Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Znam pewnego słodkiego bruneta

Polecane posty

ale on wydaje się kompletnie niezainteresowany, nie wiem jak to możliwe?! Każdy marzy o takiej dziewczynie jak Fikuśna.

Gość gość
jak wygląda, może to Ja ~! :D

Maćku,Ona szuka bruneta,nie steku:).

Nie jest tak perfekcyjny,jak mogło by się Tobie wydawać:).Myślę,że czasem warto poszerzyć horyzonty.

Maciek B dziś Jak bedzie stek, to moze znajdzie sie i brunet. Trzeba cos zaoferowac. x A potencjalny brunet ma coś do zaoferowania prócz ochłapu mięsa?

Fiku,masz na horyzoncie faceta w twoim typie.Co dalej?

Wiem Maćku,czasem krąży tutaj Twoje zdjęcie:).

fiku mikuuu dziś On mnie sukcesywnie olewa. x Olewa,ignoruje,czy nie zauważa?Wie o Twoim istnieniu?

Wie o istnieniu, to znajomy znajomego, ja jestem kompletnie onieśmielona w jego towarzystwie, a on wie o moim istnieniu, ale nie próbuje zdobyć mojego serca :(

Miło Cię zobaczyć :) . x Coś długo Cię tutaj nie było :(.

On nie próbuje? Fiku,jeśli jesteś atrakcyjną kobietą wszystko przychodzi samo,mniej atrakcyjne dopominają się o swoje,walczą.

Gość a może to tak jest
Może ma na oku inną... albo z kimś innym spotyka się.... Facet jak jest zainteresowany kobietą to od razu działa i adoruje ...

Gość gość
Tu się przed chwilą jeden ogłaszał, bierz go.

Gość gość
Z tą wolnością różnie bywa... naprawdę... Musi mieć na oku inną dziewczynę i z nią spotykać się. ..Facetowi jeśli podoba sie dziewczyna to od razu o nią zabiega. Daj sobie z nim spokoj i poszukaj innego :-)

fiku mikuuu dziś Jest wolny. Dlaczego zatem nic nei robi? smutas.gif x Sugerujesz mu w jakiś sposób,że ma szanse u ciebie?Jakie są zasady waszej relacji,czy między wami jest jakaś relacja?Czy tylko spojrzenia.

Gość gość
tego nie możesz wiedziec, że nie ma... Chyba, że spotykacie się codziennie;-)

"Sugerujesz mu w jakiś sposób,że ma szanse u ciebie?Jakie są zasady waszej relacji,czy między wami jest jakaś relacja?Czy tylko spojrzenia." Oczywiście że nie sugeruję, jak niby miałabym sugerować, sam fakt, że z nim zatańczyłam czy zaprosiłam na fb jest wymowny, nie każdemu na to pozwalam.

No,to już coś.Rzecz w tym,komu bardziej zależy na utrzymaniu relacji.Moim zdaniem zawsze mężczyźnie powinno zależeć bardziej.Jednak im dłużej żyję,tym większe mam wątpliwości co do płci przeciwnej.Dzisiaj kobieta musi starać się o partnera równie mocno jak ktoś zwany mężczyzną. Kto jest temu winny.

Fiku,zdecyduj sama komu bardziej zależy.Czasem warto wykazać inicjatywę.Pewność siebie to ogromny atut.