Gość gośćkarolajna1982 Napisano Sierpień 27, 2014 dziewczyny widze ze znowu macie niwy watek s jak tam wagowo u mnie juz 59.9 jupi mam nadzieje ze jeszcze spadnie z dwa kg i koniec bo bede wygladala jak szkapa;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Boje sie latac sama :-/ Mam lek wysokosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Izulek zrob soebie smaczne kanapeczki z ciemnego pieczywa, wedlina drobiowa, paryka, ogrek lub inne warzywko. Na przekaske jablka lub inne owoce. Nie patrz, ze to cukry, bo inaczej na postoju znow sie rzucisz na jakies batoniki, kebaby lub inne "zakazane" przysmaki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Karolajna zazdroszczę ;) tez chce tyle wazyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Efcyk to przestan zazdroscic I smigaj na orbim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Nie mam jak bo syn daje czadu ;) moze pozniej. Chyba musze inaczej rozplanować dzień żeby rano ćwiczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnula75 Napisano Sierpień 27, 2014 Poczekaj jak juz sie nauczy chodzic, zobaczysz wtedy jak bedzie dawac czasu ;) waga bedzie ci leciala od samego ganiania za nim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czesc jestem Ula Napisano Sierpień 27, 2014 Chyba za Wami nie nadazam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 27, 2014 czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 27, 2014 No jak sie nauczy chodzic to juz w ogole :) on raczkuje i tak popierdziela ze trudno go dogonic ;) ja zjadlam dzis okolo 950 kcal a najedzona jestem hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Czarnula nie biore kasy na droge heheheb zeby mnie nie kusilo Efcyk nie zazdrosc tylko do dziela Moj maly nie chce raczkowac ani siedziec :-/ Woli stawac i skakac :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Moj za to w łóżeczku nie usiedzi wstaje i marudzi. Najlepiej mu na dywanie. Jak siade obok niego to się na mnie wspina ;p hehe. Spi wlasnie wiec mam trochę spokoju. Ale i tak tak nie pocwicze bo mam maske na glowie z drożdży ;) o 22 musze zmyć ;) moj mąż siedzi kolo mnie i słodycze wpieprza haha xD i to moje ulubione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zacna Kobitka Napisano Sierpień 27, 2014 Widzę ze nowy wątek powstal :-) długo tu nie pisalam. Trzymam się diety, jestem zadowolona. Niedawno wróciłam z basenu. Przynajmniej dwa razy w tygodniu chce chodzić na basen ;-) damy rade :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 28, 2014 Hej ;) jak tam? ;p ja juz po śniadaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evka30 0 Napisano Sierpień 28, 2014 ile twoje dziecko ma miesiecy? moja też już się po mnie wspina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 28, 2014 Hej:) moja mala ma 10 i potrafi juz dluzsza chwile stać bez trzymania. Ma juz 6 zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Sierpień 28, 2014 helloł laski jak wam leci dzionek? bo ja w pracy a tak chciałabym w domciu być wiecie co nie lubię mojej pracy bo ta atmosfera łe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Sierpień 28, 2014 niby firma czyli mało ludzi z zewnątrz no bo mogą być denerwujący petenci np. w banku czy zusie a tu dookoła takie jędze podłe , pracuję w biurze lubie to co robię nawet, ale ta atmosfera ci ludzie och masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 28, 2014 Evka mój ma 7 miesiecy. Ja90 tez mialam taka prace az sie ryczec chcialo jak tam szlam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Sierpień 28, 2014 Efcyk no dosłownie, aż się wstać rano nie chce , no ale cóż wyjścia nie mam , chciałabym żeby chociaż to odchudzanie mi ruszyło jakoś bardziej , no ale szukając plusów to przynajmniej nie tyję dalej wiecie co no jak ja sobie przypomnę jak byłam szczupła i mówiłam na taką znajomą że jakbym wyglądała jak ona to chyba bym nic nie jadła to teraz mam za swoje, takie to życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 28, 2014 Hej dziewczyny ;) co tam słychać ?;) ja juz po spacerku i dziś mam w planie jeszcze chodakowska, bieganie i może rower ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 28, 2014 Mi wszyscy w kolo mowia ze nie schudne napewno, wiesz jakie to przykre? A ja pokaze wszystkim ze dam rade i bede lepiej od nich wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 28, 2014 No jak można tak komuś mówić!? Zrób tak żeby im szczeny opadły dawaj mala z siebie wszystko! Tym bardziej że masz możliwość. Mówisz nie musisz obiadów gotować to ten czas spędź na ćwiczenia. Pomóż się na podłodze i rob brzuszki z małym na piszczele go pomóż brzuszkiem chwyć za raczki i prostym nogi w powietrzu i unos łopatki. Ja tak z Hanka ćwiczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 28, 2014 No niestety :] dlatego czasem mam dość. Nawet moje "przyjaciółki" spotykaly się ze mna zeby obczaić jak wygladam. Haha xD mama tez mnie dobija głupimi tekstami ;] ze nie schudne napewno i zebym rozejrzala sie za luzna sukienka na wesele bo w kazdej i tak mi bedzie widac boczki. A w obcislej to już w ogóle :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 28, 2014 To dawaj czadu i pokaz im wszystkim faka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 28, 2014 I tak zrobie ;) a wesele jest za rok haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 28, 2014 A jak tam wam dzień mija? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 28, 2014 Za rok będziesz wyglądać jak na avatarku:) ja mam nadzieje tez:) jutro was zaskocze w tabelce haha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 28, 2014 Ubierzesz na wesele mega obcisla sukienkę z wielkim fakiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Sierpień 28, 2014 Efcyk a często słyszę eeeeeeeeee i tak nie schudniesz eeeeeeejuz tyle razy próbowałaś eeeeeeeeeeeeeeee pare dni i się poddasz a gó...no się poddam będę walczyć i ty też nie przejmuj się tylko walcz jak się raz nie uda to następny dzień będzie lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach