Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj stara modelka bez związku

Módlmy się o pokój dla narodów

Polecane posty

Gość gość
rozpoczęły się czasy apokalipsy apokalipsa musi nadejść ponieważ tak zostało przepowiedziane w Biblii ważne aby wiedzieć jak się przygotować a te objawienia o tym mówią

Gość gość
No dobrze, ale czy jest szansa na to, żeby Apokalipsa nie nastąpiła jeszcze teraz?

Gość gość
Wpiszcie sobie w google Maria z Irlandii(niestety nie mogę wkleić linka) i przeczytajcie o ostrzeżeniu kościoła. Biskup lokalny uznał, że nie pochodzą one od Boga. Poza tym jest dużo ostrzeżeń Kościoła przed tymi objawieniami.

gość z wczoraj Piszesz: Cyt: "No dobrze, ale czy jest szansa na to, żeby Apokalipsa nie nastąpiła jeszcze teraz?" 🌻 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie ma szansy aby teraz nie nastąpiła Apokalipsa. Mówią o tym nie tylko te objawienia ostrzezenia dane Marii z Irlandii ale również wszystkie poprzednie objawienia Maryjne z Lourdes, La Salette, Fatimy i inne np. Katarzyny Emmerich, Ojca Pio, św. Faustyny itd. Przede wszystkim mówi o tym Pismo Św. że przed Powtórnym Przyjściem J/ezusa musi nadejść antychryst a kościoł się podzieli i prawdziwi chrześcijanie tzw. reszta kościoła będą prześladowani.

gość z wczoraj Cyt:"Wpiszcie sobie w google Maria z Irlandii(niestety nie mogę wkleić linka) i przeczytajcie o ostrzeżeniu kościoła. Biskup lokalny uznał, że nie pochodzą one od B/oga. Poza tym jest dużo ostrzeżeń Kościoła przed tymi objawieniami." 🌻 Rozmawiałam o tych objawieniach z pięcioma księżmi na spowiedzi. Żaden nie wyraził się o nich negatywnie. Dzięki nim - tym objawieniom ostrzeżeniom się nawróciłam i pogłębiłam wiarę tj. uczestniczę systematycznie w Sakramentach Św. - pojednania i Komunii Św., dzięki nim również ciągnie mnie wręcz i chodzę na Adorację Najś/więtszego S/akramentu, poczytuję Biblię, więcej się m/odlę w tym również na Rozancu. Więc jeśli te objawienia byłyby fałszywe to nie przyniosłyby mi tak dobrych owoców ze strony duc/howej. Prawdziwe objawienie jest zgodne z duc/hem ewangelii a te ostrzezenia właśnie. Tylko aby się o tym przekonać trzeba je samemu przeczytać a nie opierać się na cudzej opinii, która nie jest naszą. Gorąco zachęcam do zapoznania się z tymi objawieniami na str. ostrzezenie.net

Matka Zb/awienia: Moja rola — jako Matki B/ożych dzieci — jest podważana O/rędzia Os/trzeżenia poniedziałek, 27 października 2014, godz. 16.20 Moje dziecko, jest ważne, aby pamiętać o odmawianiu mojego Najś/więtszego R/óżańca w każdym dniu — po to, aby chronić tę misję oraz inne misje, usankcjonowane w świecie przez Mojego Odwiecznego Ojca. C/hrześcijanom, którzy podtrzymują Wiarę, będzie w tych czasach bardzo trudno nadal wyrażać swoje oddanie wobec mnie, Niep/okalanej Maryi Dziewicy, Matki B/ożej. Moja rola — jako Matki B/ożych dzieci — jest podważana i odrzucana, i to w szczególności przez pewne k/atolickie ugrupowania, które nie pochodzą od mojego Syna. Członkowie takich grup stwarzają wrażenie, że są oni czcicielami K/ościoła mojego Syna, ale oni nie praktykują tego, czego On nauczał. Prześladują oni tych, którzy podtrzymują Prawdę i podejmują nadzwyczajne kroki, aby — jako nonsens — odrzucić każdy rodzaj objawień prywatnych, przekazanych ludzkości od czasu Śmierci Mojego Syna na K/rzyżu. Gdyby nie objawienia prywatne, przekazane światu przeze mnie, Matkę B/ożą — jako wysłannika C/hrystusa — wielu nigdy by się nie n/awróciło na Prawdę. Wręcz przeciwnie, wielu nadal by chodziło w ciemności, odrzucałoby Istnienie B/oga i unikałoby m/odlitwy — tych drzwi, które, gdy raz otworzone, oświecają dus/zę. Moja rola jako Matki B/ożej jest w świecie atakowana z powodu mocy, która została mi udzielona, aby zniszczyć podłego przeciwnika. Zmiażdżę głowę węża — jak przepowiedziane — lecz ci, którzy okazują mi cześć, będą pogardzani i wyśmiewani przez oszustów, którzy ośmielają się samych siebie uznawać za ekspertów w nauczaniu K/ościoła. Mój Syn brzydzi się wszelkiego rodzaju nienawiścią, jaką człowiek okazuje swemu bratu. Wylewa On łzy, jeżeli ktoś twierdzi, że reprezentuje on K/ościół Mojego Syna, a następnie podsyca do nienawiści przeciwko innemu dziecku B/ożemu. Cierpi On ból Swojego Ukr/zyżowania za każdym razem, gdy sługa Jego K/ościoła krzywdzi innego sługę lub powoduje przeraźliwe cierpienia niewinnych. Dzieci, musicie się gorąco m/odlić za K/ościół Mojego Syna, ponieważ wystawiony jest On na największy atak od czasu swojego założenia. Wrogowie mojego Syna mają wiele planów, aby go zniszczyć — a większość z nich wypłynie z jego wnętrza. Weźcie sobie do serca moje ostrzeżenie i ostrzeżenia, które objawiłam światu we Fatimie. Wróg czatuje, a niebawem będzie zupełnie kontrolował K/ościół mojego Syna na ziemi i miliony zostaną wprowadzone w błąd. Kiedy słyszycie o sługach Mojego Syna, pogardzonych i oczernionych za obronę Słowa B/ożego — nie zgadzajcie się na to. Pamiętajcie zawsze, że jedynie miłość pochodzi od B/oga i każda osoba czy organizacja, która zachęca do wydawania wyroku na człowieka — bez względu na to, czego by on nie uczynił — musi zostać poddana lustracji. Nie możesz się podawać za sługę B/ożego, a następnie mówić światu, aby rzucał oszczerstwa na inną osobę. Nigdy nie wolno ci tolerować podsycania do nienawiści w jakiejkolwiek formie. Nigdy nie wolno — w Imię Mojego Syna — do tego zachęcać kogokolwiek, kto ma takie zamiary, bo to nigdy nie może pochodzić od B/oga. Mój R/óżaniec musi być odmawiany tak często, jak to jest tylko możliwe, aby zmiażdżyć zło, które paraliżuje świat w tym obecnym czasie, kiedy wszelkiego rodzaju okrucieństwo jest uznawane za coś sprawiedliwego. Miłość człowieka do swojego bliźniego stała się rzadkością, a m/iłosierdzie wśród c/hrześcijan osłabło. Musicie otworzyć swoje oczy na Prawdę i przypomnieć sobie to, czego Mój Syn was nauczał. Jest to jasne jak światło dnia, bo nauczanie to po to zostało spisane dla świata, aby można je było odnaleźć w N/ajświętszej Biblii. Wasza Umiłowana Matka Matka Zb/awienia

