Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My nieatrakcyjne kobiety...

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie,nie sztuka zdobyć faceta,sztuką jest go zatrzymać przy sobie,czymś.1-2 bym zrozumiała ale jak 4-rech cię kantem puściło,to zastanów się nad sobą.

Gość gość
A ty marudzisz panno mądalińska.Przypominasz moje koleżanki męzatki sprzed 10 lat - je i ich wyższość.One też szukały winy tylko we mnie.Przyszłą andropauza ich mężów, popatrzyły bliżej na moje związki i zrozumiały.

Gość gość
to siedź na doopie czterdziecha i nie nudź już,bo zakrawa to na jakąś manię :-o

Gość gość
Tak jasne:DU wszystkich twoich koleżanek,to samo.Andropauza i faceci je w doope KOpnęli.Jasne ,ty panno mądralińska.Bzdety i bzdury tu wciskasz ludziom.Idź wymyśl coś lepszego.

Gość gość
Dlaczego ja mam wrażenie że ta czterdziecha to facet?:D Podpuszczający zdrowo;)Tylko że to już nudne jest :-o

Gość gość
Nareszcie,jakaś inteligentna osoba.Pewnie że to projekt faceta,sama stopka mówi za siebie.Panie czterdziecho,idź pan już:classic_cool:

Gość gość
Hej aaassterkoooo!!!

Gość gość
Czterdziecha,to facet i prowokuje kobiety,czekając co odpowiedzą.Nie trudno to było zgadnąć.

Gość tak z boku was czytam
Nie panno,tylko pani panie Czterdziestolatku.Teraz się zorientowałam że to facet pisze.

Gość bylam widzialam olalam
Aleście bystre,jak woda w klozecie;)pewnie że to facet pisze,a wy się pieklicie:D

Gość gość
O , penis mi urósł?Matko.....Lepszy penis od trolla.

Gość gość
Popatrzy ly na twoje związki i zrozumiały----yyy co zrozumiały?Co ma andrpauza ich mężów do twoich związków?I jakich związków?sama pisalaś,ze to były raczej romansiki.Mieszkałaś z tymi facetami?Planowaliście wspólna przyszłość?Czy to były tylko spotkania bzykanki?Wiec o jako ch związkach ty piszesz??!

To jest jakiś facet niezrównoważony :-oa taką stopkę tyko facet wymyśli,żeby sprowokować kobiety;)

Może i prowo?może to psychol jakiś,ale na 100 procent facet,no chyba że czuje się kobietą i tak tu gada.Tak penisa to ty masz od urodzenia czterdziecho.Nie trudno było cię zdemaskować,

Gość gość
no właśnie jakie związki czterdziecha?:D Już sama się-nie sam się plączesz chłopie :-o

Gość gość
Z trollem pisać nie będę.co zrozumiały koleżanki?Że nie można zatrzymać faceta.Że jak kończy się atrakcyjność, kończy się związek.I nie ważne są dzieci , dom i zobowiązania.

Gość gość
Asterko jak zwykle nudzisz i bajki opowiadasz.Powinnaś sie wstydzić klamczuszku mały !!!!!!!!!!!!

Gość gość
To ile ich tam było?Tych kolezaneczek twoich z andropauzujacymi mężami.Tak żeby wszyscy naraz zaczęli je zdradzać?Bajkopisarka fantastka,ja nie mogę :D :D

Gość gość
Ależ można zatrzymać faceta,tylko trzeba wiedzieć jak;)Nie wiem czy ty jesteś starym grubym facetem,po rozwodzie czy jak ?Facecie czego ty chcesz?po uja ta prowokacja?i jeszcze durniejsze odpowiedzi co?żona cię kantem puściła czy jak?

Gość gość
Hahaha co za durna baba,albo facet tak jasne 10 koleżaneczek i dziesięć pewnie zostało porzuconych,bo sflaczały;)Idź się lecz głupia babo,nie co ja piszę durny facecie:-o

Gość gość
Bajkopisarka trolica czterdzecha cha cha cha

Gość gość
Good point.wiec czas spac. Troll niech dalej bajki opowiada o wstretnych facetach a jednocześnie czeka na księciunia z bajki.

Gość gość
To idź i połóż się bajkopisarko do grobu,bo atrakcyjniejsza już nie będziesz.Ja tam mam męża od 27 lat,pewnie że lubi popatrzeć na inne.I co?niech patrzy,ale gwarantuję ci że nie nudzimy się i trwamy.Tak jak i 20 tys innych moich koleżanek.Więc nie zmyślaj,bo ty pewnie nie masz żadnej.