Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

>>>masz 25 lat, mieszkasz z rodzicami i nie masz nawet odwagi wyprowadzić się od toksycznej matki oraz NIGDY nie pracowałaś - faktycznie osiągnięcia w ch/uj w dodatku jedyny facet, który z tobą flirtował - olał cię nie masz za sobą żadnej relacji miłosnej, nie spotykasz się ze znajomymi, siedzisz tylko całe dnia na kafe i pier/dolisz głupoty przeciętna osoba w twoim wieku osiągnęła o wiele więcej no i znajomych też nie masz, SAMA pisałaś, ze masz problemy z tworzeniem trwalszej relacji<<< Podejrzewam, ze broken jest o rok, dwa starsza :). Widzę, że pomimo nieczytania większości tematów, mam jednak prawdziwą ocenę broken :(.

Gość gość
Ja zostalam wykorzystana i tez mi sie seks kojarzy z czyms obrzydliwym.

ktoś kto je gó/wna nie jest normalny, tylko jest DEWIANTEM kretynko ale ty na pewno znasz lepiej psychikę ludzką niż najwybitniejsi psychiatrzy i specjaliści, wiesz lepiej czym jest dewiacji/perwersji i jakie ma ona korzenie itd. haha x zacięłąś się z tym "kretynko" nie jestem Twoją matką, mylisz mnie z kimś. nie, nie jest nienormalny, bo tak sądzą specjaliści tylko dlatego, że nie jest jedynym słusznym z jakichś pwoodów rżnięciem c**y penisem. i to was boli. a dla mnie sperma wygląda jak kał. i co powiesz?;)

Gość gość
I broken znowu robi to samo co jej mamusia. Kiedyś w jednym temacie strasznie żaliła się, że jej matka nazywa gównem wszystko co jej się nie podoba. No popatrzcie jak pięknie przeszło z matki na córeczkę :) Jesteś taka sama jak twoja matka, szkoda tylko, że tego nie zauważasz. Facet, który nawiązałby z tobą głębszą relację przeszedłby piekło. Bardzo dobrze, ze żaden do tej pory się tobą nie zainteresował.

>>>a dla mnie sperma wygląda jak kał. i co powiesz?<<< że nikt Ci nie karze jej zjadać :D, a facet może założyć prezerwatywę :D.

misio, dla twojej informacji, to ja go olałam:) co tam jeszcze: Podejrzewam, ze broken jest o rok, dwa starsza usmiech.gif . - no to typowa hejterska schizofrenia, zaraz napiszesz, że jestem facetem. mam znajomych, po prostu są to słabsze relacje. nie wiem ile razy mam pisać, że dopiero czekam na miłość czyli pewnie w twoim wyobrażeniu na k****a. wg ciebie relacja miłosna, jeśli nie ma k****a, jest zwichrowana, więc cieszę się ze swojego stanu. raz NIGDY nie pracowałaś - nie będę komentować tego trollingu i pisać dla Ciebie 16 raz. , siedzisz tylko całe dnia na kafe i pier/dolisz głupoty - też nieprawda i jakie głupoty - cytat. dla mnie ty p********z głupoty. ciekawe co robisz z laską której nie zdołasz pobudzić rzęsami:D pewnie ją rzucasz na śmietnik. i kto tu pisze "głupoty". to są teksty typowego hejtera.

>>>Bardzo dobrze, ze żaden do tej pory się tobą nie zainteresował.<<< Ja jestem zainteresowany :D :D :D. Wierzę, że z broken można zrobić człowieka :).

Facet, który nawiązałby z tobą głębszą relację przeszedłby piekło. Bardzo dobrze, ze żaden do tej pory się tobą nie zainteresow x no, dobrze, bo byśmy nie mieli razem cipno k***sowego orgazmu;)

Gość gość
hahaha jesteś tak skretyniała, że to aż zabawne mało kogo obchodzi co ktoś sobie wkłada czy czego nie wkłada, podniecanie się gów/nem to dewiacja i o tym był temat, więc go nie zmieniaj szmatko c***j kogo obchodzi z czym kojarzy się sperma jakiemuś wynaturzonemu aseksowi i co to ma do tematu?

>>>ciekawe co robisz z laską której nie zdołasz pobudzić rzęsami <<< Tylko raz wykorzystałem do tego swoje rzęsy :D. Co zrobię? Wymyślę coś, co sprawi jej przyjemność :). M.in. po to Bozia mi rozum dała :) :) :).

Gość gość
hahahaha i teraz będzie wszystkiemu zaprzeczać szmata, po chu/ju to żałosne

wystarczy że obrazisz boska seksu i juz leci g****o na tym forum. postaram się pisać z innych nicków, że codziennie się modlę do k****a męża lub coś. musisz krakać jak i one.

szmata cie robiła;) x Co zrobię? Wymyślę coś, co sprawi jej przyjemność usmiech.gif . x a jak się nie uda? wypiertolisz ją w domu? zabierzesz na przymusową terapię? nie chcesz być zwichrowany, pewnie nie uważasz asów lub gejów za facetów, to byłaby dla Ciebie hańba pewnie kończy się na gwałcie.

Gość gość
"misio, dla twojej informacji, to ja go olałam" xxx BUAHAHAHAHA :D i co jeszcze wymyślisz???? :D setki razy pisałaś, że to on cię olał, bo byłaś zbyt nieśmiała i zamknięta, więc w końcu cię olał

olał, bo ja go olałam. własnie to napisałaś, to się zgadza. więc najpierw ja go olałam. nie skorzystałam z okazji. czyli oałam. musiałaby nie miec jaj, żeby jeszcze wtedy za mną biegać. nie wiem o co Ci chodzi.

