Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Weronika90

Odchudzanie kto ze mna grupa wsparcia

Polecane posty

ja jeszcze nie mam swojej rodziny :P mam tylko faceta, kt贸ry razem ze mn膮 odchudza si臋 na diecie kopenhaskiej i tym samym jest mi 艂atwiej, ma mnie kto wspiera膰 :) Ale na codzie艅 w sumie zajmuje si臋 c贸reczk膮 mojej siostry kt贸ra ma 6 miesi臋cy :P Ale grzeczniutka jest :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ma LENKA
Dziekuje:) to szczerze m贸wi膮c nie jest trudne nawet maj膮c dwoje ma艂ych dzieci.ja si臋 musz臋 chwyci膰 za brzuszki oj tak trzeba. Dam rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efcyk
no potanczylam :P kolacji juz nie jem hehe :P Ma Lenka fajnie wygladasz, wlasnie tak chcialabym wygladac :P a mam ok 10 kg wiecej niz Ty i 2cm wiecej wzrostu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skolowana
Ja gotuje wszystkim to samo tylko sobie w wersji light :-) Czasem moj tez moje wersje je jak nie chce mi sie robic odwrotnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skolowana
Zapodaj.net/3a3772e750107.jpg.html Ja tez wrzucilam zdjecie :- /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma LENKA
w艂a艣nie po艂o偶y艂am narybek spa膰. M艂odsza si臋 buntuje i broni przed krupiczk膮. A ja taka g艂odna.... ale nienie nie wolno

Udost臋pnij ten post

ma LENKA ja tez polecam Mel B, dzis co prawda dzien bez cwiczen ale chce dac odpoczac miesniom. Wczoraj byla Mel B 35 min, rowerek 30 min I 5 min orbitrack, bylam mokra :) dziewczyny, naprawde mobilizujecie mnie, nie pojadam slodyczy HURA :)

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 ju偶 po rowerku 60 min/25 km Skolowana dobrze wygl膮dasz, my艣l臋 偶e zdj臋cie robione z bliska nieco wypaczy艂o rzeczywisto艣膰.

Udost臋pnij ten post

Czytam w艂a艣nie o diecie jogurtowej czy mo偶e kt贸ra艣 z was by艂a na niej?:P bardzo mnie zaciekawi艂a i nie wiem czy nie spr贸buje od przysz艂ego tygodnia :)

Udost臋pnij ten post

Efekty pono膰 dobre na niej i nie ma jakie艣 g艂od贸wki :) Sposob odzywiania wydaje sie byc rozsadny i dla kogos kto tak jak ja lubi jogurty calkiem smaczny. Podobno chudnie sie na niej nawet 5-6 kg po okresie 2 tygodni...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efcyk
Skolowana ja tez tak wygladam . Teraz mi tak nie wisi brzuch, zrobil sie troche p艂aszczy i wyglada lepiej. Jest troche tluszczu na nim ale mysle ze jak 10 kg zrzuce to da rade go jakos sie pozbyc. Takze nie poddawaj sie i walcz, wszystko jest do zrobienia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skolowana
Zazdroszcze ci slonce kondycji do tych cwiczen :-) Ja dzis odpuscilam zumbe bo po nieprzespanej nocy padam na pysk Niby spalam 2h popoludniu ale czuje sie wypompowana :-(

Udost臋pnij ten post

Slonce, uwazaj na ta diete, moja kolezanka nabawila sie anemii a potem I tak wrocila do poprzedniej wagi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej laseczki:) Mia艂am zalatany dzionek, ale ju偶 jestem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agula
Ups, nie zalogowa艂am si臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skolowana
Jestem dobrej mysli :-) Dzis sobie troche pofolgowalam ale jutro rezim Maly spi jak susel po antybiotyku mam nadzieje ze troche odpoczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evka30
Czesc dziewczynki. nie spicie? u mnie znosnie waga dzis "drgne艂a" och tylko szkoda ze tak wolno i ze musze dobrych rare dni czekac na to "drgniecie" a moja ma艂a ma plesniawki no kurde - to dlatego ciagle budzi艂a mi sie w nocy. dosta艂a lek moze jej przejdzie. Kleo jak ci min膮艂 dzie艅 ? jak og贸rasy? podjada艂as je? chociaz one i tak maja ma艂o kalorii. ja dzis nie zjad艂am ani jednej kromki chleba nawet pe艂noziarnistego rano owsianka 2 sniadanie jogurt a na kolacje jajko pomidory i sos tztaziki z jogurtu naturalnego cwiartki pomidorka i ten sosik domowej roboty. na obiad mia艂am pieczone ziemniaki robione w parowarze a jutro barszcz czerwony

Udost臋pnij ten post

Skolowana jak dla mnie wygl膮dasz dobrze, a b臋dzie jeszcze lepiej. Mo偶e kt贸rego艣 dnia zbior臋 si臋 na odwag臋 i wrzuc臋 swoj膮 fotk臋 ...wtedy prze偶yjecie szok i pozb臋dziecie si臋 kompleks贸w. S艂o艅ce16 b臋d臋 musia艂a poczyta膰 o diecie jogurowej. Szukam diety kt贸r膮 b臋d臋 mog艂a stosowa膰 po kopenhaskiej, my艣l臋 nad powrotem do Dukana, ale sama nie wiem, boje si臋 偶e powr贸c膮 k艂opoty z woreczkiem 偶贸艂ciowym.

Udost臋pnij ten post

zrobi艂am sie na niebiesko;) moja hanka wygrala zrobila taka jazde ze nie chce kaszy ze poszlam i zrobilam jej bebiko.... ten bialy proszek uzaleznia

Udost臋pnij ten post

dzis nie nadaza艂am was czytac tymbardziej odpisywac, a teraz juz zapomnialam co komu mam odpisac hehe

Udost臋pnij ten post

dzieki evka mysle ze za jakis czas bede mogla pochwalic sie zdjeciem bez koszulki:) motywujecie mnie

Udost臋pnij ten post

ma LENKA, mysle, ze juz teraz spokojnie mozesz pchwalic sie taka fotka :) Jestes chyba za bardzo krytyczna w stosunku do swojej osoby.

Udost臋pnij ten post