Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobieta kocha a facet wymaga...

Polecane posty

"No i co, myślisz, że Ci wyślę zdjęcie?" x Myślę, że nawet jeślibyś wysłała to równie datowane jak mój pierwszy post tutaj kiedykolwiek.

pewnie tak, bo tak cię traktuję - w związku z tym, co tu wypisujesz :D

Tralalilalila Oni już tam sobie na Ciebie ostrzą języki, jak napisałaś o swojej atrakcyjności fizycznej :), także uważaj! :P :P

Mężczyźni to wzrokowcy. Kobiety maja trudniej - stara prawda. Facet latwiej nadrobi charakterem. To o po zadaniu. Bo miłość jest dziwna i tu nie ma logicznych reguł.

Co Ty? Oni są święcie przekonani, że nie mają już szans nawet u atrakcyjnej... A co dopiero u atrakcyjnej :P Na atrakcyjnej tutaj można przynajmnniej się bez skrupułów powyżywać :P

"pewnie tak, bo tak cię traktuję - w związku z tym, co tu wypisujesz" x Buhahahahaha Nie dość, że jestem starszy od niej to jeszcze w tej samej sytuacji. Taki ze mnie Casanova Przepona boli od śmiechu.

No i niech tak dalej pozostaną w takim myśleniu. Co ja się będę przejmować. Mniejsza konkurencja jak to się mówi, chociaż w tym wypadku to tacy panowie odpadają w przedbiegach :), także konkurencja zerowa. Sory Panowie, nie bijcie mnie :)

Jaki Casanova? Chodzi mi o treści, które tu piszesz... Już w innym temacie pamiętam że pisałeś jakieś głupoty

"Już w innym temacie pamiętam że pisałeś jakieś głupoty" x Oj używaj sobie na mnie używaj do woli.

"Na atrakcyjnej tutaj można przynajmnniej się bez skrupułów powyżywać" x W tym temacie nikt się raczej nie wyżywa. Ogólnie temat Twojej atrakcyjności nie spędza mi snu z powiek. Skoro przedstawiłas swoją sytuację to spróbowałem ją jakoś najbardziej logicznie wytłumaczyć i tyle, a jaka jest prawda tego nikt nie wie.

Gość Ta marudząca bez faceta
Ja przynajmniej wiem, że mnie nie chcą, bo mam figurę do bani i PRZY OKAZJI dość trudny charakterek. A Trala próbuje mnie przekonać, że wygląd ciała na pewno nie stanowi problemu. No cóż, niestety rzeczywistość w której egzystuję mówi co innego.

", także konkurencja zerowa. Sory Panowie, nie bijcie mnie " x Jeśli chodzi o Królewnę to jest dla mnie za stara. Ja nie mam ani czasu ani tym bardziej ochoty udowadniać jakiejś, że nie jestem wielbłądem gdy tymczasem panna której żaden nie pasował będzie mi wymyślać z nudów nowe s**t-testy.

Próbujesz wytłumaczyć? Ty napisałeś, że na pewno muszę być wyjątkowo nieatrakcyjna :D Ale luz, nie pierwszy raz ktoś mi to powiedział na kafe...

używaj sobie na mnie Darker, używaj... A nuż mi spadnie moja pewność siebie - nigdy nie wiesz :P

Na proporcje ciała nic nie można zaradzić. Niezależnie od wagi relacja obwodu biustu, talii, bioder, ud, łydek, ramion jest identyczna.

"A nuż mi spadnie moja pewność siebie - nigdy nie wiesz " x Co mi po twojej pewności siebie? Mnie interesują dziewczyny z przedziału 18-23. Jakby nie patrzeć to masz jeszcze tylko 3 lata przed 30-stką.

"A jak już ktoś jest biegły w PS to dopiero się zaczyna" - dlatego ja zawsze wysyłałam ludziom kilka różnych fot, bo na każdej wychodzi się inaczej. jeśli przykładowo laska wysyła wszystkim jedną i tę samą fotę twarzy, to można założyć, że w realu to niezła kaszanka :P

Marudząca, to wstaw foto, albo wyślij mi, bo istnieje szansa, że onaniście zrobią sobie z niego pożytek :P Ja jako facet mogę Cie ocenić obiektywnie i zagwarantować, że nie będzie zdjęcie sobie krążyło po internecie :P

,,Co mi po twojej pewności siebie? Mnie interesują dziewczyny z przedziału 18-23" - cha cha, a nie mówiłam, że mój czas minął? Szkoda, że jestem uczulona na kotki. :o :P

Ale co mnie obchodzi kto cię interesuje? Ty mnie nie interesujesz bez względu na wiek, więc ciebie mogą interesować nawet niemowlaczki... płci żeńskiej oczywiście

Już jednemu z kafe wysłałam swoją fotę i obiecałam sobie, że nigdy więcej tego błędu nie popełnię. Tak więc, wybacz - ale nie wyślę.

"Już jednemu z kafe wysłałam swoją fotę i obiecałam sobie, że nigdy więcej tego błędu nie popełnię." - szczerość bywa trudna do przyjęcia :classic_cool:

"Próbujesz wytłumaczyć? Ty napisałeś, że na pewno muszę być wyjątkowo nieatrakcyjna smiech.gif Ale luz, nie pierwszy raz ktoś mi to powiedział na kafe..." x Napisałem swój wniosek na podstawie informacji, które podałaś. Nie widziałem Ciebie, więc nie masz powodu brać sobie do serca mojej opinii, chyba że jednak czujesz, ze może to być prawda. Pomijając moją wypowiedz, która nie była próbą obrazenia, to kafe nie jest raczej dobrym miejscem dla osób z kruchą psychiką i miej to na uwdzę, że dłuzsze przebywanie tutaj takim osobom nie wyjdzie na zdrowie.

Popełniłam ten błąd, że obiecałam że wyślę fotę komus komu przeszkadzał mój wiek. Mianowicie chłoptaś stwierdził, ze jestem, uwaga: ZA STARA, a byłam 3 lata starsza od niego. Mimo to wysłałam fotę, podobno nawet się spodobała. Dodam, że nie była to fota twarzy. Tyle ode mnie. Zakończmy już prosze kwestię fotek.

"Ty mnie nie interesujesz bez względu na wiek" x Wystarczy pisać kobiecie prawdę i już możesz zapomnieć o czymkolwiek :D Zawsze działa. x "jeśli przykładowo laska wysyła wszystkim jedną i tę samą fotę twarzy, to można założyć, że w realu to niezła kaszanka" x Standard na portalach randkowych :D Sześć zdjęć i na każdym tylko twarz.