Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce z kims powaznym pogadac

Polecane posty

mój mąż mi sprawdza kompa nawet nie wiem czy mogę swobodnie pisać:))) miałam założony taki program na kompie który sczytywał wszystko co robię na kompie. Teraz mam nowy komp. I ciekawe czy dalej jestem inwigilowana?

Gość takasssobie
hej, autorko, z własnego doswiadczenia radze ci byc uczciwa w stosunku do siebie i do tego czlowieka... jak nie kochasz, odejdz. poki nie masz dzieci i kredytpow, jak juz ktos wczesniej napisal...

Gość pilencja
Ją już muszę uciekać. Mam nadzieję ze za godzinę znowu do was dolacze i przeczytam Twojj temat Spinka

A nawet nie wiem po co ten wątek założyłam. Zdaję sobie sprawę ze ciężko o szczerą rozmowę w necie.

Gość gość
spinka,jesli chcesz pogadac,to zaden problem,tylko pozniej kolo 18,bo ja tez musze uciekac.Do milego pilencja:)

Gość inny gośćć
Jak odszukac wrazenia w zwiazku,skoro nigdy ich nie bylo? - Poszukać wrażeń "razem"...? Jeśli sie nie powie parnerowi jakie sie ma pragnienia i oczekiwania to skąd on ma wiedzieć "co nam w duszy gra". ... Czy usatysfakcjonuje Cie zjedzenie kwasnego jabkla,zamiast slodkiej grudzki? - Owe "kwaśne jabłko" można przyżądzić na wiele sposobów w zależności od fantazji: można z niego zrobić jabłecznik albo mus czy kompot z rodzynkami i daktylami (zamiast cukru) z goździkami i cynamonem l itp itd A "słodkie gruszki" ? Szybko sie psują, poza tym wzdymają i są wychładzające więc trzeba też je gotować ;) .... Byc moze,zadowoli Cie na chwile,po czym pragnienie zostanie... Pragnienia można zaspokoić "z głową" aby siebie ani drugiej osoby nie ranić. Szczęśnie swoje zbudowane na cudzym nieszczęściu nie smakuje...

Ja po 18 mam męża za plecami przy kompie, i nici z gadki. Może jutro . Czasami zaglądam późnym wieczorem. Trzymaj się.

Gość Gosc 77
Powinnyscie byc szczere i uczciwe wobec waszych facetow jesli oni sa fer to ty tez badz w mysl zasady nie rob drugiemu tego co tobie nie mile

Gość gość
zagladne wieczorem,lub jutro,milego dnia:) Inny gosc-madre slowa,tylko potrzeba checi w tym przyrzadzaniu na rozne sposoby:p.Rozmowa owszem,tylko jak powiedziec czlowiekowi wprost,ze nigdy sie ta milosc nie urodzila u mnie?Oto jest pytanie.Wiem,ze nie zbuduje szczescia na nieszczesciu,ale poki co,to ja cierpie,bo zmuszam sie...On nie.Milego popoludnia zycze,dziekuje za wartosciowe rady,byc moze porozmawiamy jeszcze....

Gość pilencja
Spinka ją nie jestem w małżeństwie, a jestem sprawdza na każdym kroku. Telefon, laptop wydzwanianie do moich przyjaciol. Ciągle kontrolowanie co robię gdzie jestem i to już wykancza:-I. Może po prostu mama dosyć tej męskiej płci:/ i zawiodłam się na tych wszystkich zwiazkach i dlatego zainteresowanie ta sama płcią?

Ja tak zawsze nie miałam , ale teraz mam. Mam tego dosyć. Wolałabym być sama.

Gość pilencja
A dałas mu powody żeby tak Cię kontrolowal?. U mnie jest tak od poczatku, ale teraz jest jeszcze gorzej...

Gość gość
to ja spinka09, no niestety:)

Gość pilencja
hehe :D.... Ale to nie znaczy, ze ma Cię bez przerwy tak sprawdzac:/. Ja mojemu nic nigdy nie zrobilam, a mam masakre jesli chodzi o troche prywatności . Twierdzi, że jestem ładna i bo sie, że w koncu ktoś inny mnie odbierze;/ ale chyba wazniejsze jest zaufanie do drugiej osoby?... Co zauwazylam. Nie działa On na mnie , nic nie czuje jak mnie dotyka, caluje, wkurza mnie to!!:(.. Kurcze co się ze mną dzieje! :(

Gość gość
pilencja jak przeczytasz mój watek , to zrozumiesz co mu zrobiłam:) To nie moja wina. Poza tym. on mnie zdradzał i zdradza, ale za h**a na h**a nie mam dowodów. To ja spinka09