Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirtha

Moja dieta z ograniczeniem węglowodanów. Zapraszam :)

Polecane posty

Gość anulazwawy
Jestem na diecie bialkowej niskokalorycznej 500-800 Waga startowa 64.7kg cel 52kg Wzrost 167cm. Jadlospis na dzis dwa jajka posiekane z cebula i papryka polane jogurtem z czosnkiem. 120gr chudej szynki. 100gr serka wiejskiego. dwie kawy 1 multiwitamina.

Gość 39 i pół do zrzucenia
Witajcie:) doladnie od 26 stycznia zrzucilam 10,2 kg jeśli chodzi o węgle to jem chleb rano, ciemny 2 kromki, na drugie sniadanie tez kromke chleba albo jabłko na obiad caly talerz warzyw czy to kalafior czy brokuły czy jakas mieszanka byle bez ziemniakow i bialkowa kolacja, ot caly mój sekret;)

Gość 39 i pół do zrzucenia
oczywiście do tych warzyw albo ryba - smazona w jajku albo filet z piersi kurczaka dodaje do nich i robia się na parze albo jakies udko gotowane z kurczaka

Gość Gosia126
Hej, przyłączam się :) Moja waga na dzień dzisiejszy: 67,6 kg. Powinnam ważyć 50-55, bo jestem niska (161 cm), ale niestety przez ostatnie lata się zapuściłam. Jak dla mnie dieta niskowęglowodanowa daje najlepsze efekty. Do tego spacery. No i ograniczenie kalorii. Ja mam straszną przemianę materii...zniszczyłam ją sobie gdy byłam młodsza- miałam prawidłową wagę, a chciałam schodzić niżej i niżej, długo jadłam 500 kcal/dziennie albo się głodziłam i teraz gdy jem powyżej 1400 kcal to już tyję. By chudnąć muszę jeść poniżej 1000, więc będzie to ok. 900 dziennie.

Gość anulazwawy
Jadlospis na dzis 2 kawy multiwitamina 2 jajka 500ml maslanki 1 jablko

Gość anulazwawy
+maly filet z kurczaka z cukina na kolacje. 17.03-64.7kg 18-03-64.3kg

Gość anulazwawy
Dzien 3 Jadlospis na dzis. 2 gotowane jajka 750ml maslanki 1 jablko 2 kawy z mlekiem multiwitamina 17.03-64.7kg 18-03-64.3kg 19-03-64.0kg

Gość anulazwawy
Dzien 4 Jadlospis na dzis dwie kawy mutiwitamina dwie kromki razowego chleba z szynka i serem 200gr serka wiejskiego filet z kurczaka z warzywami. 17.03-64.7kg 18-03-64.3kg 19-03-64.0kg 20-03-63.7kg

Gość anulazwawy
17.03-64.7kg 18-03-64.3kg 19-03-64.0kg 20-03-63.7kg 21-03-63.4kg dwie kawy multiwitamina bulka z dynia z szynka i ogorkiem serek wiejski 500ml maslanki