Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość gość
Prokurator zmyl sie,ilosc spraw w tym watku go przerosla ;)

Gość gość
Panie prorok NO powiedz jak to jest z tym karmieniem dzieci psim gównem i narażanie ich w ten sposób na zachorowanie na bąblowicę? Czekam na odpowiedź.

Gość gość
dupa nie prokurator :D hahahahaha ale się uśmiałam :D

Gość gość
poszedl kundla wyprowadzic

Gość gość
Bąblowica to chyba znajduje się w odchodach lisów .. Czyż, nie?.. Jeśli ta sprawa tak bardzo cię irytuje to zgłoś ją na policję .. tudzież do miejscowej prokuratury ;-) .. Ja osobiście nie słyszałem o takich przypadkach aby ktoś podawał dziecku zwierzęce odchody do spożycia .. natomiast przypadki trucia psów miały już miejsce .. I nie słyszałem, żeby wskutek nawet przypadkowego spożycia odchodów zwierząt domowych (tj. szczepionych i odrobaczanych) nastąpił trwały uszczerbek na zdrowiu lub zagrożenie życia..

Gość gość
O panie prokurator. Kobieta na topiku obok dziecko chce sprzedac. Zareagujesz? Nie? A no tak. Zapomnialam wszak ze jestes tylko psim obronca.

Gość gość
Nie syszales o karmieniu psim gownem? to vofnij sie pare stron to poczytasz. Psy rowniez moga byc nosicielami bablowca. A skad ta pewnosc ze wlascicel odrobacza. Skoro fleja nie sprzata po pupilu mozna domniemywac ze nieodrobacza.. nie chcesz zlozyc doniesienia? Znaczy ze lekcewazysz prawo jednym slowem.

Gość gość
Poziom znajomości prawa wśród osób piszących na tym forum kwalifikuje się na co najwyżej na 1-kę .. Co do języka tu używanego, to szkoda tego nawet komentować .. Pozdrawiam (nawet tych z kulturą na bakier ;-)

Gość gość
Skoro słyszałaś o handlu dziećmi to zachowaj się raz jak dobra obywatelka i zgłoś sprawę do właściwych organów .. nie czekając aż ktoś cię wyręczy..

Gość gość
:) %) 0)

Gość gość
Masz racje prawa nie znam ale na leczeniu babblowicy owszem. Dlaczego tym rozniez sie nie zajmesz?

Gość gość
Idz babo,bo zaraz cie podamy ze sie podajesz za prokuratora co ma w d***e zycie dzieci.

Gość gość
Nie ,nie słyszałem .. Zapytaj się w jakiejkolwiek prokuraturze lub jednostce policji czy prowadzili kiedyś taką sprawę .. Na pewno nie.

Gość gość
Zgaszam tobie jako przedatawicielowo wymiaru sprawiedliwosci.

Gość gość
No i co ta znajomość tej choroby ci podpowiada ?

Gość gość
Zgłoszenie musi mieć odpowiednią formę .. No nie mów, że tego nie wiesz ;-)

Gość gość
Ubaw nie z tej ziemi. Dobrze, ze to forum poczytalam i kilka pomyslow mi podsunelyscie. Jednej wrednej mamusce wlozylam do wozka zdechla mysz :D i kupe mojego psa - owczarka niemieckiego :D Tez mam nadzieje, ze na klatce bedzie juz porzadek, kilaset razy mowilo sie babie, ze ma zabrac wozek bo innym przeszkadza. Chcialabym zobaczyc jej mine jak bachora do wozka bedzie chciala wsadzic :D

Gość gość
Ah a ignorowanie przez prokuratora przyznania sie do zamiaru popelnienia przestepstwa jest w zgdzie z lietra prawa?

Gość gość
Widzę, że co po niektórzy mają w życiu sporo wolnego czasu .. Wybaczcie .. Ale muszę już kończyć .. Chociaż przyznam, że sama dyskusja była dość ciekawa .. Jeszcze raz pozdrawiam..

Gość gość
Hej,no co ty myslisz ze tu siedzi prokurator i pisze z toba?! Obudz sie,zaden prokurator nie wchodzilby tu i nie wdawal by sie w dyskusje.

Gość gość
Oooo panie prokuratorze. Jestes tu od kilku godzin i twierdzisz ze to ktos ma zbyt duzo wolnego czasu? A fe. Coz za hipokryzja.

Gość gość
A co popisac glupot nie moge. W rovovie mi sie nudzi to jade.

Gość gość
To zaden prokurator to ta psiara od cukierkow i wozkow.

Gość gość
O tym mówi art 13 KK .. Nie mogę dłużej pisać ..Pozdrawiam..

Gość gość
PRokurator czy nie usmialam sie niezle.

Gość gość
topik genialny :D właśnie mój mąż- prokurator wrócił z dyżuru :D jak mu przeczytałam wypociny tej psiary podającej się za prokuratora to mało nie padł ze smiechu :D cóz... może by nawet padł ze smiechu gdyby nie fakt, że niecała h temu musiał oglądać nieboszczyka w nieciekawym stanie... ale nie! Tu prokuratorzy zajmuja się otrutymi psami :D

Gość gość
Art 13 KK .. cyt. " Sprawca usiłowania nie podlega karze jeżeli dobrowolnie odstąpił od dokonania lub dobrowolnie zapobiegł skutkowi stanowiącemu znamię czynu zabronionego (czynny żal). Jeżeli sprawca dobrowolnie starał się zapobiec skutkowi, sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary (bezskuteczny czynny żal)." Tzw. usiłowanie nieudolne.. Pozdrawiam i kończę..

Gość gość
Bo kafe to inny swiat. Tu prokurator broni psow i ich odchodow. Coz dobrze ze w realu to inaczej wyglada. Mam nadzieje przynajmniej. Sowoja droga tu kikka osob pisalo o truciu. Ciekawe na ktora padnie ;-) no prokuratorze do dziela.

Gość gość
W glowie nie bylo,ze musial skopiowac?

Gość gość
No jasne prokuratorzy zajmują się tylko i wyłącznie wypadkami komunikacyjnymi i ich skutkami (dziwnie wąska specjalizacja.. nie uważasz?)