Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Krajanski

Czy to prawda że niemki są ładniejsze od polek

Polecane posty

Gość KALINA 45
Pani niemiecka pani kuzynka bedzoe wracac tak tez ja zaptosili na goscine do polski ani tez wroci tez jest zaproszona na wesele .niemcy z dzialki beda odjrzdzac ! Ja pani niemiecka do gosciny zostaje niedlugo moja siostra wspanialA niemiecko metodystyczna bedzie wracac z innymi niemcami tez na dwa samochody !

Gość KALINA 45
Pani niemiecka sytuacja za ciekawa sie,nein robi pieknosc z terenow rosyjskich .podolski zaczol robic wykopy zeby pania niemiecka dorwac ! Zrobi wszystko zeby pania zagraniczna dorwac !wiem dlatego autostrada jest jyz czyna i wykopuje nastepno autodtrade pociagowo !zablokowal kolejne przejscia !subaniec podolski architekt ! Jestem ja pieknosc zagranicNa w pulapce !zaczyna psuc szyki ! Jeszcze ten drygi przyjaciel malicki jak nie jeden to drugi robia wykopy ! Grajac pani zagranicznej na nerwach ! Nie robi sie ciekawie !tym bardziej ze c***anowie nue wiedza ze jestem pania zagraniczna ! Budy inne tez mi depcza po pietach ! Niemieckie ! Same problemy !na razie nic nie moze sie wydac ze jestem pania zagraniczna !tajemna ! Jakos ja kicia przebrne przez te wykopy !

Gość KALINA 45
German sytuacja opanowana jakim cudem sam piec sie zapalil !dobrze ze niemcy byliscie w domu ! Szlak z przetworami wazne ze sytuacja opanowana ! Kicia miala wiecej roboty prxez to co sie staki nix wcziraj ! German trzymaj sie mocno beda nadciagac nastepne burze i ulewy jeszcze mocnirjsze !

Gość KALINA 45
Pani niemiecka wspaniala pieknosc z terenow tajnych .Bog w tym roku bedzie szukal dla pani kandydata na partnera bo lato zapowiada sie wyjatkowo upalnie !odpowoedniego kandydata bedzie pani szukal szatynce ! Tak poprzednim roku tez mi znalazl ale nie tego kandydata co trzeba !Bog nie zna sie na kandydatach !wiec tamci kandydaci odpadli ! Ja kicia niemiecka m kocham wolnosc to prawda jestem odrobine uparta ale coz juz taki mam charaktet !w czoraj bylo goraca kicia posordzial sobie na ogrodach ! Po siedzialam na ogrodach duszno bylo w nocy a nad ranem burza zachaczyla dzis to samo goraca !

Gość KALINA 45
Pani niemiecko ewangielizacyjna pieknosc z terenow nieznanych pani siostra bedzie wracac druga pieknosc niemiecko-ewangielizacyjna tez tajna wiem ja kicia glowa mi peka juz leje ! Bog postawi dla pani niemiecko-eeangielizacyjnej nastepnego kandydata tym razem to bedzie strzal e dziesiatke pani niemiecka i pan lew niemiec bedziecie dzialac na tych samych falach

Gość KALINA 45
Wy drogie panie polskie czym chcecie panie niemieckie udupic ! Chyba swoja niewiedza ? Wy panie polskie chxwcie sie. muerzyc z paniami zagranicznymi ? Czym wy nawet szans panie polskie nie macie ! Jestescie panie polskie powolne w gotowaniu i sprzataniu! Smieszne doprawdy jestescie pa polskie ! Ale zmienmy temat tak zgadza sie jestem pania niemiecka ale o innym typie niemki ! Sa trzy typy pan niemieckich ! Katoliczkimieszane ,niemki bawarki niemki o innych cerach gorkich i niemki o slowianskiej cerze ! To sa niemki pieknosci najmlodsze ! Niemki o karnacji tez afrykanskiej to jest czwarta grupa niemek niemieckich co siedza w ksiegach !