Gość gość
" pięknie, pięknie. przykładni tolerancyjni lewacy. jesteście lewakami, nie? tak samo śmierdzicie jak oni." x a jaką ty masz tolerancję debilko się pytam? JAKĄ? skaczesz z mordą na każdego kto myśli inaczej, obrażasz i wszystko co ci się nie podoba porównujesz do gó/wna i dewaluujesz nie zasługujesz na krztę tolerancji ani szacunku bo sama go nie masz za grosz oszołomko

bardzo ambitne wyobrażenie o osiągnięciach. trzbea: - mieć idealnych rodziców - mieć k****a w pochwie z dużą częstotliwością - trzeba olać faceta, żeby była relacja miłosna - jak nie ma relacji miłosnej to nic nie osiągnęłaś:D

Gość gość
hahaha tak sobie tłumacz

z tym, ze ja nie pisałam, że jestem toleranycjna. a wy na oko jesteście lewakami. i zamknij ten swój ryj, im dłużej się nie logujesz tym twój szczek jest coraz bardziej żałosny:)

>>>a jak się nie uda?<<< Dotąd ZAWSZE mi się udawało (choć nie zawsze od razu :( ) :) :) :). x >>>wypiertolisz ją w domu?<<< Odgadłaś mój największy problem :(. Kobiety od razu "zapuszczają korzenie" w moim mieszkaniu i bardzo ciężko jest mi się potem z nimi rozstać :(. Dlatego bardzo uważam, zanim jakąś do mieszkania wpuszczę :D. x >>>zabierzesz na przymusową terapię?<<< Po co? Jeżeli kobieta chce ze mną być, to mi ufa :), a jeżeli mi ufa, to pozwala byśmy razem rozwiązali NASZE problemy :). x >>>nie chcesz być zwichrowany, pewnie nie uważasz asów lub gejów za facetów<<< Nie wiem: co rozumiesz pod pojęciem "as", a geje nie są do końca mężczyznami, co nie zmienia faktu, że mam kilku znajomych gejów i utrzymuję z nimi normalne kontakty. x >>>to byłaby dla Ciebie hańba pewnie kończy się na gwałcie.<<< Ja geja nie mam po co gwałcić :D, a przy mojej posturze, to gej ma raczej małe szanse zgwałcić mnie :D :D :D.

o co? Jeżeli kobieta chce ze mna byc, to mi ufa, a jeżeli mi ufa, to pozwala byśmy razem rozwiązali nasze problemy x to brzmi nienormalnie. jej natura będzie dla Ciebie problemem? x czyli co tam misio, dla ciebie męskość to stawający odpowiednio k***s?:D na gwałcie naprawczym tej kobiety, przecież nie przeżyłbyś porażki, że ona naprawdę jest asem. ani porażki, że nie z*****asz jak as. więc pozostaje gwałt.

Gość gość
a co ma bycie nieśmiałym do olewania? :D ty go chciałaś, peezda cię swędziała na samą jego myśl - pisałaś że poszłabyś z nim nawet do łóżka, ale jesteś je/banym tchórzem w realu (tylko w necie szczekasz ryjem) i nie potrafisz tworzyć relacji z ludźmi facet w końcu miał dosyć twojej nieśmiałości i ciągnięcia znajomości z tak beznadziejną osobą, więc cię olał

pisałaś że poszłabyś z nim nawet do łóżka, x mylisz mnie z kimś:D ok, jeśli nawet hm sądzisz, że mój aseksualizm jest wymysłem na potrzeby nicku, to i tak pisze o tym od jego utworzenia, więc nie mogłam tak napisać x a co ma bycie nieśmiałym do olewania? x yyy ty tak na serio? no jak Ci zależy to coś z tym robisz. więc on poczuł się olany. jeśli to dla Ciebie takie ważne, kto kogo olał. bo nawet jakby mnie olał, to może mieć osobiste znaczenie, natomiast nie liczy się do osiągnięć. nie liczę ludzi jako osiągnięcia, nie traktuję ich jak rzeczy.

Gość gość
więc czego żądasz tolerancji skoro sama jej nie masz? myślisz, ze będziesz kogoś mieszać z błotem, a ten ktoś będzie dla ciebie milutki? pier/dolnij się w ten durny łeb, serio ps. nawet lewacy nie mają tolerancji dla braku tolerancji ciemna maso

Gość gość
nie zaloguję się bo nie mam tu konta tępaczko

>>>czyli co tam misio, dla ciebie męskość to stawający odpowiednio k***s?<<< Nie wiem, czy wiesz, ale ta część ciała stoi również gejom (nawet tym pasywnym :D), więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi :(. Mężczyzna z natury interesuje sie kobietami, a geja podniecaja tylko mężczyźni, więc tak do końca sam mężczyzną nie jest :(. x >>>na gwałcie naprawczym tej kobiety, przecież nie przeżyłbyś porażki, że ona naprawdę jest asem. ani porażki, że nie z*****asz jak as. więc pozostaje gwałt.<<< Czy Ciebie zupełnie p o j e b a ł o ? Po co miałbym gwałcić kobietę?

ale jesteś je/banym tchórzem w realu (tylko w necie szczekasz ryjem) x napisała ORENDŻ:D ale dobrze, odpiszę Ci, bo mnie bawisz:) otóż w realu faktycznie nie jestem tak bojowa, jestem raczej spokojna, nie jestem ekspansywna, ale dopóki nie ma siły wyższej realizuję to co wynika z moich poglądów. tak jak na kafe, tylko w innej formie. napisałam coś o sobie. możesz sobie teraz zwalić.

po co miałbyś gwałcić kobietę? nie wiem. to jak inaczej wyszedłbyś z sytuacji? jeśli a) musi mieć z tobą przyjemność b) raczej nie wychodzi z twojego mieszkania c) nie chcesz wyjść na niemężczyznę.