Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Krajanski

Czy to prawda że niemki są ładniejsze od polek

Polecane posty

Gość KALINA 45
Pani niemiecka niepokojace wiesci w berrlinie polki choruja na gruzlice !jesli grypa ptzedostanie sie do polski bedzie masakra ! Niech pani zagraniczna nigdzie nie wychodzi i cieplo dor die ubiera !ok jestem przed nastepnymi goscinami !bardzo nie pokojsce wiesci

Gość KALINA 45
Pani niemiecka na kolejne gosciny nigdzie nie pojedzie bo o maly wlos ukradli by mi telefon ! A po paniach katolickich obcych moge sie wszystkuego spodziewac ! Zeby bylo jasne pojechalam ostatni raz

Gość KALINA 45
Pani metodystyczna pieknosc zjezdza pani do polen potem pani siosta wiem przed wami daldze goszczenie ! Jeszcze pare dni i odpoczne od tego goszczenia ! Czyli jeszcze odtstnie goszczenie koniec sierpnia mnie zachaczy i poczatek jesieni blisko 100butelek wodki i 7 win i napoji i sokow .juz sie die lepiej czuje ! Niech pani uwaza na podolaka architekta zeby nie kapnol sie ze jest pani metodystka !ok bede ostrozna oni tego nie wiedza ze moja rodzina sa n.....

Gość KALINA 45
Najmlodsza kicia pomalu poznajesz szprechen i gramatyke !jeszcze mozesz szalec blisko rok czasu ! A potem juz ostro do nauki szprechen jest jezykiem bardzo trudnym !wiec pomalu trzeba sie brac za gramaryke !wiem ,,jeszcze masz czas ale gramatyke musisz kicia juz opanowacok zeby miec wzyciu latwiej zaczynasz pomalu najmlodsza kicia pisac przedstawianie sie pory roku i miesiace ,to nie tylko to liczby o rany tego nie znosisz od dziecinstwa nie znosilas cyfr i matmy masakra dla mnie matma ! Dalej godziny no i na poczatek czynnosci na razie to wszystko ! No i dzien dobry i do widzenia miau ok

Gość KALINA 45
Inne kicie cudzoziemskie musza lezec 40 dni w szpitalu czeka ich ciezki porod .ja inna kicia najmlodsza tez sie za dobrze nie czuje czekaja mnie nastepne burze ,do tego jeszcze serce mnie zaczyna bolec ,i na dokladke jeszcze panowie wolni metodysci sie pojawia i rozwiedzeni tez panowie !oj nie robi sie ciekawie dla najmlodszej kici metodystycznej .do tego moze mie zachaczyc albo nie zachaczyc tradyctjnie .z now bede prxez burze ponownie oslabiona wczoraj lepiej spalam .musze sie jakos trxymac aby nie oslabic organizmu ,co pol wode pic aby sie nie odwodnic dotego zjesc owoca bo mi jeszcze grypa grozi ze powinnam isc szybciej do lekarza .nie ciekawie sie robi dla mnie ten dzien .i tak nie jest ciekawy bo przyjdzie burza juz mnie kicie glowa boli .

Gość KALINA 45
Pani niemiecka nie robi sie krolowa ognia c***anowie sa wolni ,to nie mozliwe minelo tyle lat. Hociaz polowa z panow metodystow powinna byc zonata ! ZgoDnie z tradycja ! To nie mozliwe jesli ta reszta panow jest wolna zaczna pomiedzy soba walczyc ! Nie robi sie ciekawie pani zagraniczna krolowa ognia tego wlasnie sie obawiala !beda walczyc ze soba ostro !juZ za pewne kumplami nie beda tylko rywalami zaczna byc !

Gość gość
Bo używają feromonów: Feromony.pl/jak-dzialaja-syntetyczne-fero

Gość KALINA 45
Pani zagraniczna krolowo ognia sytuacja nie robi sie zaciekawa ! Wiem bedzie jeszcze goxej jak panowie metodysci sa co wolni odkryja prawde do tego pomiedzy soba beda walczyc ! I co ja na to poradze wyjechac nie moge ja pani zagraniczna yeraz mam inne zmartwienia wszystko musze przesowac malo tego musze obowiazki dokonczyc !i dalej szprechowac ! Najlepiej by bylo gdym ja pani zagraniczna wyjechala do tego jeszcze podolski depcze mi po pieyach i tem drugi z firmy budowlanej jak nie jeden to drugi !typ .ciekWie die nie robi ! Jutro na nowo ulewy !

