Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

aniarafal100

asystentka stomatologiczna nowy egzamin praktyczny 2014 z

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
sk膮d ty wiesz jakie kto ma podstawy jezeli ich nie znasz. O jakim szacunku tu mowa , zadna nie oczekuje szacunku z tego co widze , tylko chc膮 info odno艣nie egzaminu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kobieto o co ci chodzi i co ty na tym forum robisz. Mo偶e ju偶 odpu艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zatrudniaj膮c si臋 w nowoczesnym gabinecie, doktor na wst臋pie powiedzia艂 偶e tego czego my sie uczymy czyli(starej szkoly),to za ma艂o do pracy i trzeba du偶o czasu by nauczy膰 si臋 pracy na cztery r臋ce i pracy na mikroskopie. Nauczy艂am si臋 wszystkiego i nikt z nikogo si臋 nie smia艂.Wi臋c nie cisnij dziewczyn膮 bo wszystkiego sie naucz膮. Szko艂a to jedno a praca to drugie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny najlepiej b臋dzie jak zlekcewazycie wpisy tej "perfekcyjnej" asystentki ;-) ona tylko szuka zaczepki i najwidoczniej jej si臋 nudzi skoro ca艂y czas pisze te bzdury!!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to Ty sama wyrobi艂a艣 sobie opinie na temat asystentek na podstawie kilku pyta艅, jakie dziewczyny zada艂y, w stresie przed egzaminem. r贸偶ne rzeczy przychodz膮 cz艂owiekowi do g艂owy, kiedy przestaje panowa膰 nad zdenerwowaniem. dobrze wiesz, 偶e nie o wszystkim w szkole m贸wi膮, sama pewnie o wielu rzeczach dowiedzia艂a艣 si臋 lub mia艂a艣 styczno艣膰 bezpo艣rednio w pracy zawodowej. Jeste艣 tak 艣wietna? super, podziel si臋 wiedz膮, jak膮 posiadasz z innymi, my艣l臋, 偶e to lepszy spos贸b, 偶eby poczu膰 si臋 lepiej, ni偶 gadanie w k贸艂ko o tym, jak bol膮 Ci臋 braki w wiedzy innych. 艣wiata tym nie zmienisz, poza tym, pomy艣l, ile mog艂oby si臋 zmieni膰, gdyby takie jak Ty pomaga艂y rozwiewa膰 w膮tpliwo艣ci ni偶 dopie***膰 do pieca... r臋ce opadaj膮. Skoro jeste艣 tak ceniona i uwielbiana przez pacjent贸w a tutaj k膮sasz ka偶d膮 z osobna, to moim skromnym zdaniem cierpisz na zaburzenie dysocjacyjne to偶samo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny przesta艅cie odpowiada膰 na jej durne komentarze i tyle ona tylko czeka na to. W ko艅cu jej si臋 znudzi zostanie jej tylko czytanie poniewa偶 nikt nie b臋dzie tego dziadostwa czyta艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej dziewczyny! czy jest tu taka asystentka ktora pracuje w gabinecie ale ma wlasna dzialalnosc gospodarcza, jak wyglada sprawa zusu itd ? prosze o odpowiedzi. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zale偶y o co pytasz, bo je艣li chcesz prowadzi膰 sw贸j gabinet, to odradzam z tego wzgl臋du, 偶e asystentce po prostu si臋 to nie op艂aca niestety ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dokladnie to chodzi o prace na kontrakcie na fakture bez umowy o prace. Takie warunki zaproponowal mi pracodawca. Oni beda mi placic ubezpieczenie ktore ja bede sobie sama oplacac na wlasnej dzialalnosci. Czy ktoras z was pracuje na takich warunkach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zupe艂nie niekorzystne dla Ciebie, tak to moga pracowac higienistki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby ktos mia艂 jeszcze cierpliwo艣膰 i i mi wys艂a艂 testy z 2014 roku to bardzo bym by艂a wdzi臋czna. Wiem 偶e masa takich pr贸艣b juz by艂a ale mo偶e komu艣 jeszcze bedzie sie chcia艂o. 22kate22@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby ktos mia艂 jeszcze cierpliwo艣膰 i i mi wys艂a艂 testy z 2014 roku to bardzo bym by艂a wdzi臋czna. Wiem 偶e masa takich pr贸艣b juz by艂a ale mo偶e komu艣 jeszcze bedzie sie chcia艂o. 22kate22@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masakra ile teraz porobili szk贸艂 asyst i hig tak prawde m贸wiac to zycze aby wiekszosc z was nie zda艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zrobimy ci na z艂o艣膰 i zdamy !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to zdajcie i na 6- tke :D i tak itak zasilicie grono bezrobotnych do mojego gabinetu chyba 4 tyg chodza siepytac o prace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niczka1988
Kate22 teraz jestem w pracy, ale jak bede w domu to Ci wysle ten test.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja te偶 bardzo prosz臋 o przes艂anie testu nati-oska@wp.pl dzi臋kuj臋 :-)

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie wam to wys艂a艂am. A dziewczyna kt贸ra za艂atwia艂a test z wrze艣nia jest mo偶liwo艣膰 偶eby go dosta膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dzi臋kuj臋 za przeslany test a masz mo偶e test z higienistki Stom. Z tego roku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy ma kto艣 egz praktyczny z czerwca. zdaj臋 w pa偶dzierniku. ciekawe co b臋dzie niestety nie mam przecieku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W czerwcu by艂a ekstrakcji z臋ba 16

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poprawke zdajesz ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie. Ja zdalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie, nie pyta艂am ta osobe kt贸ra zdaje w pa偶dzierniku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am zdawa膰 w styczniu lecz mia艂am wypadek i ze szpitala mnie nie wypu艣cili. po dw贸ch tyg mia艂am teorie i ja zda艂am. Ciekawi mnie ten egz jak to wygl膮da i co b臋dzie na tym egz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety nie zd膮偶y艂am z艂o偶y膰 podania na czerwiec i tyle czekania mia艂am. w czerwcu 2013, wrze艣niu 2013 i styczniu 2014 by艂a protetyka , wi臋c podejrzewam 偶e teraz i w styczniu mo偶e by膰 chirurgia. Zobaczymy, oczywi艣cie po egz napisze co by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powodzenia dziewczyny ;) egzamin praktyczny wcale nie jest taki straszny, te偶 obawia艂am si臋 go, ale zda艂am na 97% i Wam te偶 tego 偶ycz臋, a nawet 100 % :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez trzymam kciuki za wszystkie zdajace :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny w sobote mam praktyczny z tego co wiem to maja przygotowa膰 tlenek cynku z eugenolem. Mo偶ecie mi cos napisac na temat tego egz , gdy偶 nie wiem jak on wygl膮da

Udost臋pnij ten post