Gość gość
Módlmy się o przemianę naszych umysłów i odrodzenie naszych sumień. wedle Ewangelii i Nauk Chrystusa. a wtedy gdy taka Łaska do nas zstąpi wojen nie będzie

Gość gość
A zakłamanie ich wielkie jest. I nie chcą słuchać, tylko mówić chcą. I kasują czego wiedzieć nie mogą na pohańbienie dla swojej buty w słowie.

"Zajmuję raz jeszcze stanowisko, aby nie heroizować narodu polskiego i pozbyć się sentymentalnego do niego stosunku.(...) Historia tego narodu musi dobiec kresu." - Goebbels, 3 października 1939. http://lidl.podserver.info/

Matka Zb/awienia: Przyjmujcie K/rzyż z godnością. Nie uskarżajcie się O/rędzia Ost/rzeżenia czwartek, 30 października 2014, godz. 17.30 Moje drogie dzieci, kiedy służycie mojemu Synowi w tym życiu, to jest to powiązane z trudnościami. Bo choć z jednej strony łatwo jest Go naśladować, to jednak jeżeli wasza dus/za nosi w sobie Dar Duc/ha Ś/więtego, będzie to irytowało diabła i każdego wroga mojego Syna. Dlatego wasza podróż po Ścieżce Prawdy jest tak niezwykle trudna. Na każdym kroku będziecie się spotykali ze sprzeciwem, nawet jeżeli będziecie w milczeniu adorowali mojego Syna. Wielu spośród tych, którzy naprawdę kochają mojego Syna, nie potrafi sobie wytłumaczyć, dlaczego są przez innych prześladowani bez żadnego wyraźnego powodu. Albo dlaczego są fałszywie oskarżani o czynienie zła. Dzieje się tak zaś dlatego, że Duc/h Ś/więty jest realną Obecnością B/oga — a to nigdy nie uchodzi uwadze diabła i diabeł zrobi wszystko, aby przyprawić was o smutek i rozpacz. On, diabeł, będzie wam bezlitośnie dokuczał — czyniąc to albo bezpośrednio, albo poprzez dus/ze, nad którymi udało mu się zapanować. Wy tego nie rozumiecie, ale całe to cierpienie ma miejsce z powodu waszego oddania J/ezusowi C/hrystusowi. Tak samo jak On znosił drwiny, pogardę i nienawiść, tak też będą ją znosić ci wszyscy, którzy Mu służą. Jeżeli cierpicie w Jego Imię na tej ziemi, to znajdziecie w końcu trwały pokój, miłość i radość w jego Królestwie. Przyjmujcie Krzyż z godnością. Nie uskarżajcie się. Nie zadawajcie się z tymi, którzy okazują wam nienawiść — aby wasze własne serca nie zostały napełnione taką samą trucizną. Nienawiść rodzi nienawiść — jeżeli na nią odpowiadacie. Miłość, która pochodzi od B/oga — rodzi miłość. Okazujcie miłość waszym wrogom; m/ódlcie się za nich, miejcie dla nich litość.

B/óg Ojciec: Beze Mnie nie możecie istnieć O/rędzia Os/trzeżenia wtorek, 28 października 2014 godz. 20.20 Moja najdroższa córko, Moje dzieci muszą wiedzieć, że istnieje tylko jeden B/óg. Tylko jeden. Każdy inny istnieje jedynie w ludzkich umysłach. Każdy inny bóg jest w Moich Oczach odrazą, a każdy człowiek, który ulega pokusie czczenia fałszywych bogów, służy jedynie diabłu, który delektuje się tym, że człowiek traci Łaskę. Ja Jestem Początkiem i Końcem. Nic się wobec Mnie nie ostoi. Nawet demony i upadłe anioły, które wrzuciłem do czeluści, nigdy nie staną przede Mną i nie rzucą Mi wyzwania, gdyż one nie posiadają takiej mocy. Tak wiele r/eligii zostało założonych przez omylnego człowieka, i spowodowało to wiele zamieszania. Ja zaś od początku przemawiałem Jednym Głosem i, aż do końca, może to być tylko Jeden Głos. Świat jest Mój, bo Ja go stworzyłem. Ja stworzyłem wszystkie żyjące stworzenia. Stworzyłem także Moją Hierarchię Niebieską, z której wygnałem tych aniołów, którzy się Mi sprzeciwili i Mnie zdradzili. Wiele z tych upadłych aniołów rozmawia z Moimi dziećmi, które stworzyły spirytualizm typu „new age”. Ostrzegam tych, którzy adorują fałszywych bogów poprzez zajmowanie się takimi praktykami. Ów spirytualizm wyda wasze dus/ze na pastwę złym duchom, które pragną jedynie wasze dus/ze zniszczyć. Te fałszywe anioły są demonami, zamaskowanymi jako żywe duchy światła, i one was zwiodą, abyście uwierzyli w fałszerstwa. Zostaniecie nakarmieni wszelkimi kłamstwami na temat Mojej Niebieskiej Hierarchii — po to, abyście złożyli wszystkie swoje potrzeby przed szatanem oraz złymi duchami. Wszystko, co one robią, to napadają wściekle na wasze dus/ze, tak jak dzikie bestie, a następnie pozostawiają was pustymi i pozbawionymi wszelkiej miłości. Początkowo, kiedy oddajecie się takiemu bałwochwalstwu, osiągniecie fałszywe poczucie pokoju. Demony bowiem potrafią udzielić takich mocy, ale one są krótkotrwałe. Gdy zaś już raz zdobędą dostęp do waszych dus/z, to będą was dręczyć i podżegać do demonicznych aktów. Ja Jestem wszystkim, co było na Początku, i Ja Jestem Końcem. Wszystko zaczyna się i kończy na Mnie. Kiedy preferujecie fałszywych bogów i czynicie to ze względu na wasze egoistyczne pragnienia, aby szukać przyjemności, zyskać władzę i uzyskać kontrolę nad waszym przeznaczeniem — stajecie się winni łamania Mojego Pierwszego Przykazania. Beze Mnie nie możecie istnieć. Beze Mnie nie macie żadnej przyszłości. Bez Mojego Syna nie możecie do Mnie przyjść. Odrzućcie Mojego jedynego, umiłowanego Syna, J/ezusa C/hrystusa, Prawdziwego Mesjasza — a odrzucicie Mnie. Prawda została najpierw dana światu, gdy pleniło się pogaństwo. Prawda została dana światu wraz z narodzinami Mojego Syna i pokolenia się n/awróciły. Prawda jest ponownie dawana światu teraz, gdy wielkie odstępstwo dławi dus/ze tych, którzy wierzą w Mojego Syna, i gdy pogaństwo na nowo się rozplenia. Tak jak to było na początku, kiedy zostałem odrzucony przez niewdzięcznego człowieka, tak też będzie i na końcu, gdy serca człowiecze zmienią się w kamienie, a ludzkie dus/ze będą dobrowolnie oddawane diabłu. Potem świat — taki, jakim go znacie — nie będzie już więcej istniał, bo Nowe Niebo i Nowa Ziemia scalą się w jedno. Nareszcie pokój zapanuje ponownie, a Ja zjednoczę tych, którzy się zdecydują, aby pójść ze Mną. Wasz umiłowany Ojciec B/óg Najwyższy