Gość KALINA 45
Nie robi sie ciekawie dla pani zagranicznej ja mam gotsze problemy musza wszystko przrspwac i dokonczyc obowiazki ! A oni panowie metodysci i tak beda ze soba walczyc skoro jeszcze wolni sa to tradycja nakazuje im po miedzy spba walczyc !to juz nie pani zagranicznej zmartwienie ja mam gorsze problemy podolski juz depcze mi po pietach i ten drugi jego kumpel jeszcze bedzie gozej jak sie wyda ze nie jestem polka tylko pania zagraniczna z ognia krolowa pieknoscia .nie wiem co brdzie ale niesyrty. Pozabijaja sie ja krolowa ognia juz na to nic nie porafze mam swoje problemy !

Gość gość
Ja pani nieemiecka nie mOge pracowac gdzie architekt po dolski to byla by dla mnie katastrofa tym bardziej ze by odkryl ze nie jestem polka ,musze wymyslic ja pani zagraniczna krolowa ognia cos innego juz podolski mi depcze po pietach o ten drugi jego kumpel .koniecznie chca woedziec kim ja moge byc ! I tak juz mam klopoty gorsze klopoty bym miala gdyby mi trafilo z nimi pracowac ! I tak pani zagranicznej c***anowie depcza po pietach mocno !jeszcze moment i mnie dorwa !musze soe ukrywac .

Gość KALINA 45
Pani tajemnicza wie ze handluja ludzmi ponownie nWet w internecie !dlatego trzeba byc ostroznym ! I wszedzie pelno naciagaczy hodzi ! Trzeba uwazac ! Na oszustow juz nie jednego niemca probowali naciagnac ! Klamcy i kombinatorzy aby zgolic kase !

Gość KALINA 45
Zostalo pani pieknosc najpiekniejsza metodystyczna pare dni albo pania tradycyjnie zachaczy albo przejdzie ?wiem dobrze znam tradycje swoja ? A co sie stanie gdy pan architekt malicki i ten drugi powiedzmy przez przypafek odkryja prawde ze,nie jest pani do konca polka ? To beda problemy jesli by sie wydalo ze nie jestem polka byly by nastepne klopoty ?c***anowie by zaczeli ze soba wojowac ale nie tylko oni ,ci wszyscy co sa jrszcze nie zonaci ! Zonatych tradycja wyklucza bo juz sa zonaci wiec tradycyjnie odpadaja ,a single wojuja jak na wojnie ! Wiem ja pani tajemnicxa mocno ze ktoregos dnia c***anowie odkryja prawde !na raxid nie moga wiedziec kim jestem bo by zaczeli walczyc ze soba c***anowie jak na wojnie ! Pani tajemnicza sie denerwuje czy mnue zachaczy cxy nie ponownie zle sie czuje do tego jeszcze nastepne burze caly dzien lalo !wody sie napije to nie bede az sie tak denerwowac ! To juz od Boga zalezy czy mnie zachaczy vzy nie ?

Gość KALINA 45
Krolowo niemiecka ognia bardzo uparta pani wspaniala zagraniczna ? Dlavzego pani jeszcze nie wyszla za jakuegokolwiek pana niemca ? Nie byli mi pisani tamc***anowie .tamc***anowie katoliccy odpadli i panowie holendrzy ! Musze sobie sama radzic ,to prWda bym zyla w raju jak bym wyszla za niemca by nie musiala pani dorabiac i by sie pani nie,meczyla ! Jakos sobie radze zawsze pare groszy mi nie raz wplynie ! Nie naleze do tych kobiet ja metodystyczna pieknosc co leco na kase jakiegokolwiek pana niemca ! To prWda panowie katoliccy nie sa mini .mi pisani Bog z katolikiem nigdy nie pozwolil by sie pani pieknosci metodystycznej zwiazac przeszlam wiele jak wczesnuej wspomialam blisko porwanie !duzo szczescia mialam ze nie zdazyli mnie porwac bandziory .udalo mi sie szkole ukonczyc choc nieraz mnie grypa aatakowala mnie pania metodystyczna pozatym lubie czytac od dziecka .To prawda czeka mie milosc ktora moze zakonczyc sie happiendem ale nie stety nie z panem katolickim tylko z panem z mojej tradycji !ten pan o tym jeszcze nie wie !nawet sie nie spodzieje gdy milosc do niego na dejdzie !

