Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

Ty razem less pchanko :D Ciekawe która z nas była z przodu ;) Albo przodem z przodu obie w sumie... Cholera, mam wizualizację.

Nieee :D mam swój jogurt z natury który wzbogaciłam kilkoma śliwkami :) a, ze do śliwek pasuje cynamon... cholera gusta kulinarne też mamy podobne?! Jeszcze powiedz, że masz ochotę na Gapcia :P ;)

khem khem... śliwka z cynamonem to jakaś herbata, czy faktycznie chodzi o owoc? bo jeśli to drugie, to poproszę bez cynamonu, mogę?

Cholercia kusi ten Gapcio:-P takim słodkim wyrokiem spogląda, uszka mu tak rozkosznie odstają, ale...ja chyba jednak poczekam na tego całuśnego księciunia. Myślisz Lubię, że skoro taka przytomna jestem, to moje szanse są mniejsze?:-P:-D

Zdecydowanie Śnieżko! Ale jest szansa, że któraś ze śliwek jest zatruta :classic_cool: x Doktorze, nie lubisz cynamonu?

Przypomniało mi się "A z tym pocałunkiem to jeszcze poczekamy - powiedział książę schodząc ze Śpiącej Królewny" :P Któraś Kafeterianka miała taką stopkę, czy to nie Ty, Ironiczna?

Tak! Koniecznie! Może dostaniesz coś innego czasem ;) więc nie gryź tak mocno na dzień dobry ;) Potrafisz szeroko otworzyć usta?

Gość gość
To Lubię potrafi być taka hej do przodu(góry)?!:D że też wcześniej nie wpadłem na tego Gapcia:( Doktorek Ty to masz szczęście:)

Gość gość
to jeszcze popchnę po znajomości:)