Jak mieć pełną "społeczność z B/ogiem"? Wielu z nas pragnie mięć, jak to się niekiedy określa, "społeczność z B/ogiem". Jest to piękne biblijne wyrażenie: Pismo św. rzeczywiście obiecuje każdemu c/hrześcijaninowi "społeczność" "z Ojcem i z Jego Synem, J/ezusem C/hrystusem" (1 J 1,3). Przeżywamy ją w n/awróceniu, we wspólnej m/odlitwie, w karmieniu się słowami Biblii... Wszystkie te sposoby są bardzo wzbogacające i pożyteczne, jeśli pamiętamy, ze od chwili Z/wiastowania B/óg jest już nie tylko Duc/hem, ale również Duc/hem wcielonym w J/ezusie C/hrystusie. Dlatego "społeczność z B/ogiem" to nie tylko łączność z B/ogiem-Duc/hem, ale również z B/ogiem w Ciele. Jak jest to możliwe dzisiaj dla nas, skoro C/hrystus po z/martwychwstaniu został "wyniesiony na prawicę Ojca" (Dz 2,33) i nie jest już więcej obecny fizycznie na ziemi? Na to pytanie odpowiada nam samo Pismo św., którego dosłowne brzmienie naucza tak: "Kielich b/łogosławieństwa, który b/łogosławimy, czyż nie jest społecznością z Krwią C/hrystusa? Chleb, który łamiemy, czyż nie jest społecznością z Ciałem C/hrystusa?" (por. 1 Kor 10,16). Pełen biblijnej w/iary udział w E/ucharystii przynosi nam zjednoczenie z J/ezusem z Nazaretu, z/martwychwstałym Panem i Zb/awicielem. Kto wie, może pełniej zaczniemy rozumieć sens słów, które poznaliśmy na katechezie tyle lat temu: "w niedziele i ś/więta we Mszy św. Nabożnie uczestniczyć"? "Nabożnie", czyli "po B/ożemu", tak jak B/óg objawił i jak On sam tego od nas oczekuje... PS: fragment pochodzi z książki "Miedzy sektą, herezją a odnową" ks. Andrzeja Siemieniewskiego ...

Eutanazja jest w Moich Oczach odrażającym aktem O/rędzia Os/trzeżenia poniedziałek, 3 listopada 2014, godz. 23.50 Moja wielce umiłowana córko, eutanazja jest gr/zechem śmiertelnym i nie może być wybaczona. Ten, kto pomaga, asystuje czy decyduje się odebrać jemu lub jej życie — z jakiegokolwiek powodu — popełnia straszliwy gr/zech w Oczach B/ożych. ... Odebranie życia jest jednym z największych ze wszystkich gr/zechów, jak również głoszenie, że dobrą rzeczą jest celowe planowanie śmierci jakiejkolwiek osoby. Pośród wielu starannie planowanych przeciwko B/ogu działań, które w obecnym czasie rozmyślnie są prezentowane światu — aby zachęcić ludzi do gr/zeszenia przeciw B/ogu — jest gr/zech eutanazji. Możecie być pewni, że eutanazja jest w Moich Oczach odrażającym aktem — niosącym ze sobą ciężkie konsekwencje dla tych, którzy w nim uczestniczą. Odebranie komukolwiek życia jest gr/zechem śmiertelnym, a obejmuje to dus/ze od momentu ich poczęcia aż do tych ostatnich miesięcy życia na ziemi. Nic nie może usprawiedliwić odbierania ludzkiego życia, gdy jest to dokonywane z pełną wiedzą, że śmierć nastąpi w pewnym konkretnym czasie. Doprowadzenie do śmierci innej żywej istoty zaprzecza istnieniu B/oga. Jeżeli ci, którzy są tego winni, akceptują istnienie B/oga, to wówczas poprzez dokonanie takiego aktu łamią oni piąte Przykazanie. ... W obecnym czasie istnieje plan, aby zachęcić miliony do skrócenia ludzkiego życia — zarówno życia ciała, jak i życia dus/zy. Jeżeli staniecie się ochotnymi uczestnikami aktu, który bezcześci świętość ludzkiego życia, to nie będziecie mieć żadnego życia — żadnego Wiecznego Życia — a zb/awienie nie będzie mogło być ani nie będzie waszym udziałem. Wasz J/ezus

Gość gość
Eutanazja powinna być legalna i dostępna dla każdego kto tego chce .t

Wasze życie na ziemi jest egzaminem z waszej miłości do Mnie Or/ędzia Ostr/zeżenia środa, 12 listopada 2014, godz. 23.45 Moja wielce umiłowana córko, jest rzeczą całkowicie naturalną, że ludzie obawiają się tego, co nieznane, i dlatego boją się śmierci. Śmierć jest jedną z najbardziej przerażających rzeczy w umyśle człowieka, bo wielu jest głuchych na Moją Obietnicę Życia W/iecznego. Gdyby zobaczyli Moje Chwalebne Królestwo, śmierć nie miałaby nad nimi żadnej władzy. Do Mojego Królestwa zapraszam wszystkie dus/ze. Nie rezerwuję miejsca tylko dla ś/więtych i wybranych, chociaż w Moim Królestwie przeznaczone jest dla nich specjalne miejsce. Witam wszystkich gr/zeszników, łącznie z tymi, którzy popełnili okropne gr/zechy, bo Ja Jestem przede wszystkim B/ogiem Wielkiej Miłości. Powitam każdego, kto Mnie wezwie w pojednaniu i skrusze. Jeżeli dojdzie do tego przed nadejściem śmierci, to każda taka dus/za zostanie przywitana przeze Mnie i Ja ją przytulę. Jedyną barierą pomiędzy dus/zą człowieka a Moim Królestwem jest gr/zech pychy. Człowiek, którego cechuje pycha — choć może on być zawstydzony swoim gr/zechem — zawsze będzie usiłował w jakiś sposób go usprawiedliwić. Do takich ludzi teraz mówię. Podwójny błąd nie czyni złego uczynku dobrym. Człowiek, którego cechuje pycha, zmarnuje zbyt dużo czasu, rozważając, czy potrzebuje on Mojego odkupienia, czy też nie. Ale śmierć może nadejść nagle i właśnie wtedy, kiedy się jej najmniej oczekuje. Człowiek, który jest wolny od pychy, padnie przede Mną, błagając Mnie, abym mu przebaczył, i zostanie wywyższony. Nie lękajcie się śmierci, bo jest ona drzwiami, które wiodą do Mojego Królestwa. Wszystko, o co was proszę, to abyście się przygotowali na ten dzień, przeżywając swoje życie tak, jak Ja was tego nauczyłem. Nie proszę was, abyście wyrzekli się wszelkiej odpowiedzialności za wasze życie codzienne. Macie zobowiązania wobec innych; nigdy nie wolno wam sądzić, że musicie się odizolować od waszych bliskich, kiedy podążacie za Mną. Pragnę, abyście kochali swoje rodziny i swoich przyjaciół i ofiarowywali im czas, który jest potrzebny, aby sprawić, żeby wzajemna miłość była otwarcie wyrażana. Kochajcie każdego tak, jak Ja was kocham. Róbcie to, traktując innych w odpowiedni sposób; spędzając z innymi w zgodzie czas; uważając, co na ich temat do innych mówicie; i pomagając tym, którzy nie potrafią sami sobie pomóc. Wasze życie na ziemi jest egzaminem z waszej miłości do Mnie. Okazujecie swoją miłość do Mnie poprzez miłość, którą dajecie odczuć innym, nie wyłączając tych, którzy wam złorzeczą. >> Zawsze jest ważne, abyście ze Mną codziennie rozmawiali, nawet gdyby to trwało tylko kilka minut. << To właśnie wtedy, kiedy ma to miejsce, Ja was Bł/ogosławię. Proszę, abyście nigdy nie dopuścili, aby strach przed nowym, nadchodzącym światem doprowadził was do porzucenia tych, którzy są wam bliscy. Musicie się skupić na Mnie — i kiedy to zrobicie, odnajdziecie pokój. A wtedy musicie zanieść ten Dar pokoju waszym najbliższym. Jednak wiedzcie, że miłość do Mnie będzie przyczyną waszego cierpienia i że zaznacie nienawiści ze strony innych. Aby wznieść się ponad tę nienawiść, musicie odpowiadać tylko z miłością. Zawsze. Wyzwolę was z pęt śmierci i nie będzie ona miała nad wami żadnej władzy. Za sprawą Mojego Zm/artwychwstania odzyskacie w Moim Nowym Królestwie na nowo swą pełnię — w doskonałym ciele i dus/zy. Czego więc tu się bać, skoro Ja sam przynoszę wam ów Dar Życia W/iecznego? Wasz umiłowany J/ezus .

Matka Zb/awienia: Im więcej będziecie się m/odlić, tym silniejszy będzie wasz związek z B/ogiem O/rędzia Ost/rzeżenia poniedziałek, 17 listopada 2014, godz. 19.20 Moje drogie dzieci, dla ogromnej większości ludzi m/odlitwa nie jest łatwą rzeczą. Dla tych z małą w/iarą może być trudnym zadaniem, a wielu nie rozumie znaczenia m/odlitwy ani tego, dlaczego jest ona ważna. Kiedy łączy was związek miłosny z jakąś inną osobą, ważne jest, aby ze sobą rozmawiać. Bez porozumiewania się taki związek zacznie się psuć, aż w końcu zaniknie. Tak samo jest, kiedy porozumiewacie się z B/ogiem. Możecie Go nie widzieć, nie dotykać lub nie odczuwać, ale kiedy z Nim rozmawiacie, On wam odpowie. Taka jest tajemnica Jego B/oskości. Z czasem ci, którzy rozmawiają z B/ogiem — poprzez Jego Umiłowanego Syna, J/ezusa C/hrystusa — utworzą z Nim silną więź. Dzieci, kiedy wzywacie Mojego Syna swoimi własnymi słowami, On słyszy każdy wasz bolesny okrzyk i każdą prośbę poczynioną wobec Niego. Jeżeli będziecie nadal na swój własny sposób rozmawiali z moim Synem, to po jakimś czasie będziecie wiedzieć, że On was słyszy. Te dus/ze, które wołają o M/iłosierdzie dla swoich własnych dus/z albo o zb/awienie dla innych, zawsze otrzymają specjalny Dar z Nieba. M/odlitwa nie jest skomplikowana. Jest tak prosta, jak zawołanie kogoś, kogo kochacie. A jeżeli kogoś kochacie, to możecie być pewni, że B/óg jest obecny, bo On jest Miłością. Jeżeli kogoś naprawdę kochacie, to w waszym sercu zawsze obecne jest zaufanie. Jeżeli kochacie mojego Syna, musicie Mu ufać. Jeżeli Mu ufacie, to wiedzcie, że On was zawsze z miłością i czułością wyczekuje. Cieszy się, kiedy Go wzywacie, bo On chce uczynić wszystko, aby wam przynieść Swój Pokój i Ukojenie. Nigdy nie wolno wam się zniechęcać do tego, aby poprzez m/odlitwę rozmawiać z Moim Synem. On bardzo tęskni za waszym towarzystwem, a już wkrótce nie będziecie mieć żadnych wątpliwości co do Jego Istnienia. Im więcej będziecie się m/odlić, tym silniejszy będzie wasz związek z B/ogiem. Ci p/obłogosławieni taką głęboką i stałą miłością do mojego Syna będą nieść w swoich sercach głęboko zaszczepiony pokój, tak iż żadne cierpienie na tej ziemi nie będzie mogło nimi zachwiać. M/ódlcie się każdego dnia. Rozmawiajcie z moim Synem podczas waszych codziennych zajęć. A jeżeli chcecie Go bardziej pokochać, to Ja Go poproszę, aby was p/obłogosławił. Głęboko intymnie kochać B/oga to jest B/oży Dar — i tylko dzięki regularnej m/odlitwie możecie go pozyskać. Wasza umiłowana Matka Matka Zb/awienia