Gość gość
Pani zagraniczna wie co ma robic aby architekt podolski prawdy nie poznal xe nie jestem polka !tu polki nodza podarte spodnie i mocno sie maluja ! To bedzie prosciejsze niz myslalam !ubieraja die roznie krutkie spodniczki zakladaja albo miniowy minowa to taka sukienka co tylek zakrywa pani zagranicxna w niemczech taka sukienke widzisla !jestem metodystka wiec miniowy nie w moim guscie !ostatnio przytyla pani metodystyczna ledwo sie w kreacje zmuescilam !lubie podjadac czasem .Ale nie myslalam ze az 3 kg przytylam !jutro bedzie cieplo musze sfolgowac z desrerami bo sie roztyje ,lepiej prxejde na jogurty jeszcze zostalo mi 9 stron do nauczenia sie szprechen .ale dojda mi nastepne ksiazki lubie czytac szprechen bo jestem cudzoziemka .potem zamowie sobie ksiazke na wyzszym poziomnie !ytzeba nadrobic szprechen bo przez gosciny jestem do tylu ze szprechem !przejde na jogurty .jutro obiad zrobie co prawda w lato mam mniej obowiazkow ale zawsze jakies mam bo jestem cudzoziemka ,prxegladalam nowe przepisy kucharskie karkowka jakas nowosc i zapiekanki ale z ciastem moze byc pyszne ostnio robilam trzy bita ciasto jak geburstagi wpadli moje rodziny mnie odwiedzic ! Juz pomidory dojzrwaja cos z nich wykombinuje uwielbiam robic faszerwane pomidory szczegolnie latem !

Gość gość
Tez sa przepisy na szybko robione ciasta pani tajemnicza musi zobaczyc czy warto takie ciasta robic ! Czy nie sa dokitu te ciasta !

Gość KALINA 45
Niemcow nie ma sa u germanow !

Gość KALINA 45
Kicia musi sie wybrac ze sprzetem po ulewie nawalilo mi cos w nim zniknol obraz a geburstagi koniec sierpnia beda do kici sie szykowac ! I co im powiem ze z now telewizji nie mam .ja to mam pecha kicia najmlodsza jak komorka nawali to laptop ! Musze go wcxesniej zawiesc bo kicia nie wie czy beda robic na koszt moj czy swoj !wiec czeka kicie ponownie podroz zanim wroce to inni cudzoziemcy dotro do polski juz na pewno na pewno rodzinnie jak zwykle .ich dzieci zapewne juz wieksze ! Inna siora tajemnicza juZ sie lepiej czuje !ale ostro zlalo niemcy tu tez leje jeszcze bedzie padalo ! Przez 3 dni

Gość KALINA 45
Kicia mala jyz jest wykonczona musialampisac pisac szprechen raz 20 zdania i drugi raz 20 zdania jeszcze troche gramatyki kici najmlofdzej zostalo szprechen to zdecydowanie meczocy jezyk ! I w kolko dookola trzeba powtatzac jak na poczatek .ide spac rano powtorzyc gramatyki szprechen a potem przerwa i przechodzimy do innych zdan zawody nudny temat dla kici najmlodszej ! Kicia teraz sie przeziebila lekko szprechen mnie wykonczyl !ale kicia imi wo wom zdu gdzie mieszkasz eoher komst du slad pochodzis i kicia mysl was yst das co to jest brawo kicia zapamietala a,teraz przedstawoenie soe jak sie mazuwasz wi hajs du jak sie nazywasz is hajse kicia miau

Gość KALINA 45
Bez obecnosci niemcow nikogo nie wpuszczam !ja pani gepardzia juz raz naciagacze chodzili po domach mocno probujac nabierac niemcow .wiec jestem teraz ostrozniejsza !jak sa niemcy w domu to otwieram nie ma ich nie otwieram ! Czy wam sie podoba ludzie czy nie pani gepardzia teraz tak robi dla ostroznosci !jeszcze raz powtoze sa niemcy otwieram za xgoda ich zgoda nie ma niemcow nie otwieram !

Gość gość
Jeszcze raz powtorze ja pani geprdzia ostra nie ma niemcow nie otwieram sa niemcy za ich zgoda otwieram !ostatnia pania gepardzia zagraniczna zazarta flondry katolickie mnie pania gepardzia nawiedzily ! Bylam w ostrym niebezpieczenstwie !ja pani gepatdzia ale dalam ja pani gepardzia ostro popalic laluniom katolivkim za morde tez ! Do mnie pani gepardziej zagranicznej wy robniete lslunie katolickie lalunie ,do pani niemieckiej trzeba sie zawsze zwracac z szacunkiem bo za niegzeccznosc potrafie dac mocno po palic laluniom katolickim !tym bardziej za obrazanie mocno pani gepardziej ! Wiec na przyszlosc jestem ja pani gepardzia cwansza nie ma niemcow nie wpuszczam sa niemcy wpuszczam !zeby bylo jasne ! Dla pwlun katolickich co ostatnio na pania gepardzio movno naskoczyly ! Lalunie katolickie za te wyskoki do pani grpatdziej juz dawno powinniscie w wiezieniu siedziec !dobrze wiecie za co za przrkroczenie terenow germanskich bez zgody sadow polskich !za to powinniscie siedziec !i za wulgaryzmy tez i naskok na pania gepardzia mocno za to tez !

Gość gość
Aa lalunie polskie zaplacicie pani gepardziej. Za to ze wtargneliscie po przyjeciach jak pani gepardzia zagraniczna byla zadowolona z gosciny to mnie w tym czasie nawoedzily z morda ponownie woedzmo roboty to sa panusie bezczelne katolickie z morda ! Za wszystko i cale zlo lalunie katolickie pani gepardziej zaplacicie mocno za wyskoki tez do pani zagranicznej !nie zapominajcie lwlunie katolickie ze sady polskie sa po niemvow stronie i jeden spadkobierca juz nie zyje jak wczesniej jego babcia zmarla !

Gość KALINA 45
Kicia zagraniczna wraca na weekend mie puscli wrcam bo slask moze zjechac niemcy dalecy maja wakacje ! Po zatym po nownie ciocie moga dzwonic .pogoda sie poprawiac bedzie co prWda troche po padada ale bedzie bRdzo cieplo !po wczorajszych mocnych ulewach podobno gdzies wi hury mocne byly ! Po za tym moga inni niemcy wpasc ! Jak sie wyrobia z ogrodami bo musza odebrac niemcy w polen drzewko co im sie tak spodobalo !rozne nowosci sa tego drzewka ! Pani zagraniczna ma drzewka juz wkopane mam zglowy jeszcze tylko kwiaty nowosc dokupilam !nowe odmiany

Gość gość
Hej nowoczesna pogudzcie sie z tym ze nie bedzie wolnych sadow !po teraz za wszystko xaplaci za ustawy spadkowe niszczace niemcow i nasze rodziny !

Gość KALINA 45
Ja kicia gepatdzia myslalam ze tamci niemcy odjechali z polski ?jeszcze nie zanim odjada jeszcze zejdzie !czyli ponownie nadciagna burze i ulewy i ponownie zleje !lunie nie dobrze .czyli wichura pewnie wroci !

Gość KALINA 45
Ja pani zagraniczna slabo sir die czuje do wiedzialam sie dziwnych rzeczy !ze ja stwarzam pomysly i c***anowie tez stwarzaja pomysly .c***anowie zajmuja sie zarabiamiem podolski i malicki i ja pani zagraniczna zajmuje sie zarabjaniem !nie wierze ze gram w tej samej druzynie jak oni ! Dziwna sprawa a nastepna dziwna rzecz rodzina mi sie powiekszy !to juz nsprawde dziwna sprawa a Bog jeszcze bez przerwy we mnie uderza w pania zagraniczna aby postawic na swoim !z nowu mnie mocno oslabil !musze isc po wode czuje sie jak bym ja pani zagraniczna tajemnicza pieknosc byla przeziebiona !co tem Bog za plecami pani xagranicznej z now kombinuje !podobno na nowo sciagnie na mnie burze i to mocniejsze !ja pani tajemnicza nie wytrzymam tej robnietej pogody !teraz z now lunie !musze sie napic sie cieplej herbaty geburstagi dzwonia !ide ja kicia

