Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniowa mama 22

Bratowa chce dać na imię dziecku tak samo jak my była już sprzeczka boję się co

Polecane posty

Gość gość
myślę, że znajdziesz chętnego wśród ulicznej hołoty i śmierdzącego menelstwa - będą pasowali jak ulał, marzycielko :D

Gość moralność pani D
Gość 12:21 idź stąd z łaski swojej, bo psujesz atmosferę. Na tym topiku doradzamy autorce, poza tym wypowiadają się kulturalni ludzie, wyjdź.

Gość gość
Czy ona nie może rodzić szybciej?? Chcę poznać dalszy rozwój tej sytuacji... :D A autorce pozostało tylko czekać. Jak i nam. Niecierpliwie.

Gość Monikaa0
Mam pytankoooo czy to mozliwe ze jesli uprawialam seks analny czy sperma mogla splynac do pochwy i mnie zapłodnic? spoznia mi sie okres juz o 15 dni... test negatywny

Gość gość
Monikaa0 dziś załóż osobny temat lub poszukaj podobnego tematu :P

Gość wampir energetyczny
gość wczoraj i co? i koniec tematu:D i tak dłuuuugo istniał jak na wymyśloną bajkę:D

Oj, nawet jeśli wymyślony, to i tak jest bardziej sensowny i ciekawszy niż 90% tematów na tym forum. :P

Gość gość
gdzieś za 4-5 dni nasza autoreczka wymyśli, że bratowa urodziła, a za 2 tygodnie pójdzie niby do szpitala rodzić i temat się na dobre urwie, cienkie to było :/

Gość gość
A mi się wydaje że to nie prowokacja. Chociażby to że autorka nie odrazu podala imię. I historia dlaczego to imie a nie inne tez jest wiarygodna. Jakby ktos chcial prowokowac to podal by bardziej kontrowersyjne imię typu Brajan.

Gość gość
''gdzieś za 4-5 dni nasza autoreczka wymyśli, że bratowa urodziła, a za 2 tygodnie pójdzie niby do szpitala rodzić i temat się na dobre urwie, cienkie to było :/ '' Cienkie , ale jednak siedzisz i śledzisz. Może stąd ten jad bo sama ( zakładając że ten temat to prowokacja ) lepszej byś nie wymyśliła i żal dupę ściska? ;) Ż A Ł O S N E!!!

Gość gość
Jakby siedziała tu 24/dobę w czasie, kiedy powinna balować z okazji narodzin bratanka i szykować pampersy dla dziecka to by było dopiero podejrzane :). A też myślę że to prowokacja. Kto by tak przeżywał imię Julian.

gość dziś Żałosne jest tylko łamanie regulaminu. Ludzie, to nie jest długi wywód na kilka ekranów. Wypadałoby przeczytać, zanim się skorzysta z forum. :o Ośmieszacie się wręcz takim słownictwem. Trochę więcej kultury... To, że macie "gościa" przy wypowiedzi nie czyni Was wcale anonimowym. :P

Gość gość
"Żałosne jest tylko łamanie regulaminu..." nudzi mnie już to moralizowanie, wapniaku

gość dziś A niech Cię nudzi. Nie masz prawa nikomu ubliżać. Nikt Ci przecież nie każe tu zaglądać. Nie musisz czytać ani moich pseudo-mądrościowych postów o zasadach w tym serwisie i poprawnej postawie użytkownika internetu, ani tej "cienkiej prowokacji". Ale widocznie Tobie sprawia radochę wzniecanie tego tematu, wywoływanie burzliwych dyskusji. I tego się trzymajmy. Skoro tu dajesz upust emocjom, bo brak Ci odwagi w realnym świecie, to rób to dalej. Kiszenie w sobie frustracji i złości nie jest dobre dla zdrowia. Odreaguj sobie tutaj i uspokój się. Jeśli Cię to uszczęśliwia, to wszyscy cieszymy się, że mogliśmy pomóc w jakiś sposób.

Gość gość
Up up podbijam

Gość gość
''wpadam od czasu do czasu i ten denny temacik ciągle na wierzchu, bo takie puste łby jak ty nakręcają i ciągle podbijają, to dopiero jest ŻAŁOSNE, tępa pało'' Nie jesteś widać na tyle bystra by zauważyć że twoje wulgarne posty bez polotu także go podbijają. :D Żeby jeszcze to co piszesz miało sens, ale nie...język ulicy i patologiczne odzywki to twój znak rozpoznawczy. Przykro mi, że rodzice nie potrafili wpoić ci zasad dobrego wychowania i nauczyć swoje dziecko kultury wobec innych. Musiałaś zostać w swoim życiu bardzo skrzywdzona, dlatego serdecznie ci współczuję, biedny mały hejterze, którego niedługo zabije własny jad. ;) ;) ;)

gość dziś Proponuję zakończyć dyskusję z tamtą osobą. :) Prowokowanie innych znudzi się jej szybciej, gdy będzie ignorowana. ;)