Herezje będą się mnożyć, a Moje Imię zostanie zapomniane. Or/ędzia Os/trzeżenia środa, 26 listopada 2014, godz. 23.10 Moja wielce umiłowana córko, Ja Jestem Tajemnicą dla świata i jedynie ci, którzy są blisko Mnie, poznają, jaki zasięg ma Miłość, którą mam w Moim Sercu dla ludzkości. Gdyby ludzkość tylko mogła ujrzeć Moje Oblicze, poznałaby, jak wielka jest Moja Miłość; Moja troska; Moje rozczarowanie; Mój gniew; Moje współczucie; Mój smutek z powodu ich wszystkich. To za sprawą Mojej Miłości do was wszystkich tak to odczuwam; i to Moja B/oskość i Tajemnica Przymierza Mojego Ojca są przyczyną tego, że człowiekowi przekazano jedynie tyle informacji na temat Istnieniu B/oga. Pełna Prawda o Moim Królestwie, które nadchodzi, stanie się znana tylko tym, którzy do niego wejdą. Bądźcie pewni, że do tego czasu Moja wielka Chwała ujawni się w was wszystkich — kiedy śmierć nie będzie już miała nad wami żadnej władzy. Musicie ufać tym O/rędziom całym swoim sercem i wiedzieć, że jest w nich zawarte Źródło wszelkiego Życia. Moja Obecność pomiędzy wami, Moi umiłowani wyznawcy, staje się silniejsza, a im silniejsza się ona staje, tym więcej ataków nienawiści będzie wymierzanych we Mnie i tych wszystkich, którzy odpowiadają na Moje Wezwanie, aby ratować dus/ze. Demony wszelkiego rodzaju i wszelkich szatańskich hierarchii opanowały dus/ze wielu dobrych ludzi, którzy Mnie kochają. Te biedne dus/ze zostały za pomocą oszustwa doprowadzone do tego, aby odrzucić Mój Finałowy Plan przygotowania Mojej Reszty. Zamiast tego zostaną tak pokierowane, aby stać się ochoczymi uczestnikami armii szatana. W wielu wypadkach armia szatana nie będzie się Mi otwarcie przeciwstawiać. Nie. Szatan jest zbyt przebiegły, aby ujawnić swoją obecność, tak więc wszelka jego taktyka związana z prowadzeniem wojny przeciwko tej Misji będzie ostrożnie zaplanowana, wy jednak będziecie mieli możliwość rozpoznania jej znamion. Pycha, arogancja, subtelne nawoływanie do okazania sprawiedliwości — będące przykrywką dla herezji i bluźnierstwa — zostaną przedstawione ludzkości jako wyraz zatroskania i objawią się jako publiczne apele o przestrzeganie praw człowieka. Gdy Mój K/ościół zacznie pękać w szwach, większość Moich oddanych wyznawców położy to na karb zmieniających się czasów; i na karb nowej ery, kiedy świat ściślej się zjednoczy, pomimo odmiennych wyznań religijnych; oraz na karb nowego początku. Nowa era k/ościoła będzie postrzegana jako g/lobalna e/wangelizacja, niepodobna do niczego, czego kiedykolwiek doświadczył Mój K/ościół od czasów, kiedy Moi A/postołowie rozpoczęli swoją Misję. E/wangelizacja ta zostanie w pierwszym rzędzie powitana przez laicki świat. A kiedy świecki świat już zaakceptuje ten plan, liderzy w Moim K/ościele zostaną zmuszeni, aby przyklasnąć tej nowej erze, w której k/ościół i laicki świat staną się jednym. Herezje będą się mnożyć, a Moje Imię zostanie zapomniane. Ci będący Moimi nigdy się nie poddadzą i w wielorakim sensie zostaną im przyznane wielkie łaski. Strach nie powstrzyma ich od walki przeciwko armii szatana. Głosy ich będą się rozlegać, gdy Duc/h Ś/więty uzdolni ich w taki sposób, który wielu wprawi w zdumienie. Będą oni za wszelką cenę podtrzymywali Prawdę, a Niebiańska Hierarchia — wszyscy aniołowie i ś/więci — będą maszerować wraz z nimi. Obrzuceni zostaną każdą możliwą zniewagą, każdą zaporę umieści się przed nimi i plunie na nich każdym przekleństwem. Lecz nic ich nie powstrzyma, a Ja, J/ezus C/hrystus, napełnię ich serca odwagą, determinacją i wolą, aby oprzeć się tym wszystkim, którzy Mnie zdradzą i którzy będą ich prześladować za mówienie Prawdy. Nigdy nie wolno wam bać się powtarzania Słowa B/ożego ciągle na nowo i na nowo, bo miliony nie rozpoznają kłamstw, które niebawem pojawią się na miejscu Mojej Ś/więtej Doktryny. Poderwę wielu odważnych mężczyzn i wiele kobiet z każdego zakątka ziemi, aby głosili Prawdziwe Słowo B/oże, takie jakie jest zawarte w N/ajświętszej Biblii. Podczas gdy oni będą potwierdzać Prawdę, kłamcy, stosujący pokrętną logikę — rzucą im wyzwanie, chcąc im zaprzeczyć. Moi wrogowie wypłyną na powierzchnię w wielkiej ilości, a będą oni uzbrojeni w teologiczne argumenty, które podważą Słowo B/oże w czasie wiodącym do Mojego Powtórnego Przyjścia. Na ich czele będzie wielu Moich — wprowadzonych w błąd — wyświęconych sług, którzy zostaną zwiedzeni przez Mojego Przeciwnika. Głos Moich wrogów będzie rozbrzmiewać, aż zachrypną, wykrzykując nieprzyzwoitości, a będą oni kipieć z nienawiści w stosunku do tych, którzy przewodzić będą Reszcie Mojej Armii. Oni nigdy nie ustaną w swoich prześladowaniach wobec wszystkich c/hrześcijan, aż do Dnia, w którym przyjdę, aby sądzić. A wtedy wszyscy zamilkną i nie pisną ani słówka, bo dopiero wtedy uświadomią sobie tę straszliwą prawdę i to, jak Mnie zdradzili. Wasz J/ezus

