Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec kochający nas wszystkich

Polecane posty

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
Każdy z nas ma w sercu tak wiele spraw,nie z wszystkimi potrafimy sobie poradzić sami.Przynosimy to wszystko przed Twój tron Bo/ż/e , oddajemy Tobie wszystkie nasze zranienia, wszystkie bóle, przykrości jakich doznalimy od naszych braci, od ludzi bliskich lub dalekich nam, oddajemy Ci każde niesprawiedliwe złe słowo którym ktoś nas uderzył, lub my uderzyliśmy kogoś..Przepraszamy Cię za wszystkie złe, niewłaściwe rzeczy które uczyniliśmy, za myśli,za słowa, za czyny które sprzeciwiały sie Tobie... Wlej w nasze serca prawdziwy żal za wszystkie grzechy którymi Ciebie obraziliśmy, pokaż nam miejsca w których błądzimy i sprawy które powinniśmy zmienić, naprawić,ludzi których powinniśmy przeprosić, ścieżki które wymagają wyprostowania..I wyprostuj je jeśli tego zrobić nie umiemy. Ulecz rany w naszych sercach, rany które zadał nam grzech, lub drugi człowiek lub tzw los...Oczyść nasze wnętrza, tak aby nasze serca mogły stać się mieszkaniem miłym Tobie...tak abyśmy mogli stanąc przed Tobą jako Twoje dziec***ełne ufności w Twoje miłosierdzie.........

Panie dodawaj nam siły w naszych codziennych zmaganiach, bądz naszym Panem, króluj w każdej dziedzinie naszego życia, przyciągnij nas do siebie tak ażebyśmy nigdy nawet na moment nie zapominali o Tobie Najmilsza Nasza Matko uproś nam u Swego Syna wszystkie potrzebne nam łaski

28.03.14 oj stara modelka bez związku Bądz nam miłościw Panie,ulecz nasze zranienia,rozpalaj nasze dusze Twoją miłością,umacniaj wiarę i nadzieje w Tobie pokładaną.Kształtuj nasze serca na Twoje podobienstwo... :) Tak nas Panie przemien jak tylko zechcesz ,tak abyśmy się Tobie podobali. Prosimy za sobą samymi, za sobą nawzajem, za naszymi bracmi i siostrami ktorych nie ma tu z nami,za wszystkimi ktorzy w Ciebie wierzą oraz za tymi ktorzy nie wierzą..Szczególnie za nimi.Najdroższy nasz B/oż/e daj im siebie poznać

Gość barranek
wspieraj nas Matko u Syna swego w prawych dążenich naszych . Amen .

Gość gość
Prosimy o wiarę zawsze żywą , o nadzieję która nie gaśnie pod wpływem żadnych trosk o milość która nie poddaje się i nie ustaje nigdy

Święty Michale Archaniele broń nas samych i naszych rozmówców przed wszelkim wpływem szatana, demonów i zasadzek złego ducha. Bądź nam tarczą obronną w tej nierównej walce. Prosimy oby dobry Bóg pogromić złego raczył. Prosimy Cię nasz Boże, Ojcze Przedwieczny o łaskę pokory i zmniejszenie naszej pychy aby mógł w nas zamieszkać Twój Duch Święty. Amen

Swię/ty Michale Archaniele oddalaj od nas złe duchy,wspomagaj w walce . .Wszyscy święci i święte Bo/ że-módlcie się za nami. Niech będzie uwielbione Imię Bo/że -teraz i na wieki .Amen.

Ojcze Nie/bieski wielbimy Ciebie oddajemy cześć i hołd z głębi serc. Chwała Ojcu i Synowi i Duchowi świętemu, jak była na początku, teraz , zawsze i po wszystkie wieki. Amen.

Mam jeszcze prośbę... taką osobistą do Was czy zechcielibyście jeszcze poprosić w intencji pewnej mojej niewierzącej znajomej (której imię znane jest B/o/g/u )k tóra bardzo daleko jest i od B/o/g/a i od prawdy ,której życie bardzo się poplątało i chyba mozno cierpi Może tak po cichutku w sercu każdy mógłby za nią kilka słów lub zdrowaś Mar/yjo ..?

