Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec romansu?

Polecane posty

Gość gość
To ja, gość z 00.31. No więc.. Ja jemu wyjaśniłam dlaczego były te pretensje. Wyjasnilismy sobie wszystko i wydawało się ok. Jednak zaraz po tamtej rozmowie zmienił swój stosunek do mnie. Dopytywał 10 razy w jakich godzinach może pisać do mnie, czy aby napewno mąż nie zna hasła na fb. Byłam pewna że ten kontakt będzie. A tu lipa... Ja kilka razy zagadalam do niego, ale kurcze chciałabym aby i on zagadywał. Nie chcę być natrętna. Teraz tak myślę ze wszystko spierniczylam. I on ma prawo tak zachowywać sie.

Gość gość
jak najbardziej masz prawo oczekiwać wyjasnień i faktycznie gdyby chciał się zachować z klasą, jak miły, ciepły i wrażliwy człowiek, to by coś zrobił, żeby wyjaśnić. najwidoczniej taki nie jest. ale to nie znaczy, że Cię nie szanuje. po prostu tak ma. i niezależnie od tego, co właściwie czuje, zachowałby się tak samo w tej sytuacji (nawet gdyby to była szczera miłość do Ciebie). x Jakim to trzeba być pustakiem bez godności i ambicji, żeby wmawiać takie brednie. Palanciaro skończona on ma cię gdzieś, wbij to sobie do pustego łba i przestań w końcu bredzić, bo ten sam facet kiedyś się oświadczył innej kobiecie, ożenił się z nią i nie zniknął bez słowa wyjaśnienia tak jak zrobił to w twoim przypadku. Wiesz il ty dla niego znaczysz? Nic, jedno wielkie nic. pewnie juz dawno zapomniał o tobie i jest szczęśliwy, że niknęłaś raz na zawsze

Gość gość
U mnie po aferze gdy jego żona się o nas dowiedziała my zbliżyliśmy się do siebie jeszcze bardziej. Na pewno nie zostawiłby mnie tak bez słowa. Dzisiaj niedługo ma sprawę rozwodową, a my jesteśmy razem więc albo w tę albo w drugą stronę. Ten twój facet nie powinien tak milczeć, nie wierzę że nie znajdzie sposobności, żeby porozmawiać i wyjaśnić wszystko. Może sama zacznij rozmowę, powiedz, że należałoby wyjaśnić to wszystko co dalej. Tyle że u nas było tak, że jego małżeństwo leżało tak na prawdę, mimo wszystko w rozmowie ja sama poruszyłam temat ewentualnego ratowania przez niego małżeństwa. Powiedziałam mu żeby się zastanowił co robi, bo może warto jednak uratować to co ma, a ja się odsunę całkowicie bo jeśli jest jakaś nadzieja to nie chcę stać między nimi. Nie zastanawiał się ani sekundy tylko od razu powiedział, że nie chce ratować bop twierdził, że nie ma czego. Ja sama poruszałam ten temat co dalej, tylko, że miałam nim kontakt nie zerwał go po tym gdy ona się o wszystkim dowiedziała. Nie wiem jak jest u Ciebie, czy się widujecie? rozmawiacie?

Gość gość z powyższego postu
Jeszcze tylko dodam, że my się w sobie zakochaliśmy, to nie był układ tylko dla seksu połączony z przyjaźnią. Więc też może inna sytuacja, ale uważam, że jeśli masz sposobność to powinnaś sama zacząć ten temat. Bez niepotrzebnych tłumaczeń zapytać jak tam sytuacja czy wszystko u niego w porządku. Powiedz że chciałabyś wiedzieć, co na to wszystko jego żona, ponieważ ta sprawa Ciebie dotyczy. Chcesz wiedzieć czy ona wie czy nie, i jak macie się dalej w stosunku do siebie zachowywać .