Ludzie utracili miłość w swoim życiu, ponieważ już więcej Mnie nie czczą O/rędzia Os/trzeżenia czwartek, 27 listopada 2014, godz. 19.50 Moja wielce umiłowana córko, większość cierpienia, jakie stanie się udziałem człowieka w nadchodzących latach, będzie natury duc/howej. Duc/howe cierpienie będzie odczuwane nie tylko przez Moich wyznawców, którzy pozostają wierni Słowu B/ożemu, ale przez wszystkich ludzi, bez względu na to, jakiego są wyznania. Szatan i jego demony — te najwyższe i najniższe rangą — błąkają się po świecie, szerząc nienawiść wśród dzieci B/ożych. Nienawiść wzięła w posiadanie ludzką rasę i jest ona widoczna na wielu płaszczyznach. Kiedy szatan kusi dus/zę, aby weszła do kokonu nienawiści, czyni on to, wywołując zazdrość w podatnej na to osobie, a zazdrość ta wkrótce zamienia się w nienawiść. Nienawiść się rozpowszechnia i nikt nie jest na nią odporny, niezależnie od wieku. Duc/h miłości i m/iłosierdzia — obecny niegdyś w ludzkich sercach — osłabł; a to oznacza, że miłość, która łączyła społeczeństwa, narody i kraje, została zerwana. Ludzie utracili miłość w swoim życiu, ponieważ już więcej Mnie nie czczą. Ja, J/ezus C/hrystus, zostałem zapomniany. Tak zajęci są oni sprawami doczesnymi, że sami wybudowali sobie egzystencję, która jest bardzo samotna. Gdy tylko w waszym życiu brakuje miłości, duża część was samych karłowacieje i więdnie jak zagłodzona roślina. B/óg jest Miłością — i jeżeli miłość jest obecna w świecie, więcej jest wtedy harmonii i pokoju. Przeciwieństwem miłości jest nienawiść, która pochodzi od diabła. Jeżeli dopuścicie, aby nienawiść napełniła wasze serca, to będzie się ona w was jątrzyła i rozrośnie się jak rak, aż was pochłonie. Nienawiść niszczy wszelkie życie i stwarza straszliwe podziały. Zatruwa ona waszą dus/zę. Wywołuje poczucie, że jest się wielce nieszczęśliwym w tych dus/zach, które pozwalają jej, aby dyktowała im ona każde działanie, jakie podejmują. Nienawiść szerzy się bardzo szybko od jednej dus/zy do następnej, bo gdy raz zadacie się z osobą pełną nienawiści, to nienawiść nad wami zapanuje, kusząc was, abyście byli posłuszni każdemu argumentowi, który ją usprawiedliwia. C/hrześcijanom, którzy dopuścili, aby zapanowała nad nimi nienawiść, nigdy nie wolno ulec pokusie, aby używać Mojego Ś/więtego Imienia do podżegania do jakiejkolwiek formy nienawiści wobec innego człowieka. Musicie Mnie prosić, żebym wykorzenił z waszej dus/zy nienawiść, bo jeżeli pozwolicie, aby zapanowała ona nad waszą dus/zą, to nigdy nie ujrzycie Mojego Oblicza. Wykorzystajcie czas, jaki wam jeszcze pozostał, aby Mnie bardziej pokochać, bo jeżeli Mnie prawdziwie miłujecie, to miłość ta będzie odwzajemniona. Nie będziecie wtedy zdolni, aby angażować się jakiekolwiek dyskusje, w których nienawiść odgrywa jakąś rolę. Kochajcie Mnie, a będzie wam łatwiej kochać innych. Jeżeli nienawidzicie jakąś inną osobę, to Mnie nie znacie. Wasz J/ezus

Gość gość
módlmy się o logiczne myślenie dla każdej jednostki ludzkiej bo demokracja i kapitalizm robi nam wodę z mózgu , oszukuje ,mami góffnami które prowadzą do jednego...do zguby i utraty życia ,radości z życia !

Moja Obecność wstrząśnie ziemią i skorupa ziemska zadrży O/rędzia Os/trzeżenia czwartek, 4 grudnia 2014, godz. 22.55 Moja wielce umiłowana córko, kiedy nadejdzie czas na Moje Drugie Przyjście, rozlegnie się potężny odgłos, niczym uderzenie grzmotu, i niebo się otworzy, jakby podniesiono wielką kurtynę. Ja się ukażę w wielkim, białym świetle, jaśniejszym niż słońce, i wielu ludzi zostanie tym Wielkim Światłem, które Mnie będzie otaczało, oślepionych. Im czystsza d/usza, tym ostrzejszy będzie jej wzrok, i takie du/sze będą się cieszyć, kiedy ujrzą Moje Oblicze. Moja Obecność wstrząśnie ziemią i skorupa ziemska zadrży. Wtedy nastąpi wielka cisza i zabrzmi Mój Głos, i ogłoszę, że to jestem Ja, J/ezus C/hrystus. Po stronie tych, których zawezwę, tych, którzy p/obłogosławieni zostaną Moim Wielkim M/iłosierdziem, zapanuje wielka radość. Ale pośród tej miłości i radości będzie też miał miejsce wielki smutek i trwoga. Ci, którzy nie odczuwają dla Mnie niczego poza nienawiścią, ujrzawszy Mnie, osuną się na kolana, jęcząc z bólu i miotając się ze złości i trwogi. Ci, którzy tego dnia wyciągną do Mnie ręce, błagając Mnie, abym ich wziął w Moje M/iłosierne Ramiona, zostaną ocaleni. Dotrę do uniżonych, zagubionych, jak i do tych, którzy będą zbyt słabi, aby Mnie odszukać. Oni powinni tylko wyszeptać Słowa: „J/ezu przebacz mi moje gr/zechy” a Ja uniosę ich do Mojego Królestwa. Wy wszyscy, którzy boicie się Wielkiego Dnia Mojego Drugiego Przyjścia, wiedzcie, że jeżeli Mnie kochacie, to ów Dzień przyniesie wam największą radość. Wy, którzy Mnie nie znacie, kiedy ujrzycie Mnie owego Dnia, otworzycie przede Mną swoje ramiona, aby Mnie powitać. Jedynie ci, którzy Mnie nienawidzą, odrzucą Moją Dłoń M/iłosierdzia. Proszę was, ufajcie, że przyniosę wam pokój, bo nigdy nie byłoby Moim zamiarem, aby was przerażać, gdyż Ja Jestem B/ogiem nieskończonej Miłości. Ci z was, którzy przyjmują Mój Wspaniały Dar Życia W/iecznego, niczego nie muszą się obawiać, Ja bowiem poprowadzę was po tej ścieżce, aż do tego Wielkiego Dnia. Być może Moje Słowa są srogie, a Prawda bardzo trudna do przyjęcia, ale świat znajduje się z powodu ohydy grzec/hu w takim stanie, że gdybym was nie ostrzegł, że ten Dzień nadchodzi, nie bylibyście przygotowani. To szatan sprawia, że ból grzec/hu jest przyczyną takiej niezgody, takiego utrapienia i takiego cierpienia na świecie, ale już wkrótce położę kres wszelkiemu grzec/howi. Wasz J/ezus

