izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Agula i Agata !!! Gdzie wy sie podziewacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Hej laseczki:) Melduję się... dziś po raz kolejny walczyłam z sałatkami na zimę... Dietkuje grzecznie, mam nadzieje, ze waga w tym tygodniu się ruszy. Efcyk miałaś racje- jestem cała w siniakach po hh, ale się nie poddaje, zaciskam zęby i kręcę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Dziewczyny ktore korzystaja z mojego jadlospisu powiedzcie czy macie wagi kuchenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Hej laseczki:) Jestem... pisze mało, ale was podczytuje... mam ostatni tydzień urlopu, więc wzięłam się za takie tam różne robóki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Efcyk- miałaś rację- cała jestem w siniakach po hh, ale zaciskam zęby i kręcę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Sorki za powtórkę, ale już sama nie wiedziałam czy wysłałam czy nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Agula podeslij przepis na te salatki :-) Fajnie ze sie odezwalas :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efcyk Napisano Sierpień 20, 2014 Ja juz po tescie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 http://zapodaj.net/602f6dbf4c156.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 20, 2014 cwaniara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Czyli Efcyk dietkuje dalej:) Szkoda byłoby stracic jedyną dukającą koleżankę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnula75 Napisano Sierpień 20, 2014 Mialam racje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 No ale do gina i tak musze isc. Jutro bo maz ma wolne ale nie wiem czy zdaze, bo on jedzie kupic auto a na 14 do pediatry z malym. Do 18 jest moj ginekolog moze zdaze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Efcyk to tak jak i u mnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 co tam na kolacje jadlyscie? ja uczcilam dzien serkiem owocowym 0% tluszczu. haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 http://powrotdoformy.files.wordpress.com/2012/06/odchudzanie-silna-wola.jpg cos zeby wszytkich motywowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Efcyk u mnie mozzarella light pomidorek + 2*wasa zytnia Zaraz podam menu na kolejny dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 http://www.demoty.pl/lenistwo-34553 i jeszcze jedno :) ps. mam podobny brzuch do niej, moze troche mniejszy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Sniadanie: Kiwi/morela 60g Melon/ananas swiezy 100g Winogrona/borowki 60g Platki owsiane 20g Migdaly 15g Jogurt naturalny 2% 150g Wszystko wymieszac 2sniadanie: Salatka brokulowa z sosem ziolowo-czosnkowym Brokuly 100g Jajko 1szt Pomidor 200g Papryka czerwona 130g Jogurt naturalny 75g Czosnek2g Ziola prowansalskie 1/2lyzeczki Bazylia 2g Sol4g Pieprz 2g 3posilek Chleb chrupki wasa lub wafel ryzowy 3szt Ser bialy chudy 100g Dzem z czarnych porzeczek/truskawek 100% lowicz 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Obiad Piers z kuraka 100g Ryz 30g basmati Pomidory suszone 30g Szpinak mrozony 200g Oliwa z oliwek lyzeczka Czosnek 1/2zabka Przyprawy do smaku Kolacja Serek wiejski light 1opak Rzodkiewka 45g Pomidor 60g Ogorek 60g Salata np. Mix lodowa,rukola,roszponka 1lisc Ziola prowan. 1/2lyzeczki Chleb wasa/wafle ryzowe2 szt Morela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Hehe ja mam podobny ale za kilka miesiecy juz go nie bedzie :-) Bede piekna szczypla laseczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 ja tez, a co ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Ty bedziesz szybciej ode mnie slicznie wygladac bo juz polowe zrzucilas :-D Ale to nic ja poczekam cierpliwie na swoja kolej hehhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2014 Hej, Dziewczyny- chciałabym zaprosić Was do nowego sklepu internetowego www.joyfashion.pl . Znajdziecie tam piękne kobiece buty w przystępnych cenach . Zapraszamy równiez na nasz profil na Fb . PS: Nie denerwujcie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Izulek co do sałatek, to jak mam takie i takie składniki to wchodze w neta i sobie coś dobieram , kilka dni temu robiłam takie rózne z ogórków, a dziś z fasolki szparagowej , najpierw z pomidorami, a teraz z papryka-... tak sobie eksperymentuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Tez musze zrobic ze3sloiki po2l bo mi z owocow zostalo Jeszcze nigdy nie robilam :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Kiedyś musi być ten pierwszy raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 20, 2014 W tym roku pierwszy raz robilam weki Natrzaskalam sloikow ile wlezie ;-) Truskawki maliny wisnie porzeczki i zostaly mi wlasnie sloiki Po co maja sie zmarnowac jak mozna cos w nie wsadzic :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Praktyczniej jest kłaść w mniejsze słoiczki, tak ,zeby zjeść na raz... będziesz miała więcej... a jak otworzysz taki duży to zjesz albo nie... i takie duże trudniej zapasteryzować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach