Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją ateiści nie popierający tzw.aborcji i homozwiązków?

Polecane posty

Gość gość
"że nie ma co wyolbrzymiać roli wzorców kobiecych i męskich w wychowaniu." x co za bzdura :O właśnie małemu dziecku wzorzec męski i kobiecy jest cholernie potrzebny brak jednego czy drugiego może powodować poważne konsekwencje i w rozwoju dziecka i jego przyszłym życiu

Gość gość
bezpłodni mogą, ale już osoby które są niezdolne do odbycia stosunku już nie (w sensie biologicznym mam na myśli np. amputacja penisa itp.)

Gość gość
gość dziś "że nie ma co wyolbrzymiać roli wzorców kobiecych i męskich w wychowaniu." x co za bzdura pechowiec.gif właśnie małemu dziecku wzorzec męski i kobiecy jest cholernie potrzebny brak jednego czy drugiego może powodować poważne konsekwencje i w rozwoju dziecka i jego przyszłym życiu X Wyrwałaś to z kontekstu - pisałam o tym, ze wielu mężczyzn przekazując swój wzorzec robi więcej szkody niż pożytku. Teoretycznie wzorce sa potrzebne. W praktyce - to się dziś nie sprawdza.

Gość gość
większość politycznych gejuchów to totalitarne lewactwo propagujące komunizm

Gość gość
Broken - tu chyba chodzi o syt. odwrotną - tj. że białe małżeństwo nie będzie tak naprawde białe z wyboru jeśli ktoś nie ma narządu. Mysle że o to chodzi w tym "przepisie"

Gość gość
gejuchy propagując uspołecznienie środków produkcji chcą budować za nasze podatki państwowe fabryki wazeliny

tj. że białe małżeństwo nie będzie tak naprawde białe z wyboru jeśli ktoś nie ma narządu. Mysle że o to chodzi w tym "przepisie" x to jakiś przekręt. w sensie, że nie ufa się wiernym, że uczciwie przystępują do sakramentów. przekręt.

Gość gość
A niby jaki wzorzec mogą przekazać dziecku geje? Przecież oni nie są męscy, tylko zniewieściali. Nieraz zachowują się jak kobiety. Ale jednak kobietami nie są. Nie przekażą dziecku ani wzoru męskiego ani kobiecego, tylko jakiś obojnaczy. Takie dziecko może mieć zaburzony rozwój psychoseksualny. Nie gloryfikowałbym adopcji przez takie pary. Może i jako mniejsze zło byłoby to czasem wskazane. Ale podkreślam, że tylko jako mniejsze zło, bo ogólnie nie jest to coś prawidłowego. Nie bez przyczyny takie pary nie mogą między sobą spłodzić dzieci. Natura wie co robi.

aseksualni rodzice też nie przekażą, co przekażą? stosunki międzyludzkie mają się opierać na ostrym rżnięciu, a nie na jakichś przytulaskach

Gość gość
Aseksualni nie są homo i nie mają problemu z własną męskością/kobiecością tak jak geje, którzy mają bardziej "kobiece" mózgi niż hetero (co zostało już wiele razy udowodnione).

Gość gość
"stosunki międzyludzkie mają się opierać na ostrym rżnięciu" xxxxxxxxx hahahaha broken idź już stąd :O

Gość gość
Jeśli nie jesteś homo to nie masz tzn. przynajmniej nie w tej sferze o której piszę.

Gość gość
A niby jaki wzorzec mogą przekazać dziecku geje? Przecież oni nie są męscy, tylko zniewieściali. Nieraz zachowują się jak kobiety. x Tak wyglądają i zachowują się głownie ci geje którzy bardziej rzucają się w oczy - dlatego mamy taki stereotyp. Znam geja mega męskiego - znam i typowa "ciotę" . Wśród facetów hetero tez znam takie przypadki. W poszukiwaniu własnej seksualności spotykałam się z kobietami przez pewien czas. Szukając osoby która wprowadzi mnie w świat tych doznań poznałam kobiety o bardzo różnych temperamentach. Takie, które były homoseksualne i takie które tak naprawdę była raczej facetami. Przy czym te drugie nazwałabyś lesbami z miejsca. Względnie babo-chłopami. Czy one przekazałyby dziecku błędny wzorzec męski? Nie - chyba nie. Ale jak pisałam - na razie jestem przeciwna.

Gość gość
Bo czytuję literaturę psychologiczną.

Gość gość
No dobrze... ale jeśli ja mam problem z moja kobiecością, dugo miałam tez problemz moja seksualnoscia. Ale ostatecznie jestem hetero - i mam dziecko z facetem. Czy wg was mam do tego prawo? Czy przekażę odpowiedni wzorzec?

Gość gość
geje w większości są zniewieściali w jakimś stopniu, czasami skrajnie "męski gej" to się trafie jeden na sto ale w dużej mierze to właśnie takie jacykówy, biedronie, madoxy itd. już po samym głosie często słychać, że to gej

Gość gość
No właśnie, jesteś hetero.

Gość gość
Syn do ojca: - Muszę Ci coś wyznać. - Słucham synu. - Jestem gejem - Hmm... a nosisz marynarki od Gucciego? - No nie... - A nosisz krawaty od Armaniego? - No nie. - A nosisz buty od Hugo Bossa? - No nie. - No to ty zwykły pedał jesteś, a nie żaden gej.

Gość gość
moorland, dlaczego się nie zalogujesz?

Gość gość
jakby natura uważała związki homo za normalne meny homo chodziłyby z macicami w środku a pochwy lesbijek produkowałyby nasienie