Gość gość
8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d 8===d

Sumienie człowieka jest jak zwierciadło dla jego duszy O/rędzia Os/trzeżenia sobota, 13 grudnia 2014, godz. 24.15 / 00.15 Moja wielce umiłowana córko, sumienie człowieka jest jak zwierciadło dla jego dus/zy. To, co odczuwa sumienie, na co reaguje i w co wierzy, odbija się w dus/zy człowieka. Oznacza to, że jeżeli wasze sumienie ostrzega was przed czymś, o czym wiecie w swoim sercu, że to jest złe w Oczach B/ożych, to musicie go słuchać. Jeżeli wasze sumienie prowadzi was tak, żebyście bronili Słowa B/ożego, kiedy prezentuje się wam zło, to musicie na to tak zareagować, jak jest wam wiadome, że musicie. Jeżeli akceptujecie zło, mimo że wasze sumienie prowadzi was w innym kierunku, to jesteście niewierni Słowu B/ożemu. Musicie — skoro nazywacie siebie c/hrześcijanami — pozwolić, aby wasze sumienie was prowadziło. W dus/zy c/hrześcijanina — dus/zy p/obłogosławionej Darem Duc/ha Ś/więtego — sumienie będzie bardzo czujne na przebiegłość diabła we wszelkich jego postaciach. Jeżeli wypieracie się waszego sumienia, wypieracie się też B/oga. Jeżeli wypieracie się B/oga, to wypieracie się swojego własnego dziedzictwa. Nigdy nie usprawiedliwiajcie niczego, o czym wiecie, że nie pochodzi to ode Mnie, bo jeżeli wasze sumienie poucza was, abyście postąpili w określony sposób, a wy idziecie w przeciwnym kierunku, to zawiedliście i nie podjęliście Mojego Kielicha. Co mam na myśli, mówiąc „Mój Kielich”? Jeżeli jesteście c/hrześcijanami, to zawsze będziecie mieli do czynienia z Moimi wrogami. C/hrześcijanie są w pogardzie u tych, którzy nie przychodzą ode Mnie. Być może są i takie czasy, kiedy nie cierpicie z powodu jakichkolwiek uprzedzeń, ale z pewnością nadejdzie też taki czas, że rzuci się wam wyzwanie w Moje Imię. Kiedy ów dzień nadejdzie — czy porzucicie Mnie, zapierając się Mojego Ś/więtego Słowa? Jak silna jest wasza w/iara i wasza miłość do Mnie? Jedynie wówczas, kiedy dotykają was wielkie przeciwności, dowiadujecie się, jak daleko jesteście gotowi się posunąć, by zaakceptować to, co jest złe, na miejsce tego, co jest dobre. Ci wystarczająco silni, którzy odmówią akceptacji czegokolwiek, co zaprzecza dogmatom — ustanowionym w Ś/więtej B/iblii — podejmą Mój Kielich. Mój Kielich reprezentuje Moją Krew i owo naczynie, które ją zawiera. Kielich reprezentuje cierpienie — a ono nadchodzi nieuchronnie, o ile kroczycie, będąc przeświadczonym, jak ważne jest, by podtrzymać Słowo B/oże. Skoro B/óg ogłosił, że Jego Prawa są autentyczne — poprzez Jego Słowo zawarte w Ś/więtej Biblii — to wam nigdy nie wolno przyjąć niczego, co się im sprzeciwia. Potępienie dogmatów — w Moje Imię — jest wyparciem się Mnie. Nadejdzie taki dzień, kiedy Mój K/ościół na ziemi zaprzeczy dogmatom, które są wykute w kamieniu, przyjmując w zamian doktrynę ciemności. Jeżeli zaakceptujecie to oszustwo, mimo że wasze sumienie będzie mówiło wam coś przeciwnego, to jesteście winni herezji. Jeżeli tylko tak postąpicie, nie możecie się już nazywać c/hrześcijanami czy Moimi uczniami, Ja bowiem, kiedy to uczynicie, się was wyprę. Wasz J/ezus

* Gdy kochasz, jest Boże Narodzenie... Gdy milkniesz, słyszysz śpiew Aniołów... Gdy tęsknisz, niebo się przybliża... Gdy tworzysz, to pięknieje świat... Po ścieżce nadziei zejdź Panie, w Betlejem naszych serc. * Pięknego czasu Świąt Narodzenia MIŁOŚCI !

Dzień, w którym przyjdę — w Moim B/oskim M/iłosierdziu — będzie dniem oświecenia O/rędzia Os/trzeżenia wtorek, 23 grudnia 2014, godz. 16.55 Moja wielce umiłowana córko, wzywam Moich umiłowanych wyznawców w tym szczególnym czasie, aby do Mnie przyszli i pozwolili Mi, abym ich okrył Moją Najdroższą Krwią. Oddałem Moje Życie na ziemi jako dowód Mojego Wielkiego M/iłosierdzia — i poruszę góry i oceany, i wstrząsnę ziemią, kiedy przyjdę ponownie, aby was wszystkich do Mnie sprowadzić. Kocham was i przynoszę wam wielkie B/łogosławieństwa, gdy przygotowuję was na Mój Czas. Pozwólcie, by wasze serca Mnie powitały. Pozwólcie, aby Moja Miłość do was przeniknęła serca wszystkich B/ożych dzieci, łącznie z tymi, którzy was prześladują w Moje Ś/więte Imię. Przynoszę wam pokój w to Boże Narodzenie i zapewniam was, że Mój Czas jest bardzo blisko. Niebawem przybędę, aby objawić wam Moje M/iłosierdzie. Przeszyję — Darem Duc/ha Ś/więtego — zatwardziałe serca tych wszystkich z was, którzy Mną pogardzacie z powodu tej Misji. Wkrótce ulotnią się wszelkie wątpliwości, jakie być może macie, a wasze brzemię zostanie z was zdjęte. Do tego czasu musicie znosić ból oddzielenia ode Mnie, który narzucił wam król kłamstwa, który cieszy się, że Mnie odrzucacie. Nie stawiajcie Mi oporu, Moi umiłowani, ponieważ kocham was, nieustannie za wami tęskniąc. Kiedy do was przychodzę, błagając tych z was, którzy twierdzą, że Mnie kochają, by się do Mnie zwrócili, Moja życzliwość jest zaprawiona goryczą. Wylewam łzy smutku, bo nie potraficie Mnie przyjąć w tej B/ożej Interwencji, gdy jest ona wam wspaniałomyślnie ofiarowywana. Powinniście starać się głosić Prawdę, ale wy zamiast tego okrutnie Mnie odrzuciliście, i w to w sposób, który uwłacza Mojej B/oskości. Dzień, w którym przyjdę — w Moim B/oskim M/iłosierdziu — będzie dniem oświecenia. Natychmiast będziecie wiedzieć, że zabrałem was w czas, gdzie poczujecie się całkowicie opuszczeni i gdzie nic z tego, co uczyniliście, nie będzie przed wami zakryte. Za każdy akt słabości z waszej strony odczujecie ból Mojego Cierpienia, który stanie się waszym własnym. Skr***** którą odczujecie, będzie tylko tak silna, jak wasza w/iara we Mnie. Bardzo wielu z was uświadomi sobie, co musicie zrobić, aby zostać przeze Mnie przyjętym. Jednak niektórzy z was odrzucą Oświecenie Sumienia z powodu dystansu, jaki was ode Mnie oddziela i do powstania którego sami dopuściliście. Tym zadufanym i aroganckim pośród was, którzy podczas Os/trzeżenia ukryją przede Mną swoje twarze, mam do powiedzenia, co następuje: Nie lękajcie się, bo jesteście Moi. A ponieważ jesteście dziećmi Boga, stworzonymi na Jego Obraz, okażę wam wielkie M/iłosierdzie. Nie bójcie się Tego, który was kocha — obawiajcie się wyłącznie tego, który czuje do was odrazę; bo on, diabeł, jest waszym największym wrogiem. Jeżeli odrzucicie Mnie, zostaniecie zniewoleni przez Mojego największego przeciwnika — ale jeżeli odrzucicie jego, Moja Moc was otoczy, da wam ochronę i sprowadzi was do oazy Mojego Królestwa. Informuję was o tym, tak abyście wiedzieli, że skoro Ja mówię, że to się wydarzy, to tak będzie. I kiedy ten Dzień nadejdzie, musicie pamiętać Moje Słowa. Nie bójcie się Mnie, bo czego tu się bać? Ja oddałem za was Moje życie, dlaczego więc wy chcielibyście oddać wasze życie diabłu, który szuka jedynie zguby waszej nieśmiertelnej dus/zy? Jest tylko jedna droga, którą możecie obrać — to jest droga do Mnie, waszego Kochającego Zb/awiciela i Od/kupiciela. Ja jestem waszą siecią bezpieczeństwa. Nie uciekajcie od waszego zb/awienia. Zawsze pamiętajcie o Moim Współczuciu, Mojej Miłości i o Moim Wielkim M/iłosierdziu. Moje M/iłosierdzie B/oże jest po to, by z niego czerpać. Wasz umiłowany J/ezus