Gość gość
Dzisiaj niedługo ma sprawę rozwodową x To kiedy wreszcie ta sprawę rozwodową? :D Bo dziś to jest niedziela i sądy nieczynne :D

Gość gość
>> Ten twój facet nie powinien tak milczeć, nie wierzę że nie znajdzie sposobności, żeby porozmawiać i wyjaśnić wszystko<< ten facet nie musi się tłumaczyć obcej babie wobec której nie ma żadnych zobowiązań i której nic nie przycięgał nie obiecywał

Gość gość
I jak tu was nie wyzywać qrwy bez godności co na siłę narzucają się cudzym meżom

gość dziś >> Ten twój facet nie powinien tak milczeć, nie wierzę że nie znajdzie sposobności, żeby porozmawiać i wyjaśnić wszystko<< ten facet nie musi się tłumaczyć obcej babie wobec której nie ma żadnych zobowiązań i której nic nie przysiegał nie obiecywał X Ja z tobą nie rozmawiam, dlaczego się wtryniasz? Kafeteria to nie konfesjonał, a ty nie jesteś księdzem :)

Gość gość
>>Ja z tobą nie rozmawiam, dlaczego się wtryniasz? Kafeteria to nie konfesjonał, a ty nie jesteś księdzem usmiech.gif<< debilko skończona kafeteria to forum publiczne a nie gg czy mail i każdy może tu zamieścić swoja opinię. jak postaczko smarujesz głupoty na publicznym forum to licz się z ich krytyką przez ludzi

Gość gość powyższego postu
gość dziś Dzisiaj niedługo ma sprawę rozwodową x To kiedy wreszcie ta sprawę rozwodową? smiech.gif Bo dziś to jest niedziela i sądy nieczynne smiech.gif X Dzisiaj= Czas teraźniejszy :) wiem, że chcesz być złośliwy bo tak lubisz taki typ człowieka jesteś. Spoko rozumiem nie masz innych rozrywek w życiu nie żałuj sobie więc :)

Gość gość
Dzisiaj to dzisiaj prostaczko. Powinnaś napisać obecnie, ale własnie widać jakim niskim zasobem słownictwa dysponujesz. Zupełnie jak dziecko z pierwszej klasy szkoły podstawowej.

bo i dobra jestem dzieckiem i co ci do tego? Nie odpisuj mi po co będziesz sobie dzieckiem głowę zawracać:) To nie egzamin z J. polskiego więc sobie mogę pisać jak chcę, a ty się frustruj tam skoro tak lubisz :) ha ha

Gość gość
Kazdej dzifffce ktora wlazi zonatemu kootssowi do wyra zycze z calego serca aby zlapala najgorsze choroby weneryczne tego świata i zdychala w bolach jeczac !!!!

Gość gość
Buahahaha życzyć to sobie możesz, tylko pamiętaj bo życie bywa przewrotne, ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu źle nie życzyłam i nie życzę a życie bywa różne i ludzie różni, a ten który tego nie rozumie to albo jest jeszcze młody i niedoświadczony albo po prostu ograniczony umysłowo:)

Gość gość
Ograniczone umysłowo to są takie qrwy jak ty. Właśnie widać to po twoich prymitywnych wypowiedziach, tępa zdziro

Gość gość
Idz sie przebadaj bo tacy rooochacze zawsze maja jakies syfy i wtedy bedziesz buczec ze smiechu jak odbierzesz diagnoze.Na poczatek polecam test hpv ponad 50% jest nosicielami i nie ms zartow z tym wirusem poczytaj sobie idiotko skonczona a pozniej wlaz do wyra komu chcesz i zarazaj a pozniej zdychaj i lecz syfy na psiorze.

Gość gość z postu powyżej
To że ty się zaraziłaś jakimiś syfami nie znaczy to nie moja wina :) I nie obrażaj mojego ukochanego, rozumiem, że twój jest roochaczem i cię pozarażał rożnymi chorobami ale nie mierz innych jego miarą, a frustracje wylej na niego, a nie dyskutujesz z prymitywami na kafeterii.

Gość gość
Widać po niewybrednym języku kto tutaj jest prymitywem :) ha ha co za ambitne komentarze i bogaty zasób słownictwa

Gość gość
Te koorfy budują zdania jak dzieci z klas 1-3. Pewnie pokończyły jedynie szkoły specjalne :D

Gość gość
w polsce to w ogole nie ma szacunku do ludzi traktuje sie kobiety jak c**y i sluzace jesli ten temat to prawda 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
I tak bedziesz cierpieć predzej czy pozniej naiwniaro gdy twoj wielce ukochany odwiadczy c***ewnego dnia ze to koniec ze kocha zone...wtedy wpadnij na forum i napisz nam jak sie czujesz :-)

Gość gość
Wszystkie kochanki to worki na sperme ale wy wolicie sobie wkrecac ze to milosc pfff dzieci z gimnazjum trzeba byc chorym psychicznie zeby sobie wyimaginowac taka bujde na resorach.A faceci zonaci to jeszcze gorsze nieudaczniki zakompleksieni ktorzy musza szukac potwierdzenia swojej meskosci u gimnazjalistek.Pary dobrane nie ma co.W sam raz do jakiejs grupy wsparcia w osrodku dla niezrownowazonych emocjonalnie.Zal mi was.

