Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

pawelek najfajniejsze imie meskie jednego takiego kocham... mi tez mowila i mala miala kolki jak choc ciutke czegos nie tak zjadlam.

Dziewczynki w jakie dni sie w koncu wazymy Poniedzialek? Piatek? Czy poniedzialek i piatek??

Gość gość
:)no bo za duzo ludzie jedza to chodzi o zwykla logike z tym zarciem i dietami 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

czesc dziewczyny :) Efcyk, nie chce byc marudna ale Ty poprostu "wymczylas"organizm I stad aniemia I brak okresu, troche zwolnij dziewczyno. maLENKA ponow test ale zrob badania rano, na tym etapie to I dr nic w 100% Ci nie powie. Ja bylam u ginekologa bedac w ciazy na badaniu kontrolnym, nic nie zauwazyl, nawet umowilam sie z nim na nastepna wizyte, badania, ktore mialam zrobic po okresie ;) A moj synio juz byl juz mamusiu pod serecem ;) Witam nowe dziewczyny :) Nie wazne ile kto ma zgubic, czy 5 czy 25 do wszystkiego trzeba motywacji I walki

Czarnula masz racje :-) Ja juz po obiadku Mysle ze to byl najpyszniejszy posilek dzisiejszego dnia

Gość slońce16
Miałam się nie mierzyć ale pokusilo mnie i po 6 ramach biegania pokazuje mi 4 cm mniej na brzuchu ;) uda tez czuje ze mam mniejsze ;) mega się ciesze ;)

Gość slońce16
Ramach * jeszcze bardziej mnie to zmotywowalo do biegania zaraz się zbieram i idę tylko czekam aż mój ukochany przyjdzie z pracy ;) dziś będzie kolejne 10 km ;)

Gość slońce16
Jeszcze skalpel z chodakowska zrobię jak wrócę i dzień będzie w pełni wykorzystany ;)

Izulek, nie ma tak dobrze, niestety nie mozemy pozyczyc nog od Slonca, swoimi musimy machac, TY przy zombie a ja z Mel B :)

Gość slońce16
Uwierzcie ze gdyby tylko byli to możliwe to ćwiczyłabym nawet za was ;)

Gość slońce16
Ja juz po kolejnych 10 km ;)

Slonce, wystarczy, ze bedziesz nas motywowac do cwiczen. Ja wlasnie skonczylam cwiczonka z Mel B, jestem mokra ;) Z silowni dzis nici, bo moj mezus pozno wroci z pracy ;(. Moze sie jutro uda ;)

Gość slońce16
Czarnula75 grunt, że w domku pocwiczylas ;) mel b ma super treningi tez z nią czasem ćwiczę ;)

Ma lenka nie smutaj Slonce ja bym z checia pobiegala ale niestety nie moge Dietka dziala :-) -0,5kg yyyuuuuppppiiii

Gość ja90
hello! dziewczyny właśnie rozmyślam nad tym że powinnam ćwiczyć już o tym pisałam , tylko ciągle brak mi czasu i chęci chyba tez dziś waga pokazała87,200 wkurzyła mnie chyba muszę bardziej się pilnować ech te kalorie. w ogóle to podziwiam was za to jak rozplanowujecie swój czas bo ja nie mam czasu na nic wracam z pracy na 16 niby obiad mam ugotowany (babcia) ale tak biegiem coś posprzątać trochę z dzieckiem czasu spędzić trochę na podwórku ogarnąć pranie prasowanie nie wiem quźwa kiedy ćwiczyć a wieczorem padam ze zmęczenia chyba jestem niezorganizowana

Gość gość
jestes w ciazy?

Ma lenka czemu sie nie da? Co sie stalo? Ja90 ja cwicze kiedy mam czas Czasami jestem tak padnieta ze szok ale nawet to 15min to juz zawsze cos Jesli mieszkasz w pl kup sobie Lipotropic jest to spalacz tluszczu i naprawde jest dobry 100% lepszy od therm line

Gość slońce16
Izulek to gratulacje efektów oby tak dalej a będzie super ;)

Gość slońce16
Powiem tak jak się chce to na wszystko się znajdzie czas ;) 10 minut ćwiczeń systematycznie z mel b ABS na brzuch na prawdę coś daje a to tylko 10 minut ;)

Gość slońce16
Powiem tak jak się chce to na wszystko się znajdzie czas ;) 10 minut ćwiczeń systematycznie z mel b ABS na brzuch na prawdę coś daje a to tylko 10 minut ;)

no jestem:( od wczoraj rycze jak głupia. Będzie trzecie. Dwie krechy paskudne rozowe:(

Ma Lenka gratuluję;) z drugiej strony Ci sie nie dziwię tez bym ryczala... :/ ja testu nie kupiłam chyba sie boje heh. To caly czas z zabezpieczeniem a tu ciąża?

Ja mialam okropny dzien wczoraj. No katastrofa. Maly dal popalic. Ale wyspalam sie przynajmniej dzis bo dopiero wstaliśmy ;)

Gość jawerty
Lenka gratulacje :)) Ale nici z odchudzania...