Gość KALINA 45
Pani zagraniczna inna pani siostra zagraniczna juz pitrasi !tak wiem ja tez,inna pieknosc zagraniczna musze ponownie pitrasic znLazlam fajny przepis na skrzydelka !innym niemcom bardzo smakowal ta potrawa ze skrzydelkami z kurczaka ! Zqchwycali sie ta potraawa.tamci niemcy super kwiaty kupili ,ciekawe gdzie te kwiaty dorwali .ja wiadomo my niemcy kochamy kwiaty i sie nimi za chwycamy ! Ostatnio kicia dokupila kwiata z afryki az .nie byl az tak drogi .ale naprawde tamci niemcy piekne kwiaty dorwali ?ciekawe co to za odmiana kwiatow ! Tas tas juz w poniedzialek mozna wypuszczac !juz czas bedzie tas,tas szybko rosna jak blojlery ! Tak pania zagraniczna czeka pitraszenie

Gość gość
niemcy sa przystojni ale niemki sa tak samo brzydkie jak polki tylko maja gust co do ubioru, wlosow i makijazu-no i muzyki.ladne sa szwedki i finki, angielki brzydsze od polek i niemek, o innych nacjach nie bede sie wypowiadac bo nie mieszkalam na tyle dlugo zeby cos powiedziec o mieszkancach a powielanie stereotypow jest glupie.

Gość gość
Pani zagranicznej samopoczucie sie pogarsza mam zle przeczucie ?co za iskrzy !niepokoje sie o co chodzi ?i jaki z now zmiejszony dystans ! Nic nie rozumuem z tym iskrzeniem o co Bogu chodzi ? Jak to o co pani zagraniczna nie kapuje sie pani ze o mezczyzne pisanego przez Boga !Bog dazy do tego zeby tez pania wspaniala tajemnicza ze swatac i to z hapienndem ! Nie to nie mozliwe ze on Bog chce przeciwstawiac sie pani zagranicznej aby postawic na swoim ? A postWi na swoim i to jak pan kandydat do pani reki cudzoziemiec nie znany jest bardzo blisko !kto Wie czy uparty Bog was nie zechce polaczyc pani jest cudzoziemka ten pan jest cudzoziemcem pani jest metodystka i ten pan tez jest metodysta czyli dystsns moze mocno byc zblizony do pani rowniez duszy !co prawda jest pani pieknoscia zagraniczna twarda do zdobycia ?ale napewno ten pan znajdzie spodob jak przelamac bariery miedzy pania zagraniczna a panem zagranicznym !

Gość gość
Slabo mi pani tajemniczej sie robi !slabo sie jeszcze bardziej pani zrobi bo niemcy pwnia zagraniczna teraz nie odwiedza !ale odwiedzi. Ktos inny adorator cudzoziemski ten dzentelmen jest bardzo blisko on jeszcze nie wie ze jest pani pania xagraniczna jak sie dowie to z pewnoscia kwiatuszka po daruje ?albo rozyczke pani zagraniczna !nie wierze ze jest blisko !do tego pani zagraniczna jest prawdopodobienstwo ze rodzina sie pani powiekszy oczywiscie za pani zgoda ! Slabo mi jak to geburdtagi nie przyjada ?mieli wpasc wypadlo im jak zwykle robienie na ogrodach wiec wpadna pod koniec pazdxiernika !

Gość gość
Kicia najmlodsza straci lacznosc niemcy zalewa mocno srodkowe i mnie zaleje nastepna ulewa burze wieczorem jak jest po niemiecku wieczor kicia zapomniala hojte abent gramatyke przeszlam ale ze szprechem robi sie ciezej jrszcxe musze opanowac mocne i slabe strony prateritum i jade dalej ze szprechem .anita dobrze gramatyki nauczylas ale nie ma tam slowek !bez slowek sie,nie pojedzie ze szprechem dalej !kicia dzis grillowala budy wracaja bo maja weekend !do polen