Gość gość
a ja mam prośbę o zdrowie

W kwestii formalnej - modlitwy z godz. 19:30 oraz 19:35 są autorstwa SiostryPodłączonej, które bezczelnie skopiowałam z wiadomego miejsca ponieważ ja sama nie jestem tak literacko utalentowana a owe modlitwy są przepięknie napisane w związku z czym bez większych oporów postanowiłam, że ujrzą światło dzienne :)

Hehe-modelko toż nie trza było mnie tak wkopywać i wyciagac na światło dzienne tej grafomanii ;) Znaczy się jej autorstwa-lepiej opuśćmy na to zasłonę litościwego milczenia :) Ale co tam, nie o słowa sie rozchodzi ani jak co komu wychodzi, tylko o intencje odśrodkowe :) Jesteśmy tu wśród ''swoich'' więc możemy mówić ot po prostu to co mamy Panu do powiedzenia, co nam w danej chwili nasza dusza podpowiada,nie trzeba się silić na jakiejś ą, ę, Pan B/ó/ g przeca wie co nam w sercu gra

Gość-za Twoje zdrowie oczywiście też zapewnione i mojej str. Też Wam ślicznie dziękuję za wspólną modlitwę-buziaki :) aa cicho,gdzie jest obiecane glory glory baranka? :P

Gość gość
++ 🖐️

Gość barranek
swoich , nie swoich - może nie o to chodzi Siostro Respirowana :) tyko jak pomyślalem sobie - jest to rzeczywiście dobry pomysł , aby ktoś z kafe sobie wrzucił tę swoją modlitwę do Boga wieczrrkiem i nie chodzi aby to był jakiś konkretnie swój ...tylko aby się jedynie pomodlił jak chce, albo musi :)

Otóż i dokładniście to baranku, widzisz napisałeś com i ja myślała :)

Kurka fajnie by było gdyby tak jeszcze i siostry protestantki do nas dołączyły..kiedyś... Albo w ogóle ktoś jeszcze, ktokolwiek skądkolwiek. Może jutro będzie nas więcej?

Gość gość
jutro koniec świata. Nie wiecie ? Wasze guru nie powiedziało ? Szoczek

Gość barranek
może też szkoda że nie podpisałaś się nieco jako autorka nieco reklamowo czyli - Siostra Respirowana a nie jako zwykły 'gość' co prawdopodobnie przyciagnęłoby wieksze stadko kafe-userów - a moze jednak nie ?

O no to jak jutro koniec świata, to tym bardziej musimy się na jutro sprężyć ;) :P

Tzn masz na myśli gdy zakładałam temat ? No może i szkoda, ale gdy założyłam pierwszy temat skasowano go po paru godzinach. Dlatego wlaśnie drugi już założyłam anonimowo

No przecie :) Będziemy słać upierdliwie aż będą nas mieli dość i dla św/ię /tego spokoju przyjdą :D :P

Gość barranek
siostry dołączone - jesteście nieco , a nawet mocno złośliwe co jest argumentem odłączenia się od was

gość z 20:17 Piszesz: Cyt.: "jutro koniec świata. Nie wiecie ? Wasze guru nie powiedziało ?" ... No właśnie, że z tego co wiemy to jeszcze nie jutro ten wyczekiwany "koniec świata". Tak się składa, że najpierw muszą się wypełnić wszystkie proroctwa - choć bardzo trudne - to muszą się spełnić. Więcej szczegółów na współczesnych objawieniach na str-ostrzeżenie.net albo w innych na przestrzeni dziejów w objawieniach Maryjnych czy w wizjach innych świętych np. Ojca Pio, Św. Faustyny czy Anny Katarzyny Emmerich tzw. tajemnice czasów ostatecznych. Także wybór jest - dla każdego coś dobrego ;)