Nie znam jej rodziny tak za bardzo...nie na tyle żeby wiedzieć wszystko o każdym ale...wiem całkiem dużo, głównie od brata noi też od rodziców...bratowa z większością chyba (nie jestem pewna) nie utrzymuje ścisłego kontaktu...a skąd to wiem...ano stąd, że nie odwiedzają jej zbyt często...brat też nie mówi że tam jeżdżą ale...z jednej strony to jej się nie dziwię...sama jak bym miała takich bliskich wokoło siebie co to na mnie ślub wymuszają to bym się od nich z dala trzymała...Narazie wszystko bez zmian...bratowa dalej w szpitalu...nie urodziła jeszcze...A temu gościowi co to wszystkich tutaj obraża...w tym mnie oskarża o prowokację a osoby z którymi piszę wyzywa to...radzę wyjść...na nikim to internetowe trollowanie nie robi wrażenia... 💤

Gość gość
A gdzybys zmienila pisownie na angielska? BRIAN? Powiem Ci imiona innych facetow ktorzy pracuja w mojej firmir moze cos sie spodoba? Walter, Rikki, Paul, James, Scott, Grant, Craig, Jim, Alistair, Steve, Ryan, Lewis, Keith, Dave (David), Kyle (czyta sie Kail) Jest mnostwo innych na producji ale nie pamietam ich imion..

Gość gośćs
Dokładnie gość dziś. Sama temat podbija. Tiaaa temat ciągle na wierzchu, to mu mieć koleżanka niezłe wyczucie chwili. Ma temat w ulubionych tak jak my he he. Temat prowokacja, no cóż. Żadna z nas tego tak naprawdę nie wie. :) Wrześniowa mnie wystarczy, że ona pochodzi z wielodzietnej rodziny i że ojciec jest apodyktyczny. Sama mam dużo rodzeństwa i ogólnie nie było w domu wesoło, za sprawą ojca. Brak przestrzeni, tak półżartem, walka o wszystko. O fotel, o pilota do telewizora. Do tego silny przekorny charakter. Pisałaś, że ona jakby odżyła. No oczywiście, że tak. Nagle ma więcej przestrzeni, nie ma ojca nad sobą, rodzeństwa z którym się kłóci, czy kiedyś kłóciła (bo przecież na kimś trzeba wyładować stres) to się zachłysnęła "wolnością" i chce więcej. Może być przyzwyczajona też do tego, że ciągle z kimś koty drze, no i mamy co mamy. Bratowa może mieć baaardzo późnego późniaka:) Zapytaj swojej mamy, czy nie przenosiła czasem swoich ciąż. U mnie się to sprawdziło, zarówno córki jak i synowe moich teściów, przenosiłyśmy wszystkie z teściową włącznie.

''A gdzybys zmienila pisownie na angielska? BRIAN? '' O jakim ty BRIANIE wogole piszesz...??? x Bratowa dzisiaj nad ranem urodziła chłopca... gośćs może i ona miała ciężkie życie...nie wiem...ale charakter też ma ciężki...nie da się temu zaprzeczyć...być może te wszystkie kąśliwości...uwagi i takie podejście wynika z tego co piszesz...nie rozumiem tylko dlaczego na mnie się uwzięła...ona mnie nie musi wykurzać z domu...wie że ja sama jak tylko będę mogła to...wyprowadzę się do siebie...że też nie szkoda jej czasu na takie przepychanki i kłótnie...mi to się w głowie nie mieści...

Gość gość
"Nie musisz czytać ani moich pseudo-mądrościowych postów " x hahaha, rzeczywiście one są "pseudo-mądrościowe" hahahaha, ale wpadka ja pitolę, sama sie pogrążyłaś !!! :) :) :) :) :)

Gość gość
daj Kewin i po kłopocie... tylko uważaj żeby poprawnie wpisać we wniosek o zasiłek...patole:P

Gość gość
patologia to cię wychowała zj***e z góry :D

Gość gość
ta powyżej mnie to też patologia :) :)

Gość gość
arystokrato z góry, poczytaj wskażniki statystyczne... Nikole, Jessiki, Amandy, Briany, Keviny i inne wynalazki, są używane przez niziny społeczne, potocznie zwane patologią.. Nigdy nie widziałam pani doktor Nikol Kowalskiej albo pana inzyniera Brajana Nowak, a ty ? :P

Gość gość
arystokrato z góry, poczytaj wskażniki statystyczne... Nikole, Jessiki, Amandy, Briany, Keviny i inne wynalazki, są używane przez niziny społeczne, potocznie zwane patologią.. Nigdy nie widziałam pani doktor Nikol Kowalskiej albo pana inzyniera Brajana Nowak, a ty ? xxxxx Tępoto umysłowa czy według ciebie imię JULIAN które chce dać dziecku autorka jest patologiczne ? Jeśli twoja odpowiedź brzmi tak , to nie mamy o czym ze sobą rozmawiać . :D:D:D

Gość gość
"Nigdy nie widziałam pani doktor Nikol Kowalskiej albo pana inzyniera Brajana Nowak" x hahaha, za to będzie Julek Święciszczykiewiczyński :)