Humanizm jest zniewagą w stosunku do Boga O/rędzia Os/trzeżenia czwartek, 25 grudnia 2014, godz. 15.10 Moja wielce umiłowana córko, nie przejmujcie się złym duc/hem, który deprawuje świat. Pozostawcie wszystko Mnie. Bo tak długo, jak długo Mnie kochacie i czcicie, i miłujecie innych — w zgodzie z Moją Ś/więtą Wolą — będę was chronił przed bólem, który jest następstwem tego wszystkiego, co się Mnie sprzeciwia. . Najgorszym bólem, jaki będziecie musieli znieść, będzie to, że staniecie się świadkami tak zwanych aktów dobroczynnych oraz humanitarnej troski na skalę światową, które będą maskować prawdziwe intencje Moich wrogów. Będziecie wiedzieć w swoich sercach, że jest to działalność oszusta. Kiedy świecki świat i ci, którzy twierdzą, że Mnie reprezentują, będą mówić o polityce i akcjach humanitarnych, ale nie będą mówić o tym, jak wielką wagę ma ochrona ludzkiego życia za wszelką cenę, to będziecie wiedzieć, że to nie jest to, czego Ja pragnę. Jeżeli ci, którzy twierdzą, że Mnie reprezentują, nie przemawiają z taką samą pasją przeciwko złu aborcji, z jaką mówią o innych poczynaniach przeciwko człowieczeństwu, to możecie być pewni, że coś jest nie w porządku. . Mój Ojciec ukarze wszystkich tych, którzy mordują Jego dzieci, łącznie z dziećmi, które nadal są odżywiane, będąc jeszcze w łonie i oczekując na narodziny. Sprawcy tych przestępstw będą cierpieć straszliwą karę — chyba że p/okutować będą za swoje gr/zechy przeciwko Mojemu Ojcu. Ci, którzy są ode Mnie i którzy reprezentują Mój K/ościół na ziemi, zaprzestali głoszenia Prawdy. Morderstwo, łącznie z aborcją, jest jednym z największych gr/zechów przeciwko B/ogu. Potrzeba nadzwyczajnego aktu skruchy, aby zostać rozgr/zeszonym z takiego gr/zechu. Dlaczego więc Mój K/ościół nie walczy z uporem przeciwko temu gr/zechowi — jednemu z najbardziej odrażających aktów buntu przeciwko Mojemu Ojcu? Dlaczego odwracają oni waszą uwagę od tego, aby uznać, że jest to najcięższy ze wszystkich gr/zechów, a jednocześnie prawią kazania na temat wagi aktów humanitarnych? . Humanizm jest zniewagą w stosunku do Boga, ponieważ skupia się on na potrzebach człowieka, a nie na potrzebie o/dpokutowania za gr/zech przed Obliczem Stwórcy — Stwórcy wszystkiego, co istnieje. A skoro lekceważycie gr/zechy śmiertelne, które zostały przejrzyście określone w Prawach ustanowionych przez Boga i które wiodą do wiecznego p/otępienia, to żadna ilość współczucia dla obywatelskich praw ludzkości nie będzie zadośćuczynieniem za te gr/zechy. . Jeżeli wier/zycie we Mnie i jeżeli Mi służycie, to musicie mówić wyłącznie Prawdę. Prawda jest taka, że to gr/zech jest waszym największym wrogiem, a nie ci, którzy was prześladują. Gr/zech śmiertelny — jeżeli nie jest o/dpokutowany — zaprowadzi was do piekła. Jeżeli jesteście w stanie gr/zechu śmiertelnego i swój czas poświęcacie na wspieranie wielkich dzieł charytatywnych i akcji humanitarnych — ale nie p/okutujecie — to wasza dus/za będzie zgubiona. Pamiętajcie o Prawdzie. Nie dajcie się wprowadzić w błąd za pomocą dyskusji, działań czy uczynków charytatywnych, podczas gdy najważniejszym zadaniem jest zwalczanie gr/zechu śmiertelnego. Ci Moi w/yświęceni słudzy, którzy odmawiają przypominania wam o konsekwencjach gr/zechu śmiertelnego, nie rozumieją swojej misji w służbie dla Mnie. Nie możecie gr/zechu zamieść pod dywan, usuwając go sprzed waszych oczu, tak jakby on nie istniał. Żadna ilość współczucia dla ludzi, którzy prześladowani są w Moje Imię, nie wynagrodzi tego, że gr/zesznicy nie pojednają się ze Mną, J/ezusem C/hrystusem, aby uzyskać odpuszczenie gr/zechów. Wasz J/ezus PS: tekst pochodzi ze str ostrzezenie.net