Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobieta kocha a facet wymaga...

Polecane posty

"szczerość bywa trudna do przyjęcia" x Offerma chyba myśli to samo od kiedy ktoś podzielił się jego fotą na forum :D

Gość Ta marudząca bez faceta
Darker jesteś nie mniej chamski od tego kolesia, który twierdził, że jestem stara i który praktycznie wyłudził ode mnie fotkę. Żałuję, że mu ją wysłałam.

Ale jaką prawdę? Jaką ty tu napisałeś wielką objawioną prawdę? :D

Prawiczek, z tą kruchą psychiką to miałeś siebie na myśli? Marudząca, sory, ale byle komu się nie wysyła fotek, zwłaszcza tutaj. Do siebie możesz mieć pretensje. Darker jak się pieprzy smuty, to każdego do siebie zrażasz :) Widać, że czytanie portali o podrywaniu kobiet zajmują masę Twojego życia, ale jakoś efektów brak :D

Wysłałam ją na gadu, nie na kafe. Jeszcze tego by brakowało. :D

ej, a ja nic nie wiem o focie offermy! kiedy to było? i czy ktoś zapisał na dysku? :P - "Darker jesteś nie mniej chamski od tego kolesia, który twierdził, że jestem stara i który praktycznie wyłudził ode mnie fotkę" - sama wysłałaś, a teraz przeżywasz jak rekin paradontozę.

"Darker jesteś nie mniej chamski od tego kolesia, który twierdził, że jestem stara i który praktycznie wyłudził ode mnie fotkę. Żałuję, że mu ją wysłałam." x Chamski? Bo chcę młodszą od siebie ponieważ rówieśniczki skupione są na poszukiwaniu jelenia do "poważnego" związku? Zaglądają mi w portfel, do auta, gdzie pracuję, na jakim stanowisku i czy mogą się mną pochwalić i na ile naciągnąć - przy okazji mając gdzieś to jaki jestem? A ci wszyscy z którymi byli to z nimi nie było na poważnie? To była zabawa? To ja chce też się z kimś bawić zamiast decydować się na ochłapy którym wpierw wiatr między nogami a teraz biały welon się marzy.

Dlatego mam nauczkę, że fotek się nie wysyła i tak nie docenił. Mój starczy wiek przesłonił mu wszystko. :P

"Widać, że czytanie portali o podrywaniu kobiet zajmują masę Twojego życia, ale jakoś efektów brak " x W przeciwieństwie do ciebie nie uczęszczam.

"Ale jaką prawdę? Jaką ty tu napisałeś wielką objawioną prawdę? smiech.gif" x Temat Twojego wyglądu nie interesuje mnie na tyle by go dalej kontynuować. Nie emocjonuj się tak już.

,,Bo chcę młodszą od siebie ponieważ rówieśniczki skupione są na poszukiwaniu jelenia do "poważnego" związku? Zaglądają mi w portfel, do auta, gdzie pracuję, na jakim stanowisku i czy mogą się mną pochwalić i na ile naciągnąć - przy okazji mając gdzieś to jaki jestem?" - dobrze wiedzieć. Ja tak nie mam, ale czy to istotne? Mam 25 lat i w związku z tym nie zasługuję już na nic.

ja sobie chyba też wezmę młodszego z tego samego powodu - wszystkim starszym zaczynają się świry o jakichś dzieciach, rodzinkach i innych pierdołach, które mnie jeszcze przez dobre kilka lat nie będą interesowały. - niech sobie siedzą w garach i pieluchach te, które przez całe studia imprezowały. ja tam zamierzam sobie pożyć na luzie.

"Co za różnica na GG czy kafe, skoro odbiera obca osoba?"   każdy na początku jest obcy i doprawdy, nie ma się czym podniecać przy wysyłaniu zdjęć, skoro codziennie masę obcych osób widzi nas na ulicy.

Darker, akurat słowo 's**t test' to jest zaciągnięte z tych portali o uwodzeniu kobiet. Sprawdziłem przed chwilą :) Ja wiem, że kobiety manipulują, grają itp ale nie nazywałem tego nigdy s**t testem. Pogrążyłeś się stary .

"Mam 25 lat i w związku z tym nie zasługuję już na nic." x Zasługujesz na tyle ile sobie sama zapewnisz. Ja podzielam zdanie Darkera, w tej kwestii. W życiu zadnej rówieśnicy czy starszej. Tylko taka dla której jestem na tyle atrakcyjny, że chce ofiarować mi swoje najlepsze lata

"Ja tak nie mam, ale czy to istotne? Mam 25 lat i w związku z tym nie zasługuję już na nic." x To już nie mnie decydować. Ja nie miałem nawet 1/10 tego z życia co moi rówieśnicy obecnie więc na pewno nie zamierzam sprzątać bałaganu po nich. Nie podoba się? To wasz problem. x "ja sobie chyba też wezmę młodszego z tego samego powodu." x Aaa... myślałem, że mam szansę :D

No, mój problem, że urodziłam się introwertyczką o kształcie groochy i do tego wszystkiego mam pecha jesli chodzi o facetów. Racja.

A poza tym dlaczego moimi najlepszymi latami nie mogą być 25-30 albo 30-35?

Alicja jest znaczna różnica. Poruszanie sie po ulicy a wysyłanie swoich fot obcym ludziom to kompletnie dwie różne sprawy.

"Darker, akurat słowo 's**t test' to jest zaciągnięte z tych portali o uwodzeniu kobiet. Sprawdziłem przed chwilą " x Gratulacje. Potrafisz korzystać z internetowych słowników bo coś tak banalnego co w użyciu jest od nie wiem jak dawna to dla ciebie inny dialekt. x "Ja wiem, że kobiety manipulują, grają itp ale nie nazywałem tego nigdy s**t testem. Pogrążyłeś się stary ." x Bo to nie jest s**t-test matołku. Strasznie zależy ci na jej zdjęciu i prężysz się aby jak najlepiej wypaść przy takim jak ja. Marudząca wyślij mu cokolwiek to będziemy mieli spokój.

"No, mój problem, że urodziłam się introwertyczką o kształcie groochy i do tego wszystkiego mam pecha jesli chodzi o facetów. Racja." x No na pewno nie nasz problem. Każdy sobie rzepkę skrobie, my tez na srebrnej tacy nic podanego nie mamy.

"No, mój problem, że urodziłam się introwertyczką o kształcie groochy" x Jakbyś zobaczyła dziewczynę na której mi zależało to być przez okno wyskoczyła. W jej przypadku 80% to była osobowość która czyniła ją atrakcyjną i to mnie w niej pociągało najmocniej.

Dobra, zostanę sama i c***j. :)

"A poza tym dlaczego moimi najlepszymi latami nie mogą być 25-30 albo 30-35?" x Bo tak matka natura postanowiła. Ja też chciałbym mieć więcej kłaków na głowie niz obecnie ale też nie poradzę.

Czyli tak jak ta prymitywna wiekszość uzależniasz wszystko od wyglądu. Wszyscy jesteście po jednych pieniądzach a tfu. A jednak miałam rację. Widzisz, Trala, kto miał rację?

"Czyli tak jak ta prymitywna wiekszość uzależniasz wszystko od wyglądu." x Obecnie tak. Jak mi życie pokazało to im bardziej prymitywny jesteś tym masz w życiu lepiej.