Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mama córki

DZIWNE ZACHOWANIE DZIADKA

Polecane posty

Gość gość
chcesz koniecznie zobaczyc na video jak dziadek g***** twoja corke to prosze bardzo, ja bym na wiecej nie czekala tylko zabrala mala stamtad, ale dla mnie najbardziej liczy sie dobro mojego dziecka i w razie watpliwosci zmienilabym otoczenie dziecka

Gość gość
niech maz powie swojej mamusi zeby nie latala z dzieckiem do siebie, kurcze na dodtek on pali, to po zabierac dziecko do smierdzacego mieszkania i nie wierze,ze lata palic na balkon skoro to taki len. moj maz w zyciu by nie pozwolil brac dziecka tam gdzie sie pali.

Gość gość
to obserwuj dalej :O oby nie było za późno bo ty nie chcesz nikogo URAZIĆ!!!!! Jak coś się nie daj Boże stanie to będziesz współwinna!!! Głupia babo zabieraj stamtąd dziecko!!!!!!!!!!!

Gość gość
pedofile mają określone upodobania co do płci, więc jeśli jego kręcą małe dziewczynki, to własnego syna mógł nie wykorzystywać. pogadaj z mężem, tak jak piszesz tutaj, tzn omiń te teksty o leniu i idiotce ale opowiedz o faktach. być może na początek się oburzy, w ogóle nie będzie tego chciał słuchać, ale może też coś mu się skojarzy z przeszłości albo okażę się, że sam nie jest pewny ojca. dobrze ktoś napisał - czasem warto zdać się na intuicję, po prostu czujemy, że coś jest nie tak. a dobro dziecka jest tu wartością nadrzędną, nawet jak ktoś się obrazi i uzna Cię za przewrażliwioną wariatkę. z drugiej strony da się wyczuć, że macie - Ty i mąż - dość dziwne poczucie do nagości, ciała człowieka, i może to wpływać na Twoje widzenie całej sytuacji.

Gość gość
Jeśli macie z mężem takie lekko fanatyczne podejście do nagości to na razie nic nie rób, bo to tylko może twoja obsesja cię nakręca. Pierwsze słyszę, że mąż nie myje dziecka i nie patrzy na gołą córkę, bo to niestosowne, bo mu się ona z seksem kojarzy?! no paranoja jakaś. Chociaż z drugiej strony słyszałam o facecie, który dawał swoim malutkim dzieciom swojego fallusa do zabawy i jeszcze o tym rozpowiadał, zbok.

Gość gość
Uważam że powinnaś izolować dziecko od teścia. Nie zostawiać go pod opieką teściów !!!! Wolałabym córke do żłobka oddać. Opis mówi ewidentnie że stary dziad fascynuje sie nagością dziewczynki. I to już wystarczy żebym nie dopuszczała tak małego bezbronnego dziecka do kontaktu z dziadem sam na sam. Ty widzisz dziwne zachowania w twojej obecności. A co sie dzieje jak ciebie nie ma ????? Teściowej nie wierz co gada bo to widać głupia i ślepa kobieta. Teraz dziecko jest małe i nie rozumie niczego. A co będzie za kilka lat ??? Mogą się wydarzać na przestrzeni lat kolejne podejrzane rzeczy a ty nadal będziesz je zostawiać ze starym dziadem ??? A po latach córka będzie miała żal do ciebie że miałaś podejrzenia a zachowałaś się jak głupia krowa i nic nie zrobiłaś z tym. Moja matka kiedyś na siłe wysłała mnie do bioenergoterapeuty. Nawet dwóch. I każdy z nich mnie molestował!!! Mam do matki żal o to. A co ona niby teraz może zrobić ? Rozłożyć głupio ręce. Niby przeprosić, tłumaczyć że chciała dobrze bla bla bla.. I c***a z tego. To nie wymaże tego co się wydarzyło.

