Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
nie, są też ciekawe informacje ja się sporo dowiedziałam, ale czytaj od jakiejś piątej-szóstej strony :)

Gość gość
Kochane moje, a jest na tym forum dziewczyna która zna go osobiście? :) chciałabym tylko o jedną rzecz zapytać :) najlepiej na priv.

Gość gość
aaaaa, uwielbiam go :D dzięki dziewczyny za ten temat :D

Gość gość
nie ma za co :) szkoda tylko że od jakiegoś czasu niewiele osób się wypowiada. a ja bym chciała być na bieżąco :D

Gość gość
i dobrze że się nie wypowiadają. wreszcie dały im spokój.

Gość gość
im? :(

Gość gość
Niestety. Poza tym mam wrażenie, że powoli rezygnuje z youtube :(

Gość gość
Aaaaaaaaa, jaki on przystojny w ostatnim odcinku :( :( :( :( :( :( Jak ja chciałabym z nim być :( :(

Gość gość
no, ja też :( Ale czego się spodziewać... Wiadomo że taki facet sam nie będzie, a wyboru pewnie ma pod dostatkiem...

Gość gość
a myślicie, że z tą laską to tak na stałe?

Gość gość
to nie obrączka, bo jest na małym palcu. :) a on chyba naprawdę jest skreślony, bo jest z dziewczyną od dłuższego czasu i widać, że za sobą szaleją :) tak, znam go osobiście, więc wiem, co mówię.

Gość gość
ale wcześniej tego pierścionka nie miał. mi się zawsze wydawało, że jak facet nosi pierścionek, to chce zamanifestować, że jest z kimś na stałe.

Gość gość
pewnie chce, żeby laski dały mu spokój, naprzykład takie laski jak wy, które cały czas się zastanawiają czy kogoś ma, czy jest sam....

Gość gość
chyba nie robię mu krzywdy, że się zastanawiam? podoba mi się, to chciałabym wiedzieć. a tak w ogóle życzę mu szczęścia i nie piszę na tym forum z nienawiści i zazdrości.

Gość gość
To fajny inteligentny facet dlatego życzę mu jak najlepiej . Dlatego kiedy czytam, że ma dziewczynę to mnie to cieszy ;) Korci mnie, żeby zapytać jak wygląda ta dziewczyna czy to jakaś super laska czy zwykła dziewczyna ( chciałam się dowartościować ;)

Gość gość
nie jest super laską. Jest zwykłą dziewczyną, ale za to bardzo sympatyczną, pomocną, megaaaaaaaaaaa inteligentną i z podobnym poczuciem humoru - myślę, że trudno taką znaleźć :D niech się jej trzyma, bo warto.

Gość gość
a ja zawsze sądziłam, że takie brzydale rekompensują sobie brak wyglądu i szukają właśnie ślicznych kobitek :)

Gość gość
aż takim brzydalem nie jest. Średni, poniżej przeciętnej, ale nie brzydal...

Gość gość
a mi się wydaje, ze niewazne czy ktoś jest brzydki czy nie. ważne, aby był szczęśliwy :) a facet fajny, więc niech będzie szczęsliwy.

Gość gość
a ja uwielbiam patrzeć na szczęśliwych ludzi, bo sama wtedy robię się szczęśliwa. :) dobrze, że innym się układa :)

Gość gość
ja go znam i mogę powiedzieć, że wiekszość tego co piszecie to kompletne bzdury - zwłaszcza kiedy sie wypowiadacie, że to buc, który wykorzystuje swoją sławę, żeby się z kimś przespać. żal mi was, bo to idiotyczne, że ludzie, którzy nie znają drugiego człowieka mogą takie bzdury wypisywać...

Gość gość
Jeśli go znasz to opowiedz coś o nim o tym jaki jest według Ciebie . Prooooooooszę :)

Gość gość
Bardzo ciepły, pogodny i taka aura z niego bije… nie wiem jak to dokładnie opisać słowami, ale po prostu chce się z nim spędzać czas. Przy okazji bardzo pomocny i troskliwy. Tego nie widać na filmach, ale gdybyście go poznały, to jakieś braki w wyglądzie zeszłyby na dalszy plan, bo on z charakteru jest dokładnie taki, jaki facet być powinien :)

Gość gość
Ale taki laluś bardziej czy taki męski? Chodzi mi to czy cieknący kran by na przykład naprawił ? :D

Gość gość
Nie jest lalusiem i zachowuje się jak stereotypowy facet, włącznie z naprawieniem cieknącego kranu :)

Gość gość
Jestem jeszcze ciekawa jaki on ma stosunek do dzieci . Bo w filmach nieciekawy

Gość gość
ma bardzo dobry stosunek. filmy są przerysowane - nie wszystko jest prawdziwe. to naprawdę wspaniały facet.

Gość gość
:) fajnie że taki jest... oby spotkał dobrą dziewczynę, która go doceni.

Gość gość
Zastanawia mnie tylko czy Maciek ma naprawdę ma takie poglądy dotyczące Boga i księży jak przedstawia w swoich filmikach . Może to zbyt osobiste, ale ciekawe czy jest ateistą ... Zresztą w kwestii księży się z nim zgadzam :)