Gość KALINA 45
Kuzyniak niemiecki juz odjechal fajnie zostaje jeszcze jedna osoba ! Za dwa rygodnie odjezdza

Gość KALINA 45
Siora zagraniczna wracaj bedzie weselej pomyslow ! Ja inna pani tajemnicza jutrio swietuje i do tego musze przygotowywax a 2 gosciny !ide spac juzz porar

Gość KALINA 45
Siora zagraniczna wracaj bedzie weselej pomyslow ! Ja inna pani tajemnicza jutrio swietuje i do tego musze przygotowywax a 2 gosciny !ide spac juzz porar

Gość KALINA 45
Damule katolickie ja lwica gepatdzia wiem ze jestescie niewarte i traktujecie inne kobiety jak smiecie ! Wiem bo bylamw geburstagach ale musialam wracac z powrotem ! Lwica gepardzia o szanownych damulach katolickich wie wszystko ! Powiem tak to podlosc z waszej strony. Damule katolickie ! Dziewczyna swieza przyjechala zadowolona pracowac w,niemczech ale jasnie pani katolicka jej d**e skopala ! Za co lwica gepardzia sie pyta ?za to ze uczciwie pracowala bo kosza nie dowiazala ! To za to czy za to ze panusie katolickie jak spotkaja wielkich hrabi panow niemcow ! To juz noska zadzieraja i inne kobiety traktuja jak smiecie ! Ja wam cos powiem szanoene lejdi katolickie nikt wam nie daje takiego prawa zeby ponizac inne dziewczyny dobtze pracujace ! A wy szanowne lejdi katolickie jak pracujecie !hyba tak zeby mscic sie na innych dziewczynach !

Gość KALINA 45
Oj pani gepatdziej sie bardzo wasze postepowanie damul katolickich nie spodobalo ! Jestem ciekawa ja lwica gepatdzia jak wy lejdi katolickie sprzatacie ! Sprzzatacie tak aby ponizac inne kobiety ciezko charujace !

Gość gość
niemki są brzydkie ale czesciej dają zamoczyć i nietrzeba sie prosić jak polek:-P

Gość KALINA 45
Lwica gepatdza musi sie przygotoeywac cesarska ale jeszcze nadejdzie okazja panusie katolickie ze skopie wam d**e jak wiedzmo robotom !

Gość KALINA 45
A jeszcze jedno panie malicki pani grpstdzia z pazurami sie z panem zmierzy ! Jeszcze i przyjdzie kolej na pana ? Jestem ciekWa przed kim pan sie ukrywa az trzesie sie ze strachu swoiimi portkami !

Gość KALINA 45
Lwica gepatdzia najpierw rozprawi sie z panusiami katolickimi ! Potem przyjdzie na kolej na panow !na podolskiego jego zostawie na sam koniec****ana na Duze M

Gość KALINA 45
Bog ma pan malicki dla ciebie niespodzianke !twoj cien i twoje odbicie panie architekcie !mozesz byc szczesliwy jak inni panowie jak niemcy ! Ale ma warunek 1 horujesz na seksuolizm to tez jest horoba jesli nie pujdziesz sie leczyc wykonczysz sie seksuokizm to psychiczna horoba ktora zabija czlowieka i jest ten czlowiek cieniem w nocy stracisz rodzine !bo jest szansa ze twoja rodzina moze sie powiekszyc ! Wiaza sie z nia leki ,drgWki i howanie sie w mysia nore !kaze ci wybierac panie malicki architekcie Bog ? A czy b a to rodzina b to depresja i seksuolizm i przez cale zucie howanie sie wmysiej dzurze !

