Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 weronika

cilest czy diana?

Polecane posty

Go艣膰 valery
a moja cera po cilescie poprawila sie znaczniej niz po diane, i nie przytylam ani grama, a po dianie czulam sie wiecznie glodna i przytylam kilka kg. Ale z tym apetytem na seks tez potwierdzam - zero checi. Nie wiem teraz co robic, jestem w rozterce - odstawic nie chce ze wzgledu na cere, ale na wymuszony seks nie dajacy satysfakcji tez nie bardzo mam ochote. Same problemy z tymi pigulami :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malvi18
ja jeszcze niczego nei biore,ale jak co to dzeki juz wiem chyba co lepiej.pozdo!!!pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ochota na sex0
dziewczyny ja biore od roku cilest!!!zaluje ale nie zdecydowalam sie na inne tableteczki!!przez pierwszy miesiac bylo swietnie a teraz:(przytylam 14 kilo nie mam ochoty na sex nie mam orgazmow nic mi sie nie chce!!wiecznie placze i sie ze wszystkimi kloce!!chyba jednak sie wybiore i zmienie tabletki ps mam prosbe moze mi ktos napisac cos o tych diana ale wiecej??:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cilesciara
Ja bior臋 Cilest r贸wnie偶 od roku i: 1) cera znacznie lepsza, wyleczy艂am tr膮dzik i nie ma ani 艣ladu po nim 2) nic nie przyty艂am, chocia偶 podczas pierwszego opakowania waga lekko drgn臋艂a w g贸r臋, ale zaraz przy drugim spad艂a na swoje miejsce 3) zabezpieczenie, 偶e tak powiem 100%, bo nie bra艂am o regularnej godzinie - zawsze by艂o jakie艣 presuni臋cie w czasie, ale by艂o drobne, do godziny-dw贸ch. Pi艂am alkohol i jako艣 nie os艂abi艂o si臋 dzia艂anie tabletki. 4) nie mia艂am 偶adnych nudno艣ci, b贸li g艂owy, czy innych uszczerbk贸w na zdrowiu. Ja polecam, ale jak go przyjmie Tw贸j organizm? Kt贸偶 to wie? Chyba tylko pan ginekolog po uprzednich badaniach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deli22
Ja bior臋 CILEST od dw贸ch miesiecy.Przy pierwszym opakowaniu mia艂am lekkie md艂o艣ci,a przy drugim -bol膮ce piersi(ale jakby sie powi臋kszy艂y).Poza tym jest bez zmian,k艂opot贸w z cer膮 ani z w艂osami nie mia艂am.Waga te偶 w normie,a co do sexu to ci膮gle mam ochot臋,ch艂opak potrafi mnie swietnie rozgrza膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani Cilest ani Diane35
To s膮 tabletki kt贸re bra艂am 12 lat temu ( Diane 35 ) a ok.10 lat temu Cilest (mam 30 lat ). Teraz s膮 juz tabletki nowej generacji , z mniejsz膮 dawka hormon贸w i niepowoduj膮ce tylu skutk贸w ubocznych co w/w. Polecam Harmonet , Jeanine , Logest i wiele innyh dostepnych na rynku ( najlepiej spytajcie lekarza )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mo偶na powiedzie膰 ani ani
to przecie偶 zale偶y od organizmu! Ka偶dy lekarz powinien przeprowadzi膰 badania i oceni膰. A skoro tabletki dzia艂aj膮 ju偶 10 lat na rynku, to znaczy, 偶e s膮 skuteczne i ich nie wycofano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ivi
nio,nio jesli chodizi o diane 35 duza mnie $ sie za nia zaplaci,a za cilest to juz 34 z艂 a humor to ma sie straszny ,i jest sie nie do zniesienia,moj ex juz ch艂opak wlasnei dlatego ze mna zerwal:(((!!! powiedzial ze jak mi przejdzie to abym do niego zadzwonila!!!!!:( co do diany to chcialabym, wiedziec po jakim czasie ten biust rosnie a po jakim od odstawienia tabletek spada?podobno zos mozna wtedy brac aby nie spadl??ja biore 2 listek od dzis i jak na ta chwile to persi nie uroslu ale podobno po p贸艂 roku to juz jest te kilka rozmiarow ale chyba od 3,4 listka ,nio wiec poczekam,co do zabezpieczenia to tez slyszlam ze cilest jest cool,ale diana nie jest duzio gorsza,ale pytanie co to znaczy duzo????czy to moze to ze zachodiz w cia偶ke co 30 kobieta na 100 a po cilescie co 90 na 100?? bo jesli tak to odradzam diane,albo chyba ze bedziemy ja brac ze wzgledu na biust a cos jesczze na zabezpieczenie ,prosze o wypowiedz na temat mojej wypowiedzi kogo艣 kto zna sie na tym i ma pewne sprawdzone wiadomo艣膰i

Udost臋pnij ten post

Ja jestem w po艂owie 3 listka diane 35 i biust ju偶 zauwa偶y艂am ze zacz膮艂 rosn膮膰 w trakcie 2 listka co do zabezpieczenia to sie nie wypowiadam. pozdro;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kachnakachna
hej dziewczyny, mam pytanie, czy ktoras z was brala moze Diane 35 z powodu Hirsutyzmu (nadmiernego owlosienia ciala) i czy ktorejs z was to pomoglo ?? Ja mam wlasnie zaczac kuracje i zastanawiam sie kiedy widoczne beda skutki ??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kachnakachna
hej dziewczyny, mam pytanie, czy ktoras z was brala moze Diane 35 z powodu Hirsutyzmu (nadmiernego owlosienia ciala) i czy ktorejs z was to pomoglo ?? Ja mam wlasnie zaczac kuracje i zastanawiam sie kiedy widoczne beda skutki ??????

