali ale natrafila mu sie okazjw i jedzie

Gość gość
Zobaczysz teraz, to bedzie test, jesli teraz sie nie sprawdzi to odejdziesz od niego. Mam znajoma ktorej maz pracuje zagranica i po 2 msc przyjezdza na 2 tyg i zyja juz 20 lat ze soba stabilnie. On jej nie zdradza(chociaz cholera wie), dzieki jego pracy wykupili mieszkanie , jezdza na wycieczki co roku, on jest bardzo za nia ale powiem ci cos waznego. Ona nie jest delikatna subtelna , ona jest glowa rodziny , ona rzadzi , ona go ustawia, krzyczy i trzyma reke na wszystkim. Ty jestes delikatna i nie wiem czy dasz rade tak jak ona utrzymac wszystko. Ona go sobie ustawia jak zegarek a on chodzi tak jak ona go ustawi. Jesli ty wplywu takiego miec nie bedziesz to nic z tego nie bedzie. MS

Gość gość
Wlasnie stawiam swoje warunki w obecnym zwiazku. Zagrazalam mu kilka razy ze jesli nie zmieni zachowania bedzie tak robil jak mi sie nie podoba to wole odejsc natychmiastowo i sluchal sie. Czesto mowil ze zadna kobieta go nie ustawi, ale sam stwierdzil ze dla mnie zmienil sie. Bo gdyby mnie nie byla dalej by tak robil. Teraz ze musimy utrzymywac ciagly kontakt to wiadomo ale chcialabym poradzic sie jeszcze jak mam sie zachowywac/ jaka byc :) Moglabym prosic zebys mnie nakierowala :) zawsze dobra rada i sercem sluzysz mi najwiecej tutaj :)

Gość gość
Dobrze :) Przemyśle to i jutro napisze do ciebie :) Nie mozesz mu pokazac słabości, musisz byc zawsze stanowcza i twarda. Inaczej z takim facetem sie nie uda. Rozni sa faceci i z kazdym trzeba inaczej. MS

Gość gość
....."Moglabym prosic zebys mnie nakierowala zawsze dobra rada i sercem sluzysz mi najwiecej tutaj " Dziekuje ci za mile slowa :) MS

Gość gość
Za prawde nie dziekuje sie :) On z charakteru jest stanowczy ma swoje zdanie, nie mozna mu zalezc za skore, pewny siebie, pracowity zawsze mnie wyslucha doradzi moge uderzac z kazdym problemem nawet sam naklania chce wszystko wiedziec co sie u mnie i ze mna dzieje. Jesli uczuciowo ma do mnie pelen szacunek jako do matki i kobiety, oznajmia mi swoja milosc, codziennie mowi jak bardzo mnie kocha, przezywal gdy chcialam z nim sie rozstac, jest wrazliwy, na pewno nie pozwolilby na to gdyby dziala mi sie krzywda :) Potrafi byc wybuchowy. Mialam duzo zastrzezen do niego. Pisal z kolezankami, ktore wybilam mu z glowy i zadna teraz nie napisze. One chcialy czegos wiecej od niego. Nie akceptowalam tego chce miec faceta tylko dla siebie. Imprezowal lubial czesto wypic tak jak pisalam tez przeszlo w ograniczenie. Za to go cenie

Gość gość
1

Gość gość
Lubiał i chuj. Pozamiatane.

Gość gość
ktos nowy wpadl na temat :)

Gość gość
Co jakis czas zawsze jakis trol wpadnie na temat :) Nie przejmuj sie :) wtedy traktowac jak powietrze takiego. :) SM

Gość gość
tak robie :) zycze spokojnej nocy powoli klade sie odpoczac trzeba :) bede jutro czekac na odpowiedz :)

Gość gość
To bedzie dobra teraz próba tego chlopaka. Zobaczymy czy sie sprawdzi , czy nadal bedzie oddany i wrazliwy i najwazniejsze czy nadal bedziesz wazna dla niego. Czesto nie moge tu byc, nie moge odrazu odpisac ale nie opuszczam całkowicie tematu i wpadam co jakis czas i czytam :) Kobieta ma taki dar- intuicje i odrazu bedziesz wiedziala czy on coś kręci. A jak bedzie krecil i nie bedziesz miala z nim czystego kontaktu i bedziesz widziala ze sie miga, to nie ma sensu walczyc o niego bo to bedzie wtedy tylko meczarnia i stres a na tym zwiazek nie polega. MS

Gość gość
Mialo byc : " częstego kontaktu "

Gość gość
Mnie miłość zabiła a raczej wyjazd tej miłości za granicę i zdradzanie mnie tam.

Gość gość
Moze jutro bylabym dopiero wieczorem to juz teraz troche napisze. Napisze, zebys byla ciepla i mila jak zawsze w kontaktach z nim, nawet na odleglosc gdy wyjedzie :) zebys byla sobą ale musisz zawsze byc stanowcza i konkretna. Gdyby bylo wszystko w porzadku to nie musiałabym ci radzic, wtedy nie prosilabys o pomoc :) nie byloby cie tutaj bo bylabys go pewna. To nie my kobiety powinnysmy walczyc i latac za facetami, on powinien sie starac by miec ciebie, to wtedy widac gdy facet chce nas miec. Nie musimy wtedy biegac za nim. Widac ze nie do konca jestes go pewna. Z tym pierwszym sie sprawdziło. Kazdy tutaj radził tobie byś z nim nie byla , kazdy wiedzial, ze to zly czlowiek. Teraz radze ci uwazac i obserwowac bo wadę ma podobną ( koledzy imprezy) Naprawde swiat jest pełen fajnych facetow i sa tez domatorzy i tacy ktorym zalezy na kobiecie. Nie trzeba wrozki czy jasnowidza ,zeby ocenic faceta :) Opowiedzialas nam o tamtym i odrazu wiedzieliśmy wszyscy tutaj i o tego tez mam obawy ,ale nie bede ci mowic zebys zerwala z nim. Taki wyjazd ma pewien plus, taki plus ze bedziesz wiecej wiedziala jaki on jest. Zobaczysz czy za wami teskni , czy mowi o przyszlosci . To odrazu wyczujesz. Moze troszke jestes zaslepiona bo zakochana i nie bedziesz do konca pewna jego zachowania. Ale ja tutaj obiektywnie umiem okreslic jaki kto jest z twoich facetow z twoich opowiadań :) Pierwszy to byla chora milosc, milosc na sile wiele razy przetrzymywana, on cie nie kochal, tylko manipulowal i krzywdził. Z tym kolesiem to sie okaze ;) niby dobry ale chyba nie wie czego chce. To sie okaze ;) Dobranoc i spokojnej nocy MS