Gość KALINA 45
Bog panie malicki architekcie chce ci dac szanse !ale musisz sie leczyc !dobrze wiesz na co inaczej stracisz rodzine bo jest szansa ze mozesz ja zdobyc ! Ale Bog Wystawil dla ciebie haki :tymi hakami i polapkami beda twoi koledzy po fachu ! Albo ty wygrasz rodzine albo oni twoi rywale jeden ze stron dzialdowskich ,drugi podolski i drugi cien jak ty identyczny panie malicki ! To za to ze horujesz na pdychiczna horobe co c***anowie niemcy ja posiadajA wszyscy ! Bog ma warunek ?wybierasz panie malicki rodzine ?czy horobe ?drcyzja nalerzy do ciebie Bog zdecydowal ze da ci szanse panie architekcie:ale postawil warunek kaze ci wybierac ?rodzina ?czy dalej choroba i chowanie sie w mysiej dzurze !

Gość gość
Ja lwica gepardzia zarzarta z ostrymi pazurami nie chowam sie jak pan malicki w musiej norze !tylko dzialam za pewne lwica gepatdzia z pazurami spotka panie katolickie ! I skopie im d**e za moja siostre lwwice gepardzia krolewska ! Podejme wyzwanie ja lwica grpsrdzia zaplaca lafiryndy katolickie drogo za moja siostre cudzoziemska i za to ze ja oszukaly lrjdi kTolickie ! Wrucilam ja potezna wladczyni cesarska panu tyvrysio gepardzia zatzarta zeby sie zemscic na lejdi kAtolickich za moja siostre cesarska ! Ja pani gepardzia ostatnia pieknosc z tefrnow ruskuch wrocilam zeby sie zemscic !nie dbam o konsekwencje jakie mie spotkaja ! tylko wrocilam wyrownac rachunki za moja druga siostre cesarska podwojnie !szanowana mocno przez rodziny i obce i rofzinne !

Gość KALINA 45
Siostro cesarska czekam na ciebie ! Badz punktualnie w wekend nastepne budy niemirckie wracaja !

Gość gość
przyjada nastepni niemcy kicia metodystyczna bedzie czekac na nich i na siore w polsce

Gość gość
kicia m bedzie czekac na n w polen

Gość gość
przyjedzie kicia m ina kicia m w polsce bedzie czekac

Gość gość
ciocia jeszcze raz wpadnie teraz odwiedza misto ciocia kicia mlodsza do niemcow nie jedzie robote mam w domu

Gość gość
kicia c m 3 tury niemcy wpadna plus polaki spodziewalam sie sciagna dziadki niemcy i siostra njmlodsza kicia m c

Gość gość
lwica gepardzia cesarska czeka na niemców zostało pare di do gosciny musze sie przygotowac zjado krewniacy i moja siora c kicia

Gość gość
kicia najmlodsza cesarska ma dosc ani chwili odpoczynku mam urwanie glowy przejze przepisy z gosciny wczesnejszej ? odsapne gdy moja rodzinka odjedzie niemcy 1 niemcy2 niemcy 3

Gość gość
pani cesarska metodystyczna nastepne prezenty przyjda plus rodzinka wpadnie a potem niemcy zawieziecie do restauracji ?skoncza sie te prezenty kici nie za bardzo odpo mm zle przeczucie !

Gość gość
panusie katolickie ja ina pani niemiecka jestem mila do czasu ?nie lubie jak sie mnie wykozystuje ! na drugi rok panusiom katolickim rdze do noclegu hotel sobie zalatwiac bo ja pani niemiecka mam na

Gość gość
na przyszly rok panie katolickie niech sobie nocleg w hotelu zalatwiaja bo pani niemiecka bedzie miala zbiory i mnie nie bedzie nie lubie byc wykorzystywana ?to to wszystko

Gość gość
a teraz wybaczcie pani niemiecka bedzie miala gosci ?mam zachrzan ze wszystkim ? do tego musze jechac na goscine nie mam nawet dla siebie czasu ? za nastepny miesiac z now bede miala gosci w swieta