Udost臋pnij ten post

Ja biore diane 35 ze wzgledu na cere ale te偶 mam nadmierne ow艂osienie i teraz tak jak pisa艂am jestem w trakcie 3 listka i ow艂osienie sie troszke zmniejszy艂o ale naprawde bardzo minimalnie. Ale s艂ysz艂am ze leczenie tej dolegliwosci trwa d艂uzej niz np leczenie tradzika tym lekiem. powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
dziewczyny wiecie moze po jakim czasie diane 35 nabiera dzialania antykoncepcyjnego ?!?! bo chyba nie po 7 dniach jak typowe tabletki anty ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Re
Nie diana nabiera dzia艂ania anty juz po 1 tabletce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
taaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaasne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kachnakachna
jezeli wezmiesz diane w pierwszym dniu cyklu to juz jestes zabezpieczona !! Diane jest taki samym srodkiem antykoncepcyjnym jak Cilest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
serio ?? hehe jak zajde w ciaze to bedzie na Ciebie ;) tylko ze mi ginekolog powiedziala ze po miesiacu :/ ale mi sie to dziwne wydalo :/ ale chyba nie bede ryzykowac :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kachnakachna
jezeli mam byc szczera to ja przez dlugi czas nie ufalam samym tabletkom i stosowalismy z moim chlopakiem przez pierwsze miesiace takze prezerwatywe, ale p. ginekolog mnie zapewniala ze to zbedne , tak wiec decyzja nalezy do Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MALTA
CZesc dziewczyny matko jak widze jakkie glupoty tu niektore laski wypisiuja t opo poprostu zal sie bozw! Skad one ta wziely ze tabletka dziala juz od pierwszej pigulki !!!! przeciez to sa hormony nie jest tak pstryk i juz masz ! organizm musi sie uksztaltowac i cykl pod wplywem srodkow ahha Maaaga nioe sluchaj yakich rzeczy wystarczy troszke czasami logicznie pomyslec. a nie opowieadac takie bzdury pozdrwaiwam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MALTA
tROSZKE O TYM WIEM NIE MAM 18 LAT TYLK OJUZ PRAWIE 30 TAKZE DZIEWCZYNY UWAZAJCIE!POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
wyslalam zapytanko do ginekologa i napisal ze jesli sie wezmie diane pierwszego dnia cyklu to chroni przed ciaza juz od pierwszej tabletki ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitki...........
kto mi napisze jak to jest z tymi piersiami ,kiedy rosna i jak sie to wyczuwa????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Re
No widzicie a nie m贸wi艂am ze od pierwszej tabletki jest zabezpieczenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MALTA
za to ja wiele slyszlalam rzy od ginekologow ze przynajniej miesiac trzeba brac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
jeszcze rozmawialam z p. ginekolog i powiedziala ze co do Diane to firma schering niby twierdzi ze od pierwszego dnia ale podobno lepiej nie ryzykowac tylko poczekac mniej wiecej do 7 dnia ! ech mam juz dosc tego zamieszania :( pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
a co do tych piersi to ja biore diane 17 dzien i jak narazie mi nie urosly :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaaga
a co do tych piersi to ja biore diane 17 dzien i jak narazie mi nie urosly :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzenka
Czyta艂am te wszystkie wypowiedzi i zastanawiam sie czym sie r贸偶ni tr膮dzik m艂odzie艅czy od sterydowego i czy powinnam u偶ywac Diane. Czekan na okres 偶eby zacz膮膰 u偶ywa膰 poniewa偶 chce go stosowac jako 艣rodek antykoncepcyjny, m贸j ginekolog powiedzia艂 偶e nie musze dodatkowo stosowac prezerwatywy ale wci膮z sie zastanawiam:) mam dopiero 19 lat i nie wiem czy Diane jest dla mnie odpowiednia? czy mg艂ybyscie mi pom贸c z g贸ry dziekuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mekka
czesc Marzenka. tradzik sterydowy rozni sie od mlodzienczego tym ze wystepuje po srodkach antykonceocyjnych oczywiscie nie u wszystkich kobiet jjednak jesli masz tradzik mlodzienczy teraz to jest duze prawdopodobiemswto ze sie przerodzi w tr, sterydowy. ale nastapi to do poiero po kilku latach.Objaiwa sie krostkami i gulkami ktore nie zupelnie ropieja tzn ze nie latwo je wycisnac po za tym sa bolace i dlugotrwale ,tradzik sterydowy jest bardzo trudno wyleczyc.

Udost臋pnij ten post