Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniowa mama 22

Bratowa chce dać na imię dziecku tak samo jak my była już sprzeczka boję się co

Polecane posty

Gość gość
Imię Wojciech jest bardzo ładne i wcale nie uważam by ustępowało w czymkolwiek imieniu Julian. Bratową się nie przejmuj. Ignoruj ją to jej się w końcu znudzi.

Gość gość
A ja bym sobie braciszka wypożyczyła na krótką rozmowę i zażądałabym aby panował nad gównem, które przytargał do domu, bo smrodu dużo.

Gość heniutaa od bolaa
Ze sa takie babska, to sie w glowie nie miesci.

Gość gośćs
Wrześniowa :) Wojtuś? No na to bym nie wpadła, że ty całkiem w druga stronę polecisz he he. Co ci powiedziała? Ha ha ha co zaaaa sucz. Ja bym jej rąbnęła hasłem: No wiem, że ładniejsze:) Wiedziałaś, co mi podjebać. Powiedz jeszcze co ci się mojego podoba, to ci dam w prezencie, żebyś nie musiała kraść. Nic dziwnego, że synek marudny, przecież ona cię cały ostatni miesiąc do szewskiej pasji doprowadzała. To nie zostało bez echa na dziecku. On teraz odreagowuje cały ten twój stres, syn też przecież się denerwował.

Gość paskuda ze młyna
Wrzesniowa. Wojtek to piekne imie, moj brat tak ma i bardzo wysoko zaszedl, zdolna bestia, a jakie ma powodzenie u kobiet.... Super imie, Wojtus, Wojciech, Wojtaszek....

Gość gość
A to z wojtkiem to nie byl podszyw?

Gość gość
Szkoda ze wrzesniowa przestala juz pisac na tym forum

Gość Brajanka
Ja mam siostre cioteczna miesiąc starsza i mamy tak samo na imię. Nie mamy z tym problemu a Brajan imię mi się podoba i w moim miescie nie jest niespotykane. Wojtek tez pięknie. Niema co pisac takich wątków na forum bo widzi Pani ze są hejterki głupie i zawistne. Mam nadzieje ze wybrala Pani imię takie które się podoba Pani i dużo zdrówka dla dzidziusia.

Od razu na wstępie was rozczaruję...to nie ja pisałam na pomarańczowo o wojtusiu itd...to chyba logiczne że nie po to się zarejestrowałam żeby pisać pomarańczą...podszyw zrobił sobie niezłe jaja i was wkręcił...to nawet nie mój styl pisania...niektórzy jak widzę mu uwierzyli...mój ostatni wpis jest z 22.09. Dziękuję wszystkim za życzenia i pozdrowienia dla mnie i małego... :) Jesteście kochani... :) Odpowiem tak: w domu są mali Jan i Julian. Wybrałam kalendarzowo zgodnie z jego urodzeniem oba imiona - na drugie ma Franciszek...Chrzest jak i nasz ślub będzie w Boże Narodzenie - razem...

Gość gość
Jan też jest ładne. Podoba mi się. A w domu co słychać?

Gość gość
Janek, bardzo lubię to imię. U mojej koleżanki w rodzinie mężczyzn nazywa się tylko 3 imionami i jedno z nich to Jan :]

Gość gość
Hej, nie chce mi się czytać całego wątku a kiedyś czytałam początek. To jak w końcu z tą bratową? :D Też dała Julian czy wybrała co innego?

Gość gość
Jan tez jest bardzo ładnym imieniem.

Gość gość
No to temat się skończył - nareszcie !

Gość gośćs
Ja się dałam nabrać he he. Jan i JuliAN :P Gość 12:19 masz napisane na tej stronie przez Wrześniową, że w domu są Jasiek i Julek. Wrześniowa wszystkiego dobrego i nie daj się:)

Gość gość
Wrześniowa Jan to piękne imię, dużo bardziej mi się podoba niż Julek, choc teraz to dość popularne imię :)

Gość gość
Upsnąć ci idiotko nie doczytałaś jak są sprawa zakończyła :(

Gość wrzesniowa mama 22
THE END

Dziękuję za życzenia... :) W domu jest różnie...zależy jak na to spojrzeć...nie odwiedzam brata ani bratowej w ich części domu...nie byłam tam też po jej powrocie ze szpitala...ona czasami do nas wpada na chwilę...zwykle w obecności mojej mamy i z tym swoim Julianem....my do nich idziemy w sobotę bo chcemy im powiedzieć o dacie ślubu połączonego z chrztem i zaprosić ich na niego...moi rodzice na początku próbowali z nimi rozmawiać o zmianie imienia...mają do nich pretensje o to świństwo coto nam wykręcili...

Gość gość
j bym jej nie zaprosiła niestety i zawiesiła wszelkie kontakty towarzyskie nawet jeśli mieszkają obok stawiałbym na uprzejmy chłód i dystans

Gość gość
data slubu razem z chrztem dwa pezenty jeden koszt

Gość gość
Wszystko już u Ciebie w porządku? Szykujesz się do ślubu? Jestem ciekawa jak sobie żyjesz. Pozdrawiam :)

Gość gość
Może napiszesz co u Ciebie. Jestem bardzo ciekawa. Pozdrawiam

Gość gość
up up up

Gość gość
TYLE PIEKNYCH IMION ....najlepiej trzymac w tajemnicy teraz sa bardzo popularne inez,max,jordan ,jozia ,waleria,stefcia ,mikoaj ,robert,daniela ,romek ,jonatan ,filip moze warto zmienic zdanie ..

Gość Maria348
Stanisław piękne imie

Gość gość
i jak autorko? pogodzilas sie z bratowa?

Gość gośćszefowa
A co powiecie na imie William lub Wilhelm. Od momentu gdy tylko dowiedzialam sie ze bede miala syna..wiedzialam ze to bedzie maly Wilus :) . Ale co...w rodzinie wszyscy stukaja sie w czolo..wybijaja mi je. Corka starsza o 18 lat od swojego mlodszego braciszka twierdzi ze go okalecze jak i moja rodzina. A ja poprostu ,widze i slysze cos pieknego i magicznego w tym imieniu :) w mojej rodz jak i rodzinie meza bylo to imie. Jeszcze mam 2 miesiace czasu ..a ja juz sama nie wiem.co robic. :(