Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

wesele w Lodzi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Zespoly, sale itd. co polecacie, na co zwrocic uwage, co warto a co nie....PM z Lodzi co wybralyscie, a moze czym zawiodly....no dalej Lodzianki...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nikogo nie ma z Lodzi....szkoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bede miec w Fantazji na Kolumny, mysle bedzie dobrze stawiam na dobre jedzenie, bo wystruj szalu nie robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale w Fantazji jest kilka sal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam www.getmarried.pl , nagrywaj膮 w艂a艣nie w 艁odzi. Troch臋 kr贸tki ten 艣lub nam nagrali, bo 45-minut. Co do fotograf贸w i kamerzyst贸w szukaj szczeg贸lnie pod 艁odzi膮, albo pod Warszaw膮. Jest du偶a r贸偶nica w cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatka1234
Na wszelkiego rodzaju imprezy okoliczno艣ciowe w 艁odzi polecam Campoverde.pl Nowy obiekt kt贸ry ma baze noclegow膮, jest po艂o偶ony w cichym miejscu, oraz posiada nowoczesny wystr贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰5
mog臋 polecic hotel Campoverde na organizacj臋 niezwyk艂ego przyj臋cia weselnego,jedzenie pyszne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1Anitkaa
Jestem z 艂odzi. od roku nie by艂am na 偶adnym weselu, wi臋c ci臋偶ko mi poleci膰 cokolwiek bo wiadomo, ze wszystko zmienia sie bardzo szybko. ale kole偶anka by艂a ostatnio na przyj臋ciu w Campoverde w 艂odzi i chwali艂a, wi臋c mo偶e sprawd藕 to Campoverde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milencjaaa
najwiecej informacji o weselu w Campoverde w 艂odzi uzyskasz na http://campoverde.pl w 艂odzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dagsana
Mnie bardzo pozytywnie zaskoczy艂o wesele w hotelu http://campoverde.pl w 艂odzi - profesjonalna organizacja, obs艂uga i gastronomia na bardzo wysokim poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem szczerze dla mnie osobi艣cie fajn膮 sal膮 na wesele jest Sala Bankietowa Venge w 艁odzi. Wizualnie okej, jedzenie tez tam pyszne maj膮.By艂am tam kilka razy jako go艣膰 na weselu.

Udost臋pnij ten post