Gość gość
I ty jeszcze autorko masz wątpliwości. Stary dziad dupska nie ruszy żeby pomóc w czymkolwiek a jak dziecko gołe sadzasz na nocnik to nagle ma motywacje żeby ruszyć leniwe dupsko i sobie popatrzeć. No sorryyyy... I ty jeszcze masz wątpliwości ? To ja swojego synka zawsze przewijam w innym pokoju żeby nikt go gołego nie oglądał mimo że to chłopczyk. No i co z tego że to małe dziecko ? To są jego intymne części ciała i jemu się ta intymność należy jak psu buda, bo jest bezbronne niczego nieświadome i zdane tylko na mnie. A ty staremu dziadowi pozwalał żeby oglądał twoją córkę nago ??? I jeszcze te opowieści teścia że z gołą d**ą leżała. No sorry ale to jest chore i ty sie jeszcze zastanawiać. A zaprzeczanie teściowej tylko świadczy o tym że niedostatecznie właśnie chroni dziecko przed teściem. I jeszcze jak dopuszcza zeby dziecko leżało nago przy teściu (jakim cudem) to by sprawiło że nie ufałabym tej kobiecie. A zaprzeczanie teściowej jakoby taka sytuacja miała miejsca świadczy o tym że baba coś ściemnia i rżenie głupa!!!! Nie tłumacz sie ciężką sytuacją życiową i że nie masz z kim dziecka zostawiać. Tu nie ma usprawiedliwienia żadnego jak dziecko jest w niebezpieczeństwie molestowania seksualnego Podglądanie dziecka z jezorem na wierzchu to też jest molestowanie!!! Ty byś chciała żeby cie teściu podglądał nagą ??????

Gość gość
Powiem ci że bardzo się zdenerwowałam twoim topikiem. Nie spieprz tego. Chroń dziecko. Jakim prawem dziecko leży gołe przed teściem ???

Gość gość
Mnie też to zaniepokoiło ale zaczełabym od rozmowy z mężem...jak on to widzi.

Gość gość
na pewno ucięlabym to krótko - poszanowanie dziecka, gdy sie zmienia pieluchę jest tylko ona i zmieniający, czyli Ty, Twój mąż, babcia...koniec kropka. Nie znam teścia, ale faktycznie niepokojąco to opisujesz, moża zabarwiasz, może nie, ale..ale ja bym uważała!!!

Gość gość
wiecie co, a ja mam wrazenie, ze ten temat to wlasnie jakis pedofil zalozyl. juz tutaj kiedys krazyly podobne tematy, niby takie niewinne, pytajace o rade- ale poruszajace wlasnie kwestie zwiazane z nagoscia dziecka, duzo intymnych szczegolow, i takie specyficzne opisy (to sie wyczuwa). w momencie, kiedy zgloszone to zostalo do redakcji i autor postraszony policja, natychmiast przestal/a pisac posty i temat umarl smiercia naturalna. zwroccie uwage i zastanowcie sie same, i nie karmcie swoimi postami i poradami potencjalnego zboczenca. inna sprawa, ze to moze byc tez kiepska prowokacja znudzonej kury domowej albo gimbazy.

Gość gość
" on nie pomaga nic, nie przyniesie butelki, nie nakarmi jej, nie wyniesie na smietnik pampersow zużytych...ale jak przychodzi do przebierania czy sadzania malej na nocnik to on zjawia się momentalnie i stoi i gapi się jak mala siusia/robi kupe/..." A dlaczego ty nie wypraszasz teścia z pokoju kiedy dziecko siedzi gołe na nocniku ????? Teściu jest chory to widać. Ale nie to jest najgorsze bo zdrowomyśląca matka zapobiegłaby temu. Najgorsze jest twoje nicnierobienie z tą sprawą, pozwalanie by dziecko było obiektem seksualnym. I to jest chyba największa tragedia. Proszę nie odbierz tego jako obrażanie ciebie. Tu chodzi o to że każda taka sprawa wywołuj***ardzo silne negatywne emocje i może trzeba tobą drastycznie potrząsnąć, wylać wiadro zimnej głowy żebyś zabrała dziecko od teściów. Błagam nie tłumacz sie ciężką sytuacją. To nie jest usprawiedliwienie dla tak poważnej sprawy. Wyprowadź sie od teściów albo oddaj dziecko do żłobka. Pisałaś że na żłobek jest za wcześnie. W takiej sytuacji która się dzieje w domu to nie jest za wcześnie !!!!! Wręcz za późno !!!!! Teściowa jak dla mnie jest chora psychicznie. Jak można latać wokół takiego pasożyta i mu usługiwać niczego nie wymagając. To świadczy o tym że kobieta ta jest ślepo bezkrytycznie zapatrzona w teścia i logicznym jest że również i nie zobaczy jego zachowań względem dziecka. I matki wszystkich molestowanych córek są bezkrytyczne wobec swoich meżów/konkubentów. I w tych przypadkach nie jest dramatem że w domu był chłop zboczeniec tylko największy dramat zawsze był w tym że te matki były/chciały być ślepe i nic z tym nie robiły. To jest największy dramat molestowanycn dzieci.

