Gość slońce16 Napisano Sierpień 21, 2014 Dziewczyny nie zniechęcajcie się sami swoi nie macie się czego wstydzić...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 ciążowy:) 5 tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 21, 2014 dziewczyny nie porownowujmy sie za mocno, kazda trafila tu rozna waga, cieszcie sie kazdym dniem bez podjadania slodyczy, kanapeczek, kazdym zgubionym cm, kg. Niech te co mocniej cwicza, czy sa szczuplejsze beda dla nas motywacja a nie powodem do zniechecenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 nie ma na prwde. ja podajemoje wymiary zeby zachecic zesie da... nie zawsze takiebyly a i takjeszczebrakuje troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Izulek ile masz tabletek w jednej porcji tego termoenergetyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Lenka a z czego Ty się chciałaś odchudza?- laseczka jestes na fotce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 21, 2014 100tabl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słońce16 Napisano Sierpień 21, 2014 Proszę dodawać mi tutaj szybko wasze wymiary bo jak nie to będę straszyć.....:P hehe http://zapodaj.net/4aa238cb13f1e.jpg.html PS: To tylko maseczka trzeba też coś dla siebie zrobić:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 jak stojetotak. mam jeszcze sporo tluszczyku nabrzuchu. wisi jak sie schyle czy usiade.... ale dziekuje za komplement:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Ma Lenka brzuszek pierwsza klasa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Izulek bierzesz po 1 tabletce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Nie mam centymetra:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Ogolnie biore 5dziennie Po 1 Zaczynam h po 2posilku Tak ze jak zjem ost posilek ok 18-18,30 To pozniej kolo 21-21,30 biore ostatnio dawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Też nie miałam...a w Holandii bardzo cięzko go dostać a jak już były na targu to gościu powiedział, że wszystkie sprzedał :) Ale udałam się do Gammy i tam były takie papierowe więc zakosiłam chyba z 10 haha:) musiałam 2 skleić kropelką i jak tralala jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Słońce spojrzałam na twe opalone ciałko... i idę na solarium i to natychmiast:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jawerty Napisano Sierpień 21, 2014 udo 59 cm, pępek 90 cm, biodra 100 cm, biust 103 cm (wiem wielki, ale mlekiem wypełniony), biceps 28 cm, szyja 33 cm, pod biustem 88cm, talia 85cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Dziękuje...już mam taką karnacje ciemną...:) Na moje szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 eno eno robi sie tu lachonarium... slonko slonkiemopalone a ja na sol nie moge:(( dzieki slonko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Ty masz piękny brzuszek :P Za dobrze byś się miałam jakbyś jeszcze na solarium mogła iść :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 :Phaha!! dobra jestes:P za to za jakiestrzy miechy wy bedziecie chudziutkie a mnieszymus bedzie kopal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 A popatrz na to z innej strony ty już będziesz miała 3 pociechy....a ja co z tego, że może będe dobrze wyglądać...jak nie mam jeszcze dzieci i wszystko przede mną jeszcze....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Hej dziewczyny :) Przypomnialo mi sie, jak juz koniecznie chcecie cos lykac, zeby wspomoc spalanie "sloninki" to proponuje L-karnityne. Dziala jednak przy wysilku fizyczny,poprawia wydajnosc organizmu I poprawia metabolism, oraz spalanei tluszczu. poczytajcie na necie. Sama musze ja kupic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 A gdzie jest Efcyk??:) coś jej długo nie ma dzisiaj normalnie aż to do niej nie podobne :) Czarnula Hej dziewczyno:P czytałaś , że podajemy swoje namiary i robimy tabelke oddzielną?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Sklad moich magicznych tabletek Tez ma l-karnityne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 21, 2014 AmixTM Lipotropic Fat Burner zawiera 9 kluczowych składników, które pomogą Ci w utracie wagi w krókim czasie, bez efektów ubocznych. Zawiera L-carnitynę, cholinę, inozytol, metionię, taurynę, CLA, HCA i vitaminę B6. Amix Lipotropic zwiększa poziom energii nakręcając metabolizm, dzięki czemu nasilone jest redukowanie taknki tłuszczowej. Korzyści: Pomaga w zmaksymalizowaniu treningów Wpływa pozytywnie na poziom zdrowego cholesterolu Aktywnie wspiera proces redukcji tkanki tłuszczowej Wspiera układ sercowo-naczyniowy Sposób użycia: Stosuj 5 kapsułek dziennie na 30-60 minut przed treningiem. Produkt należy obficie popić wodą. L-Carnitine Tartrate 550 mg ** Choline Bitartrate 550 mg ** Inositol 550 mg ** Taurine 500 mg ** Betain HCL 250 mg ** CLA(Standardized for 80% Conjugated Linoleic Acid) 250 mg ** Garcinia Cambogia Extract (Standardized for 50% HCA -HydroxyCitric Acid) 250 mg ** Methionine 100 mg ** Vitamin B6(Pyridoxine HCL) 1,5 mg (75% DV*) ** Daily Value not established Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Izulek musze się zaopatrzyć w twoje magiczne tabletki, ale to jak będe w Polsce. A brała z was któraś może tabletki MERIDIANA 10 jest i 15 :) Niby dobre na odchudzanie, że kiedyś je dietetyk przepisywał na recepte a teraz są w ogóle wycofane z aptek jedynie za granią można je kupić. I , że dużo można po nich schudnąć ciekawe czy jest tak faktycznie...Czytałam dość trochę opinii ludzi na ich temat i znaczna większość się zachwyca...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Słońce ty masz 20 tak? No to ja juz miałam jedno:) urodzę i bede lepszy lachon niż teraz a co!! I zrobię sobie Bella Coco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Izulek a gdzie kupiłaś te tabletki i jaki jest ich koszt?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słońce16 0 Napisano Sierpień 21, 2014 No tak 20..:) Ja pierwsze planuje za jakieś 5 lat :) Wpierw chce się czegoś dorobić dom wybudować, ślub...a później dziecko...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Dziewczyny ja brałam slimcea i nic nie schudłam przy niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach