Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkowa_mi

Co baby maja z tym czuciem sie bezpiecznie??

Polecane posty

w takim razie nie umiecie zadbac ani o bezpieczenstwo fizyczne, ani finansowe, do czego wy sie w ogole nadajecie? :D Jedynie dziura pozostaje.******* bez opamietania i wyrzucic do kubla na smieci takie bezuzyteczne odpady. To nie epoka kamienia lupanego zeby traktowac powaznie wasze wynurzenia.

Gość gość
A co wy się tak skupiłyście na tym bezpieczeństwie fizycznym?Ciasteczkowa,ty sie tak nie pień,bo nie zrozumiałaś."Czuć się bezpiecznie " przy facecie dotyczy psychiki,zaufania właśnie,do tego potrzebna jest stabilność emocjonalna faceta,odpowiedzialność,prawość charakteru,żeby nie fundował ci huśtawek nastroju i wiecznej niepewności,bo to wykańcza i zabija miłość.

Gość gość
chodzi o psychike my mamy swoje hustawki nastroju wy macie dawac taki spokoj ducha

Chyba we wczesniejszych postach wspominalam chociazby bezpieczenstwo finansowe i tzw 'zapewnianie bytu' ktore spoczywa na barkach faceta. Tepa nie jestem.

Gość gość
Moja dupa rozciąga się jeszcze bardziej niz myslałam, dwa ogórki dzisiaj...i trzeci mały w srodku

Gość gość
to niby niekonieczne, ale mile, ja tam lubie, gdy facet dba o takie rzeczy :/ czy to jakis problem? negowanie tego odbiera meskosc facetom, tez mozna dac im sie wykazac

Wybaczcie, ale jak ktos nie jest stabilny emocjonalnie, to dla mnie nie jest osoba dorosla :D Rozwydrzone, zabiedzone ksiezniczki. Bycie kobieta nie daje wam usprawiedliwienia na wasze z/j/e/b/ane charaktery. Ja jestem kobieta i jestem stabilna emocjonalnie.

Utrzymywałam rodzinę kilka lat na wysokim poziomie,mąż też potrafi tak funkcjonować i widzę,że realizuje się w tym temacie.

Gość gość
ja najbardziej dobrze się czuje kiedy mam wielkiego ogórka w d***e tak głeboko, ze az sama uwierzyć nie mogę.

Widać dziewczyno masz problem,trudno ocenić w jakim aspekcie.Poczytamy,zobaczymy:D.

Gość gość
Ciasteczkowa-Ale jesteś chamskim pieniaczem...:P Bezpieczeństwo finansowe też jest fizyczne;),a poza tym to inna sprawa.Nie ma się co tak na to oburzać,panowie narzekający,że kobieta patrzy na sytuację materialną:P To instynkt-kobieta wybiera osobnika stada,który da największe szanse na przetrwanie,tak samo jak facet wybiera najładniejszą,najbardziej seksowną,żeby dała mu najlepsze potomstwo.Kobieta wie,że jak urodzi ,to będzie uziemiona i facet będzie musiał "upolować zwierza" ;)Pomijam typowe materialistki,które chcą pławić się w luksusie bez wysiłku,to wynaturzenie.

Gość gość
ciasteczkowa mi nie chodzi mi o sytuację rozwydrzonych księżniczek z stałym zespołem napiecia przedmiesiączkowego tylko gdy np, ktoś z rodziny mocno choruję - kobiety często płaczą, żyją problemami innych, rozumieją je itd a faceci podchodzą do tego bardziej logicznie, racjonalniej

Gość gość
A kto pisał ,że kobieta może być niestabilna emocjonalnie?Tak się pienisz,że nie czytasz ze zrozumieniem.I kobieta i mężczyzna powinni być stabilni emocjonalnie,bo inaczej życie z nimi to piekło.