Gość gość
gość dziś "Mnie miłość zabiła a raczej wyjazd tej miłości za granicę i zdradzanie mnie tam." No i wlasnie. Odrazu sobie szukaja zastępstwa. Moze nie kazdy ,ale co drugi napewno. MS

Gość gość
Kobieta to zawsze nabawi sie stresu zmartwia ja jestem taka ze przezywam ukladam zle scenariusze w glowie. Jest on ode mnie straszy o kilka lat -nie duzo. Jak go poznawalam myslalam ze dojrzale mysli ma wiecej doswiadczen i rozumu chcialabym zeby sprawdzilo sie. Zeby tylko nir zmienil sie pod wplywem kogos tam za granica

Gość gość
Najpierw musisz mu dac tzw. kredyt zaufania :) Chlopak chce zarobic , to normalne ze chce miec lepsza sytuacje, jesli mial mozliwosc wyjazdu to niech jedzie. To bedzie sprawdzian waszego zwiazku. Nie zabraniaj mu jechac- niech jedzie- ale prawidziwy charakter wyjdzie wlasnie bedac tam. Jesli jest w porzadku bedzie przyjeżdżał i walczył o ciebie a jesli nie jest koleś w porzadku to sama wtedy zobaczysz. Jesli bedzie unikał kontaktu to tez wtedy juz bedziesz wiedziala. Mozesz opisywać tutaj jego zachowanie kazdego dnia. Kazdego dnia wieczorem post odnosnie jego zachowania wobec ciebie. Pozniej bedziesz miala caly zestaw jaki on jest poza krajem. Zreszta sama zauważysz czy chce z toba kontaktu czy nie. Brak checi kontaktu z toba i bedziesz miala odpowiedz. Czyli nie zabraniaj jechac no i tak by pojechal. A powiedz mi jedno, czyli gdy mowil pierwszy raz o wyjeździe to czy dal ci do zrozumienia ze jedzie tam dla was? Zeby zbudować przyszlosc dla was ? Zarobic na mieszkanie na zycie z toba ? Czy zauwazylas zeby lekko troche podchodził do waszej przyszlosci ? To jest wazne. On musi liczyc sie z tym ze masz dziecko i chcesz zalozyc rodzine a nie bawic sie jak mlode dzieciaki. Ty juz powaznie myslisz, chcesz miec partnera meza rodzine wsparcie stabilizację i bezpieczenstwo. To naturalne. Jesli nie czujesz ze on chce dac co to w przyszlosci to ja bym sie mocno zastanowila. Nie wiem jak dlugo juz jestescie bo moze to za wczesnie by go przyspieszac do czegokolwiek . Ale jesli jedzie tylko by zarobic na wodke narkotyki i imprezki to niech spier.... Cdn pozniej :) MS

Gość gość
Puk puk

Gość gość
Halooooołłł ;)

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Posty nie przechodza

Gość gość
Nie wspominal nic o nas co by moglo byc w przyszlosci szkoda. Pytal tylko o moje zzdanie co sadze i jak to widze bo dla niego jest wazne moje zdanie. Ale gdy dowiedzisl sie o mozliwosci wyjazdu na wstepie podjac decyzje ze chce skorzystac. Dlatego nie zabranialam uswiadomilam o swoich obawach ze nie widze i na dluzsza mete rozsypie sie zwiazek. Twierdzi ze przetrwa bedzie przyjezdzal. Od wczoraj pyta co robie informuje czym on sie zajmuje w danej chwili kobtakt nieco slabszy ale mysle zr ze wzgledu na brak czasu i pewnie chce wszystko zapoznac co sie dzieje tam wokol niego. Pisze do mnie ze mnie kocha wczoraj szybko zasnal nie bylo rozmowy. Musze kilka dni go poobwerwowac i wtedy wyciagnac wnioski. Dziekuje za odpowiedz ☺ bede na biezaco tutaj wchodzic i wypowiadac sie ☺

Gość gość
Moze byc zbyt wczesnie na rozwazanie o przyszlosci dopiero poczatkujemy jestesmy 4 miesiace ze soba co prawda. Zastanawiam sie czy wyobraza sobir wspolne zycie ze mna moeszkanie ile tam posiedzi za ta robots ale nie bede naciskac i pytac zeby przypadkiem niezniechecic go do siebie. Bedzie chcial na pewno sam powie licze na to :)

Gość gość
4 miesiace to bardzo malo, wiec nie mozna go przytlaczac. W takim razie musisz dzielnie czekac . Bedzie to trudne ale nie masz wplywu na to. To jego wybor i pozwol mu jechac i nie naciskaj. Zobaczysz co los przyniesie :) MS