Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość gość
pisałaś, pisałaś, że tamten tak ci się podobał, że nawet "poświęciłabyś się" i wskoczyła mu do łóżka (i wtedy wcale nie pisałaś o tym w tonie traktującym to jak przykry obowiązek), więc się teraz głupio nie zapieraj facet zerwał, bo zauważył, że jesteś beznadziejną i nudną osobą (co nawet widać na kafe - nie masz żadnych tematów i zainteresowań, tylko wiecznie pieprzysz o związkach, aseksualiźmie czy seksie) jeżeli byłoby w tobie coś co naprawdę mu się podobało to by nie odpuścił

pisałaś, pisałaś, że tamten tak ci się podobał, że nawet "poświęciłabyś się" i x a no widzisz, diabeł tkwi w szczegółach:) x tak, zainteresował się mną i mnie podrywał, by potem uznać, że jestem nudna:) tak, to bardzo robi sens. x nie masz żadnych tematów i zainteresowań, x hejterska schizofrenia - wróć do poprzednich postów, poproś, żeby ktoś Ci je wyjaśnił - zainteresowań też nie ujwaniam:) x jeżeli byłoby w tobie coś co naprawdę mu się podobało to by nie odpuścił ] x ja bym go już nie lubiła, nie lubię kundli.

ja tu nikogo nie obraziłam, tylko waszego bożka seks - rozmawiałam sobie z piratem i tą gnidą misiem i nagle pomarańczka zaczęła pomnie jechać, że jestem zj****a, bo jestem asem. ta to było. radzę wrócić do poprzednich stron

>>>to jak inaczej wyszedłbyś z sytuacji? jeśli a) musi mieć z tobą przyjemność b) raczej nie wychodzi z twojego mieszkania c) nie chcesz wyjść na niemężczyznę.<<< Czy dla Ciebie gwałt oznacza PRZYJEMNOŚĆ ??? Zapętliłaś się dziewczyno i nie rozumiesz tego, co ludzie do Ciebie piszą :(.

>>>i tą gnidą misiem<<< Wydaje mi się, że rozmowa właśnie dobiegła końca. Dobranoc.

nie, to Ty nie rozumiesz. Ty nie możesz sobie pozwolić na to, żeby tej przyjemności nie było. więc pytam, co wtedy robisz, gdy ona jest asem? ja zakładam, że wyzywasz od zwichrowanych i obrażasz jej potnecjalnych partnerów - asów, którzy będą gorsi, bo nie robią seksu. Twoim zdaniem to jest ok, a gwałt nie. jakie to puste.

Gość gość
oh ah eh a czy to nie ty przypadkiem pisałaś, że należy walczyć o miłość mimo trudności? "rywalizować"? :D widocznie nie byłaś warta tego, żeby dłużej miał ciągnąć z tobą znajomość, ot co i mądry facet, bo żaden normalny by cię nie chciał :)

Gość gość
"to wytłumaczenie jest kretyńskie, większość jest głupia jak mawia JKM" świetnego sobie mistrza znalazłaś, tylko pogratulować... tfu, jeb/ane faszystowskie ścierwo!

tfu, j**/ane faszystowskie ścierwo! x aha, no to jesteście lewkami zgadłam, czyli głosicie tolerancję, a na kafe gówno z butów Wam się wylewa. faszystowkie? JKM? ale gdzie:D

Gość gość
ty naprawdę jest durna i tępa :O znowu sobie przeczysz, jaki kundel ciemna maso? ciągle piertolisz o tym jak to dowartościowany człowiek będzie walczył i rywalizował z innymi o tego kto mu się podoba, a teraz znowu pieprzysz co innego z braku argumentów po prostu nie możesz pogodzić się z tym, ze facet miał cię w doopie :D

tak w d***e, dlatego mnie podrywał;) nie było żadnych innych. poczuł się olany - jakby za mna latał to bym zmalał w moich oczach:)

Gość gość
ksenofobia, homofobia i inne piękne 'przymioty' kur/wina. a lewakiem może jest twoja stara. jestem na kafe pierwszy raz, więc nie wiesz, co mi się z butów wylewa, ruro

Gość gość
"tak, zainteresował się mną i mnie podrywał, by potem uznać, że jestem nudnausmiech.gif tak, to bardzo robi sens. " x naprawdę jesteś takim bezmózgiem czy udajesz? przecież to normalne i często tak jest, na samym początku pojawia się głównie zainteresowanie powierzchownością i ciekawość, dopiero w trakcie znajomości wychodzi na to czy ktoś jest nudny czy nie (a raczej czy taki nam się wydaje) trzeba być naprawdę debilką do kwadratu żeby tak durną i bezsensowną wypowiedź spłodzić

Gość gość
nara faszystowska gnido

Gość gość
najpierw gloryfikujesz rywalizowanie o kogoś, a teraz szydzisz z latania za kimś hahahaha! a czym jest rywalizowanie jak nie lataniem? ja pierd. jesteś tak durna że szok

Gość gość
Jakim cudem aseksualna osoba może próbować wmówić ludziom ze seks jest nieprzyjemny i niepotrzebny? To tak jakby próbować wmówić katolikom, ze bóg nie istnieje, to tak jak wciskać, ze dwa plus dwa to pięć. Przykro mi, ze nigdy nie zrozumiecie i nie poczujecie tej przyjemności i bliskości, to jest pewna ułomność wg mnie.

Gość gość
ojej ale z tematu zrobila sie breja . to ja autorka, nie wiem czy jestem aseksualna czy seksualna pisalam wczesniej ze stosunek seksualny nie dajemi przyjemnosci , byc moze nie mam odpowiednio unerwionej pochwy ??? nigdy nie zamierzalam wmawiac komus ze seks nie jest przyjemny tylko myslalam ze wielu ludzi zaargumentuje dlaczego jest przyjemny . seks jest wszedzie np wlaczasz tv a tu ekipa z Warsawy , Tila Tekila i tym podobne, wszedzie seks w gazetach porady seksualne , w internecie mase seksu filmiki wrecz wyskakuja jak kroliki z kapelusza widzialam z wlasnej jak i z nie wlasnej woli setki - to bylo obrzydliwe :(

Gość gość
Nie każdy musi lubić seks,mnie na przykład brzydzą kobiety.Nie wyobrażam sobie abym mógł być z czymś co samo nie wie czego chce,chce abym robi to co chce,wymagała czegoś ode mnie nie mówiąc mi co mam zrobić.Tylko jeśli byłbym Bogiem wtedy bym mógł być z kobietą w innym wypadku sobie tego nie wyobrażam.

Gość gość
czy jestes gejem?? chyba tak jednak

Gość gość
Seks jest beznadziejny

Gość gość
Seks jest super tylko trzeba miec odpowiedniego partnera