Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
to nie obrączka. on nosi sygnet.

Gość gość
Oo Serio??? A skad wiesz??? :p :p

Gość gość
widać, że to sygnet, bo nosi na małym palcu a nie na serdecznym.

Gość gość
ale chyba jakoś niedawno zaczął nosić... ciekawe dlaczego :) a któraś dziewczyna pisała jeszcze coś o dzieciach, może ktoś pociągnie wątek. :)

Gość gość
Ale co chcesz wiedziec konkretnie?? Dzieci jeszcze nie ma jakby co (z tego co wiem)

Gość gość
Tak sobie pomyślałam ( ale to tylko moja luźna refleksja) skoro on jest z swoją dziewczyną tak na poważnie to może nosi tą niby obrączkę jako symbol tego, że są razem bo może nie planują ślubu bo Maciek chyba specjalnie wierzący nie jest . Zresztą nie wiem tak sobie gdybam . P.S ostatnio miałam przyjemność wymienić się kilkoma wiadomościami z jego siostrą i muszę powiedzieć, że to niezwykle miła osoba ;)

Gość gość
Z******ty blog prowadzi :)

Gość gość
Hm, bo w jakimś odcinku coś wspomniał o dzieciach, że jak już będzie miał czy coś takiego, więc wniosek taki, że albo są w drodze, albo planują :)

Gość gość
w sumie to czas najwyższy. W tym roku kończy 31 lat.

Gość gość
Czas najwyższy jest wtedy, kiedy się pozna odpowiednią osobę. Kurczę, nie wchodziłam na ten temat od jakichś dwóch miesięcy i myślałam, że umarł śmiercią naturalną. Cieszę się jednak, że mówicie o nim miłe rzeczy, nie hejtujecie i dyskusja jest na poziomie.

Gość gość
Ale z tego Dąbrowskiego cham! Wybija się na tym, że kogoś obraża... Żałosne. Krytyk jakoś zyskał popularność bez hejtowania innych, więc można normalnie dojść do sławy...

Gość gość
Jeju, wiem, że to głupie, ale muszę się z wami czymś podzielić :D:D dzisiaj, a właściwie wczoraj spotkałam Maćka! :) Chwilę porozmawialiśmy i było super :) jest dokładnie taki, jak pisałyście. Ciepły, cudowny i przemiły facet, z którego bije pozytywna energia. Był dla mnie tak miły, że aż cała się zarumieniłam głupia :D Jezuuuuuu, jak ja zazdroszczę jego dziewczynie!!!!!!!! Chcę takiego faceta tu i teraz :D :D :D

Gość gość
i teraz spać przez to spotkanie nie mogę, bo ciągle o nim myślę i mam takiego gigantycznego powera, i tak mnie energia rozpiera, że niech to wszyscy diabli :D :D

Gość gość
Ojej jak przeczytałam to co napisałaś to też napłynęła do mnie bardzo pozytywna energia . Chyba dlatego, że bardzo mnie ucieszyło, że Maciek jest taki super jak wszyscy piszą . Zdradź jeszcze coś więcej ;) Oby faktycznie mieszkał w Łodzi bo wybieram się tam na studia i może go spotkam ;)

Gość gość
Tak, mieszka :) Znaczy wydaje mi się, że w Łodzi, bo w Łodzi go widziałam, ale niektóre dziewczyny pisały wcześniej, że spotykały go w Warszawie. Ale to gdzie mieszka, nie jest ważne. Powiem Ci, że po tym spotkaniu po prostu ucieszyłam się, że tacy faceci jeszcze istnieją. Tu już nie chodzi o niego jako o niego, ale o ten sposób bycia, o to emanujące ciepło. I nie, nie jestem w nim zakochana, i nie dopowiadam sobie bzdurek :) To po prostu super, że mogłam spotkać kogoś, kto jest tak optymistyczny, uśmiechnięty, przesympatyczny i baaaaaaaaaardzo inteligentny. Oby więcej takich Krytyków było na świecie, może znajdę swojego :D

Gość gość
Oooj wiem cos o tym ja tez go kiedys spotkalam i bylam mega z***biscie zaskoczona a tak wlasciwie dalej jestem MEGA CZŁOWIEK a ten usmiech....zwala z nóg i to cieplo od niego oo tak :)

Gość gość
Aaa to wczoraj nio to swiezo a byl sam czy z ta dziewczyna???

Gość gość
Eeej aa macie zamiar nagrac jakies pytania do tego urodzinowego filmiku???? :P ja planuje ale sie troche cykam :p nie wiem czemu :p nie moge w to uwierzyc ze to bedzie 6 lat odkad Niekryty pojawił sie na yt jak ten czas leci...oby jak najdłużej :D

Gość gość
ja go kiedyś spotkałam z dziewczyną, ale nie powiem gdzie, bo nie chcę wywoływać sensacji :P nie chciałam im przeszkadzać, tym bardziej że tak radośnie szczebiotali. Ujęło mnie, jak na nią patrzył. :)

Gość gość
<3 Ja bardzo mocno trzymam za nich kciuki. Zwłaszcza za nią, bo z tego co słyszałam, to naprawdę cudowna dziewczyna.

Gość gość
ja tylko czekam już na kolejny odcinek, bo od jakiegoś czasu Maciek wraca do formy i znowu świetnie mu to wychodzi :D aż się następnego doczekać nie mogę :D przynajmniej w taki sposób mogę poczuć, że chociaż trochę go znam :) świetna sprawa.

Gość gość
no dokładnie :) a zauważyłyście ze jakos na tych filmikach taki uśmiechniety energiczny i "żywy"? :P

Gość gość
Wraca "król" internetów :p

Gość gość
może przez jakiś czas coś było nie tak w życiu i dlatego gorsza passa przyszła. A teraz już jest ok, to i pomysły wracają? Ale ja i tak uważam, że to przez miłość. Widocznie A. daje natchnienie do działania :P

Gość gość
A wiecie, że on 31 lat kończy w maju? :) jak ten czas leci...

Gość gość
Powinien wiedzieć .

Gość gość
to jest w tym samym wieku co Warga.