Gość gość
ciasteczkowa mi niech zgadne nie układa ci sie z facetami albo wszystkich odstraszasz podejsciem do życia mężczyźni i kobiety różnia się - to są fakty

Gość gość
jak bedziesz chciała miec z jakimś facetem dziecko to zrozumiiesz po co ci facet dajacy poczucie bezpieczeństwa - i to nie chodzi o kase , tylko o wspólne posiadanie dziecka

Gość gość
szczególnie kiedy wystaje mi z d**y wielki ogórek a mąż siedzi na kanapie

Gość gość
:) może sie mąż brzydzi być po ogórku

gość Holenderska wersja programu "Survivor" przypadkowo obnażyła słabość feminizmu i potwierdziła wyższość patriarchalizmu, przy okazji przekonując feministkę do porzucenia swojego światopoglądu. http://joemonster.org/art/27365/O_tym_jak_po_ telewizyjnym_show_feministka_przestala_byc_feministka fajne poczytajcie sobie x Program absurdalny,tendencyjny,stworzony na potrzeby obalenia niezależności kobiet.

Gość gość
są jeszcze podobne programy kobiety nie są słabsze tylko INNE I MAJĄ INNE ZALETY a faceci mają inne wady ale to oni dają to bezpieczeństwo w trudnych chwilach ale mimo wszystko na bezludnej wyspie wolałabym się znaleść z niezbyt atrakcyjnym kolegą niż z kobietą faceci dają poczucie bezpieczeństwa w normalnym świecie jak byłaś w jakimś dłuższym związku z prawdziwym facetem a nie babą to wierz o co chodzii

Tak,na bezludnej wyspie wyłącznie facet może pomóc,ewentualnie kobieta"babochłop",w sumie na jedno wychodzi;).

Gość gość
Pozwolę sobie zacytować ,bo nie chce mi się pisac: k1oorian - bojownik | Za jakiś czas | Myślę że sprzeczanie się o to kto ma rację jest bez sensu z prostej przyczyny: reality show nie jest "real". To jest od początku do końca reżyserowane. Zaczynając od doboru uczestników (mogli specjalnie wybrać facetów pracoholików zamiast takich co to tylko piwko i pilot od TV i beznadziejnie puste i głupie damskie towarzystwo), po zlecenie konkretnym osobom "rżnięcia głupa" (nasz Big Brother i Jola Rutowicz). Więc w założeniu tego całego "reality" show chyba było pokazanie jacy to faceci są zaradni i robotni, a kobiety tylko leżeć na plaży potrafią.

gość Pozwolę sobie zacytować ,bo nie chce mi się pisac: k1oorian - bojownik | Za jakiś czas | Myślę że sprzeczanie się o to kto ma rację jest bez sensu z prostej przyczyny: reality show nie jest "real". To jest od początku do końca reżyserowane. Zaczynając od doboru uczestników (mogli specjalnie wybrać facetów pracoholików zamiast takich co to tylko piwko i pilot od TV i beznadziejnie puste i głupie damskie towarzystwo), po zlecenie konkretnym osobom "rżnięcia głupa" (nasz Big Brother i Jola Rutowicz). Więc w założeniu tego całego "reality" show chyba było pokazanie jacy to faceci są zaradni i robotni, a kobiety tylko leżeć na plaży potrafią. x Zgadza się,stąd mój wpis o absurdalnym programie.Jednak pomyślmy o realiach i prawdziwej bezludnej wyspie.

Gość gość
co ty chcesz udowodnić bo ja już nie rozumiem? dlaczego kobiety odrzucają to że są kobietami i na siłe chcą być facetami i walczą o to ? skoro większość kobiet szuka w facecie poczucia bezpieczeństwa to znaczy że to cecha męska itd itd a faceci w kobietach często szukają ciepła, troski o innych itd itd CO NIE ZNACZY ŻE CECHY KOBIET LUB FACETÓW SĄ LEPSZE LUB GORSZE JESTEŚMY RÓŻNIE = POTRZEBUJEMY SIĘ WZAJEMNIE amen

Gość gość
ja też chce na bezludną wyspę faceta i gdzieś mam to że potrafie sama się utrzymać itd

Gość gość
Amen:) Pieniacze-spać!