Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
skoro jestes taka piekna to czego sie wstydzisz? Dawaj mala

Gość gość
Nie jestem glupia i nie podpuscisz mnie,

Gość gość
Skoro myslisz ze taki facet gonilby za brzydka to naprawde nie znasz panow

Gość gość
Skoro sie uczysz to nie przeszkadzam zeby niebylo namnie ze oblalas droga pseudo 15" Aa i jeszcze ci powiem ze adrian umnie nocuje w weekend wiec. napewno bedziemy dobrze bawic

Gość gość
wyjebi!e cie w dup.sko

Gość gość
Kolejny raz mowie ze nie bedzie seksu! nie jestem maszyna zeby robic loda i uprawiac. seks jak ktos wyzej sie chwalil.... musze uciekac spac adrian mnie kiedys wkoncu nakryje ze niechodze spac. wtedy co on ujjjj

Gość gość
i jak tam z Adrianem,milosc kwitnie? Nie przejmuj sie tymi negatywnymi wypowiedziami ;)

Gość gość
PRZELOM od 30 mimut moj adrian pomaga tacie z deskami je ulozyc super moze wkoncu tata sie przekona ze chlopak jest OK

Gość gość
Jest dobrze bo matka adriana tez juz mnie traktuj***ardziej na powaznie przezztala ciagle wpadac do pokoju jak jestesmy razem i jest git wkoncu mozemy sie tulic i calowac

Gość gość
to nic tylko pogratulować a wy wgl poruszaliście temat seksu w rozmowach?

Gość gość
Tak na poczatku zwiazku byla rozmowa o seksie, na wszystko sie godze tylko nie na wspolzycie i tak uznalismy ze nie bedziemy uprawiac seksu, dopiero wtedy jak juz bedziemy oboje gotowi na to, adrian sie zgodzil i od tamtego czasu juz nie wspominamy o tym

Gość gość
na wszystko tzn?

Gość cóż współczuje matki
skoro wrzeszczy na sex córki to jest toksyczną osobą

Gość gość
podnosze temat bo fajny a troche upada

Gość gość
Jeśli chodzi o takie rzeczy jak siedzenie na kolanach, czy między nogami jego czy tam moimi całowanie się w łóżku przytulanie pod kocem no po prostu takie bliskości jak się uda i jutro będzie umnie nocować to spanie razem ale jak narazie seksu nie

Gość gość
jak myslisz kiedy sie zdecydujesz na cos wiecej?

Gość gość
jak naprawde poczuje ze adrian jast wart tego pierwszego razu, chce zrobic to z milosci q nie z presji faceta bo on np. stawia seks przed milosc bo wazniejszy jest. Moze to glupie ale nie zmienie tego i latwiej mi wytrzymac bez seksu bo niewiem jakie to uczucie byc z facetem

Gość gość
mialam tak samo. Moj chlopak jest o 6 lat starszy. Jak zaczelismy byc razem to ja mialam 16 a on 22. Jestesmy juz 4 lata ze soba mieszkamy od 2 lat razem. A na seks zdecydowalismy po roku. Tylko ze u nas rodzice ani moi ani jego sie nie czepiali. Nie sluchaj innych rob co ci serce podpowiada ;)

Gość gość
Fajnie ze wasz zwiazek przetrwal, wytrzymaliscie bez seksu i nadal razem- tez tak chce zeby bylo z adrianem ale wszystko moze sie zdazyc

Gość gość
Adrian jest kochany i mimo tego ze mnie meczy wychowaniem i jest zazdrosny to bardzo go kocham i zalezy mi na nim

Gość gość
wiesz rok to nie jest dlugi czas. Wtedy sie poznawalismy, po tym wiedzialam ze moge mu ufac. Wiadomo ze nie zaczelismy od razu od seksu. Po roku byly rozne pieszczoty, penetracje palcowki i dopiero po tym poszlismy na calosc. Ja od poczatku wiedzialam ze do siebie pasujemy, nie sluchalam nikogo nawet moim pseudo przyjćAciolkom sie to nie podobalo, ale to byly jeszcze koncowki czasow gimnazjum. Glowa do gory, wszystko wam sie uda ;)

Gość gość
Palcowki ?? nie bardzo rozumiem. ja naraze chce poznac adriana a pozniej wspolzyc,

Gość gość
Moje kolezanki to tylko licza na to ze pieniadze ma facet tok myslenia beznadziejny moze dlatego jedna kolezanke chlopak olewa juz

Gość gość
tak palcowki, a co w tym dziwnego. Kazda kobieta ma swoje potrzeby. Nie chcialam wspolzyc, ale na takie pieszczoty sie zgodzilam. A kolezanek nie sluchaj, nie kazda dziewczyna w twoim wieku jest tak dojrzala jak ty. Krotko jestescie ze soba ale zycze wam najlepszego, z dnia na dzien bedzie coraz lepiej ;)

Gość gość
Ale on tobie ta palcowke a ty jemu co robilas ? ja jeszcze troche poczekam z tymi palcowkami.

Gość gość
domyslalam sie co to jest ale wole miec jasnosc niz tylko domysl

Gość gość
Aa juz sie dovzekac nie moge jutra! adrian zemna bedzie i na noc tez zostaje bedziemy razem umnie spac w pokoju,

Gość gość
my po ponad roku praktykowalismy seks oralny tzn pieszczenie narzadow partnera ustami, palcówka- gdy facet wklada partnerce palce w ci?pke. Nie gadaliscie w ogole o seksie czy jak? Co dokladnie adrian mowil?

Gość gość
no to super. U mnie nie bylo tak, nie nocowalismy u siebie, w sumie to nic nie stracilam bo teraz razem mieszkamy. A ty jak sobie wyobrazasz jutrzejsza noc, rodzice pozwolili wam nocowac po ponad 2 tyg zwiazku?

Gość gość
adrian mnie po tylku maca kladzie dlonie i jezdzi mowi o lodzie i o lizaniu i wsadzaniu jezyka w cipke o analnym to najczesciej slysze ale byla taka akcja ze siedzialam mu na kolanach calujemy sie on pociera rece o mnie a po kilku minutach uciekl do lazieki podniecil sie