Gość gość
zwroccie uwage, ze autorka non stop podkresla, ze dziecko lezy z golym tylkiem, ze 'przybiera pozy', ze 'trzeba wycierac w zakamarkach' itd itp teksty, sformulowania. typowo zboczenskie i majace na celu pobudzic, podniecic wyobraznie chorej osoby. radze przestac odpisywac.

Gość gość
wiesz co ja bym zrobiła? - nie pisałabym na forum po pierwsze - po drugie szczerz pogadałabym z mężem - po trzecie moja córka od jutra byłaby z moją mamą, albo w żłobku. nie wyobrażam sobie spokojnei spać, gdybym miała takie podejrzenia do kogokolwiek w mojej rodzinie albo poza nią. Dobro mojej córki jest najważniejsza rzeczą dla mnie na świecie. Rusz tylek i pomóż dziecku!

Gość gość
raczej nie zboczeniec to pisał bo zboczeniec by nie uprzedzał by nie atakować w kwestii przedwczesnego nocnikowania ani by nie narzekał na teścia że jest leniem

Gość gość
roznie moze byc. wiekszosc zboczencow potrafi sie swietnie kamuflowac i wie co napisac, jak wprowadzic czytelnikow i zainteresowac tematem zeby nie zwrocic uwagi na faktyczny cel swojej dzialalnosci. juz kiedys byly tutaj podobne tematy, i jak mowie zostalo to zgloszone, po czym ta osoba w sekundzie przestala pisac.

Gość gość
Na nocnikowanie wg autorki nie jest za wcześnie ale na żłobek już tak. Ciekawe podejście, szczególnie w obliczu sytuacji że zboczeniec mieszka pod jednym dachem

Gość gość
mam kolezanke ktora dziadek molestowal gdy byla mala dziewczynka.

Gość gość
natychmiast zabierz dziecko nie oddawaj pod opiekę teściowej, ona nie widzi problemu lub nie chce widzieć a ten stary zbok może wykorzystać kazdą sytuację z dzieckiem np, wysyłając tesciową do sklepu, kościoła, przeciesz ona sama moze gdzieś wyjśc i zostawić dziecko z nim, nie doplinujesz tego bo bedziesz w pracy, tym im powiesz jedno a oni i tak zrobia jak bedą chcieli, lepiej zapobiegać niz leczyć

Gość gość
lepiej oddać nawet do żłobka dziecka wiedząc ze bedzie tam bezpieczne niż w łapy pedofila

Gość mar_lenka
ten temat założył pedofil

Gość gość
Dopóki nie napisałaś o mężu, wydawało się to niepokojące, ale skoro sama napisałaś jaki mąż ma do dziecka stosunek... wydaje mi się że jesteś ostro przewrażliwiona i nie da się ocenić tego co piszesz, nawet jeśli masz powody do zmartwienia. To jest chore żeby ojciec wstydził się przewinąć czy umyć dziecko, ja mam synka- mam go nie przewijać, nie podcierać mu tyłka, nie odciągać napletka w kąpieli, chować się kiedy się przebiera żeby czasem piersi nie zobaczył? Przecież jestem kobietą... Mój mąż tak samo jak i ja kąpie się czasami z dzieckiem, przebiera przy nim i od początku przewija, przebiera, okazuje mu czułość, przytula, całuje... Gdyby w przypadku córki tego NIE robił, to dopiero uważałabym za niepokojące... A co do teścia- uzasadnione czy nie, nigdy bym nie zostawiła dziecka z kimś w stosunku do kogo miałabym obawy czy go nie skrzywdzi, więc nie wiem nad czym się zastanawiasz. Będziesz czekać czy okażą się uzasadnione czy nie i dopiero działać?

