Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Hej dzieuszki wrocilam ;-) Diete wlasnie studiuje Mam 1500kcal :-) Jezeli chcecie moge pisac z gory na kolejny dzien menu Slonce w wiekszosci to byly zakupy dla mlodego :-) Ja kupilam 2nowe plytki do cwiczen i jakis spalacz tluszczy podobno lepszy od therm line

Gość gość
hejka moze ktoras z was byla albo jest na dukanie albo south beach, nie wiem za ktora sie diete zabrac, na ktorej bedzie mniejszy brzuch, oponka moze mi doradzicie?

Ja jestem na Dukanie ;) a oponka bedzie mniejsza jak zaczniesz ćwiczyć ;) na Dukanie nawet szybko leci waga, ja schudlam 10 kg i mam 14cm w brzuchu mniej. Wybierz to co ci pasuje , popatrz na jadłospis kazdej z diet. Pozdrawiam. Iza napisz przykladowy jadlospis dnia. Zobaczymy co Ci dietetyk wymyslila ;)

Gość gość
efcyk dzieki za odpowiedz:) pozdrawiam

Sniadanie ok6 rano Salatka ze swiezych warzyw 2parowki malutkie drobiowe Kroma chleba 2.sniadanie ok 9 Jogurt z musli+owoc 3.posilek ok 12 Tost z chleba graham Z pomidorem i serem mozarella Obiad ok 15 Risotto z kurczakiem i pieczarkami Kolacja ok 18.30 Salatka z tunczykiem,ryzem i warzywami

Czarnula po tej wczorajszej pizzy sie zawzielam Efcyk Mam tez ksiaKe z tabela kalorycznosci i zamiennikami jesli czegos nie lubiee

Izulek twoja dieta jest bardzo smaczna, nie wyglada na to, ze bedziesz sie glodowac. Mi sie poodoba :) Smacznie I zdrowo :)

No niby mozna sie najesc ale jak dla mnie te porcje sa za duze A mam to wszystko zjesc :-/

A mowilas dietetyczce? To poprostu jedz mniejsze porcję, tyle ile dasz rade.

A sorki ze zapytam, palisz? Ja jak palilam to tez tak mialam. Niby glodna bylam, pojadlam do oporu, zapalilam 110min i znow głodna ;) a wiadomo ze jak jestes na diecie to nie raczej sie nie dojada tego co sie nie zjadlo po pol godzinie, zylko trzeba zjesc raz i czekać na nastepny posilek.

Btw. Mozesz miec wrzody na żołądku. Ja mam od palenia i kawki na czczo ;/

Gość gość
to co robisz na te wrzody>

Witajcie, czytam i czytam i nie ogarniam dziewczyny tego, nawet nie chce mi sie komentować,,,, w zasadzie komentarz p3 najlepiej oddaje to co sadze. czyli mam rozumiec ze tabelka która stworzyłam na tamtym topiku "odchudzanie na powaznie" jest nie aktualna dla was i ze nie bedziecie sie do niego wpisywac? nie rozumiem dlaczego tworzycie nowa tabelke, i nowe zasady? dlaczego efcyk "zabrałas" mi dziewczyny i tworzycie nowa tabelke i nowe zasady? Na topiku "odchudzanie na powaznie" nadal jest tabelka i copiatkowe wazenie, wiec osoby które chca tam jeszcze pisac i podawac spadki wag serdecznie zapraszam, zasady sa niezmienne. smutno mi z tego powodu, Powiem Wam ze ja tu tylko goscinnie napisałam, poniewaz zostaje na topiku poprzednim tj "odchudzanie na powaznie" z tego co wiem pare dziewczyn tam zostało. Na vitalii napisałam raz czy dwa ale za duzo tam relkam. Kleo przez was została za ostro potraktowana, ja ja juz troch poznałam,

Evka w jaki sposob efcyk zabrala ,,Ci"dziewczyny? Kazdy kto tu jest-jest dobrowolnie Jesli ktos nie ma ochoty nie bedzie tu prawda?

Co robie na wrzody? Nie pale, nie pije kawy na czczo. Evka czemu sadzisz ze ja Ci podkradam dziewczyny? Nowe zasady? Zasady te same, wazenie sie co tydzien, przeciez nic sie nie zmienilo. Tylko topik zmienilysmy zeby bylo bez klotni ale oczywiście juz jest cos co nie pasuje. Topik jest dla wszystkich, dla Kleo, Ciebie również. Nie rozumiem o co sie tu fochac, szarpac, kłócić. A to co Kleo pisala na vitalii to mnie szczerze mówiąc nie obchodzi. A jak ktos kogoś wkurza to sie zwraca uwagę mu/jej a nie pisze sie na innych forach ze ktos taki i taki, albo trzyma sie jezyk za zebami. Bo nikt nas tu nie zna, nie mozna poznac osoby poprzez forum bo pisac mozna rozne rzeczy a w rzeczywistości moze byc inaczej. Nie chce sie wywodzic na ten temat , jest dobrze jak jest. Oczywiscie zapraszam wszystkich do nas tym razem MAM NADZIEJĘ ze bez nie potrzebnych pyskowek, a na trolli nie zwracamy uwagi.

Dziewczyny moge wam polecic olej w areozolu 0% tluszczu 0% kalorii W polsce dostepny w sklepach vitamin shop badz tam gdzie sa odzywki itp. Jutro go wyprobuje to dam znac jak smakuje potrawa

Gość Słońce16
izulek to jak możesz to pisz menu zawsze można coś zaczerpnąć ciekawego :)

W ogóle jak to zabrzmiało , żę efcyk zabrała Ci dziewczyny....my nie jesteśmy jakimiś rzeczami a to, żę tu jesteśmy to widocznie tak chcemy.

Możesz ze składnikami o ile masz chęć tyle pisać i nie będzie to dla ciebie kłopot :) pozapisuje sobie jakieś fajne pomysły na dania zawsze się przyda coś zdrowego :)

Co tam ćwiczyłyście coś dzisiaj ja za jakiś czas będe robiła sklpel chodakowskiej a później ide biegać wraz z moją siostrą także zawsze we dwójke raźniej :) Chociaż pewnie i tak każda z nas będzie sobie biegła i słuchała muzyki...:)

Moge pisac :-) nie ma z tym problemu Ewentualnie jesli podam skladniki i komus cos nie pasuje to mozemy zamienic na cos innego

Heh zastanawiam sie jak tu cwiczyc nak nie mam cieplej wody??!! Robia jakies prace i od dzis do 21go nie mam cieplej wody :-/ Masssssakra