Gość gość
ja też uważam,że twój mąż nie zachowuje się normalnie... u nas nie ma problemu z nagości, jak syn siedzi na kibelku a ja potrzebuje coś z łazienki, to wchodze i tyle, tak samo jak ja siedze w wannie, to syn wchodzi, bierze co mu potrzeba i wychodzi, a córka to wrecz przychodzi na pogawedki, bo wtedy mam czas :D u nas nagośc nie jest żadnym tabu, nkt na golasa nie paraduje, ale też nikt sie w kiblu nie zamyka i jak kawałk gołej d**y zobaczy, to nie robi problemu ani jedna ani druga strona

Gość gość
o matko, kobiety, czemu od razu temat pedofil...? zakamarki ma dziewczynka? ma, siuśkę też, o co wam chodzi, że czyją wyobraźnię chciała pobudzić? poza tym napisała o tym już w kolejnym poście...

Gość gość
Autorko dla mnie to bardzo dziwne. Wydaję mi się, że Twój teść faktycznie może mieć skłonnośc***edofilskie. Zachowanie Twojego męża, jego niechęć do przewijania córeczki może świadczyć o tym, że był przez ojca molestowany. Mój mąż przewija i kąpie córkę, mówi, że to dziecko, trzeba przewinąć i już, nie jest to obiekt seksualny. Zresztą tak samo podchodzę do tego ja. Zdarza się, że mój tato przewija małą, ale on interesuje się nią zawsze (przede wszystkim żeby się bawić), a to przewijanie raczej przykry obowiązek. Porozmawiaj z mężem, może lepiej żeby dziecko było w żłobku. Ja wolałabym nawet nie pracować.

Gość gość
Dziwne zachowanie teścia i dziwne zachowanie męża... Wygląda to tak, że po prostu nagość była u nich problemem. I to wielkim. Samo to, że mąż jakoś seksualizuje wasze dziecko jest dziwny...

14.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość I ty jeszcze autorko masz wątpliwości. Stary dziad dupska nie ruszy żeby pomóc w czymkolwiek a jak dziecko gołe sadzasz na nocnik to nagle ma motywacje żeby ruszyć leniwe dupsko i sobie popatrzeć. No sorryyyy... I ty jeszcze masz wątpliwości ? To ja swojego synka zawsze przewijam w innym pokoju żeby nikt go gołego nie oglądał mimo że to chłopczyk. No i co z tego że to małe dziecko ? To są jego intymne części ciała i jemu się ta intymność należy jak psu buda, bo jest bezbronne niczego nieświadome i zdane tylko na mnie. A ty staremu dziadowi pozwalał żeby oglądał twoją córkę nago ??? --- no wlasnie mam tak jak ty, ale zaraz mi wmawiają ze dziwne mam z mezem podejście do nagości, potoz nie, po prostu uważam ze nie powinno przewijać się dziecka w obecności innych, raz ze to może być krepujace dla innych, dwa - zapachy sa rozne, trzy - to sa narządy intymne mpojego dziecka i nie chce żeby je ktoś ogladal jeśli nie musi,wiec zawsze wychodzę do innego p[okoju... nie napisałam w zadnym miejscu ze maz wcale nie przebiera i nie kapie corki, czytajcie proszę ze zrozumieniem. po prostu brzydzi się kup wiec jeśli nie musi to nie zmienia ofajdanego pampersa, ale jeśli musi to zmienia i już, kapal ze mna dziecko przez 7 miesięcy, treraz dziecko jest większe sama daje rade, a on w tym czasie przsygotowuje butelke itd. nie mamy absolutnie problemu z patrzeniem na nagie dziecko, ale nie uważamy za konieczne aby dziecko latalo z golym tylkiem. aa ai nie posadzajcie mnie o prowokacje ani o to ze jestem jakims pedofilem, na boga! pytam was o zdanie i za wszystkie odpowiedzi dziekuje, bo wole się upewnić czy nie przesadzam. tak jak napisałam zwrocilam na to uwagę jakies 2 tyg temu, wcześniej gdy nie pracowałam to nie rzucalo mi się to tak w oczy bo mala była non stop ze mna...co do teściowej to tyle razy prosiłam ja by tam nie chodzila ale jak ja jestem w pracy tro skad mam wiedzieć gdzie ona jest,tym bardziej ze mieszka jakies500-800m od nas....zauwazylam 4-5 takich sytuacji dlatego nie chce wyciagac za szybko wnioskow, bo może nie jest to nic zlego ale może to wstep do czegos niedobrego... dziś porozmawiam z mężem, on akurat zawsze stoi za mna bo wie ze nie jestem jakas idiotka bezpodstawnie oaskarzajaca ludzi, nie mam fioła na punkcie swojego dziecka mimo ze bardzo ją kocham, ale mam zdrowe podejście do macierzyństwa... nie jestem przewrazliwona, ale obserwuje co się dzieje... skoro większość z was, moja mama tez twierdzi ze cos z nim jest nie tak tzn ze ja się nie myle i cos tu jest nie tak... powiedziałam wczoraj teściowej tak ogolnie żeby nie pozwalala lezec malej nago.powiedziala jak zwykle ze ona jej nie pozwala, ze lezy nago tylko przez moment zanim jej pampersa nie zalozy ale teść gadal ze mala tak lubi lezec z gola pupą, czyli stara baba klamie., jak tylko moja mama się wykuruje to będzie z małą spedzala wiecej czasu. dziś pogadam z mężem!

14.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość zwroccie uwage, ze autorka non stop podkresla, ze dziecko lezy z golym tylkiem, ze 'przybiera pozy', ze 'trzeba wycierac w zakamarkach' itd itp teksty, sformulowania. typowo zboczenskie i majace na celu pobudzic, podniecic wyobraznie chorej osoby. radze przestac odpisywac. -- to chyba sam masz chora wyobraznie i jesteś zbokiem skoro ci się cos tu erotycznie kojarzy. kazde dziecko podczas zabawy przybiera rozne pozy,to zrozumiale, a jak jest nagie to nie wie ze pokazuje również To I OWO... nie doszukuj się proszę podtekstu seksualnego tam gdzie go nie ma...a chyba nie jesteś rodzicem albo jeśli masz dziecko to syna i nie wiesz jak to jest jak dziwczynka zrobi kupke...coz kupka jest WSZEDZIE! MIEDZY WARGAMI SROMOWYMI TEZ! wiec przestan proszę mnie tu o cos oskarzac tylko zainetersuje się fizjologia człowieka najpierw.

niepotrzebnie wam pisałam o mezu bo teraz skupiacie się na nim i doszukujecie problemu i molestowania... chodzilo mi o to gdy o tym pisałam ze mąż ma takie podejście ze nie gapi się na nagie ciało corki jak sroka w kosc !!! tyle, po prostu jak jest naga w kapieli czy po niej to ok, jak przebieram małą to nie ma tak ze on wychodzi...ale to mój mąż może patrzeć bo to jego dziecko, ale teść nie musi, nie powinien dlatego zwrocilam na to uwagę i pytam osob bezstronnych czy mam racje. po to jest forum bym mogla anonimowo się dopytać gdy mam wątpliwości, bo przecież nie wyjde na ulice i nie będę ludzi pytala czy się myle czy nie, albo nie pojde do sąsiadki bo zaraz zrobi z teścia zboka, pedofila a to może być cos niewinnego i będą kłopoty.no pomysclie.!nie chce nikogo oskarzyc bezpodstawnie.to bardzo delikatny temat i ciekawe jak wy byscie postąpili przykleić złą łatke komus jest latwo ale odkrecic to to już nie jest tak latwo...

a powiedzcie mi jak to u was wygląda, czy wasi rodzice/teściowie/rodzeństwo jak przebieracie malucha to tez przychodzą za wami do pokoju ?? wiecie człowiek za dużo nasłucha się prawie codziennie o pedofilach, molestowaniu, wszędzie seks, nagość, z każdej reklamy wyłazi podstekst seksualny nawet w reklamie serka danio była gola babka w wannie, za dużo tego, mnie osobiście chce się tym rzygac, nie jestem jakas dewotka, seks nie jest dla mnie tabu ale nie sadzicie ze to już przesada, ze wszędzie jest nagość? no i potem człowiek jest podejrzlwiy,moze słusznie może nie, ale lepiej być czujnym skoro okazuje się ze nawet dziadkowie potrafią molestować wnuki!