Gość gość
Nie wszystkie kochanki to wory na spermę. Zdarza się że kochanka jest tą jedyną. Wszyscy faceci to świnie ,wszystkie kobiety to materialistki, a Polacy to alkoholicy .

Gość gość
Caly watek tak zalosny ze az plakac sie chce...

Gość gość
gość dziś Te koorfy budują zdania jak dzieci z klas 1-3. Pewnie pokończyły jedynie szkoły specjalne smiech.gif X Ten komentarz o prymitywnym słownictwie był między innymi o Tobie :) co to za słowo w ogóle koorfa ha ha ha nie to żeby k...a mimo, że poprawnie było mniej prymitywne i bogate lirycznie :)

gość dziś Wszystkie kochanki to worki na sperme ale wy wolicie sobie wkrecac ze to milosc pfff dzieci z gimnazjum trzeba byc chorym psychicznie zeby sobie wyimaginowac taka bujde na resorach.A faceci zonaci to jeszcze gorsze nieudaczniki zakompleksieni ktorzy musza szukac potwierdzenia swojej meskosci u gimnazjalistek.Pary dobrane nie ma co.W sam raz do jakiejs grupy wsparcia w osrodku dla niezrownowazonych emocjonalnie.Zal mi was. X Nie martw się o mnie poradzę sobie, skorzystam jeśli będę potrzebowała i z terapii, na razie jestem szczęśliwa w przeciwieństwie do Ciebie :)

Gość gość
gość z powyższego postu - dzieki! nareszcie jakies sensowne wypowiedzi, bo niektorzy tu to naprawde. Twoja sytuacja wyglada na inną jednak - my sie nie zakochalismy, choc to pewnie byloby mozliwe, ale za szybko sie skonczylo, o żadnych rozwodach nie było mowy i to było jasne dla nas obojga. ja tez mysle, ze powinien wyjasnic i zgadzam sie z tym, ze to, ze tak milczy wyglada jakby mial mnie w d***e. problem w tym, ze ja w to nie wierze. kafeterianie zaraz mnie beda chcieli zdolowac, ale ja wiem, co widzialam po jego zachowaniu, jak latal, jaki byl szczesliwy, jak nie dowierzal, ze taka kobieta jak ja sie nim zainteresowala, jaki byl zmartwiony przy rozstaniach itp. jestem na tyle stara, ze umiem takie rzeczy rozpoznac i wiem, ze to nie byly moje projekcje. wiec on nie ma mnie gdzies. chyba po protu tchorzy, nie wie, jak sie zachowac, wiec woli nie robic nic. ale ja do niego tez nie napisze. po pierwsze jestem zbyt dumna. po drugie nie mam jak. zona mu sprawdza wszystko. kazda probe kontaktu z mojej strony moglaby ona odebrac. wiec... zobaczymy. albo on cos zrobi, albo rzeczywiscie to koniec nie tylko romansu, ale w ogole znajomosci.

Gość gość
Autorki, mój też do dziś się nie odezwał czyli id miesiąca, ale miesiąc temu obiecywał ze będzie miał dużo czasu. Mam wrażenie zecsciemnia tylko po co. Napisał ze chce się spotkać ale nie ma czasu. Sam to pisze, ja nic nie wymuszaj, nie pytam, nie naciskam. Nie chce mu przeszkadzać jeśli doszedł do wniosku ze nie chce się angażować w stosunku do mnie. Dla mnie też to oznacza koniec znajomości, bo gdy mu bardzo zależało to nie dal za wygrane, gdy dałam mu znać ze jednak coś czuje, zdystansował się i tylko pisał co jakiś czad pierdoły które miały mnie zapewnić ze on wciąż chce. A widziałam też niemal placz w jego oczach jak się żegnamy. Te zapewnienia ze cofnalby czas abym ja była jego... i te jego zapewnienia raz na miesiąc denerwują mnie. Może już nie napisze więcej, ale ja wraz się łudzę bo jednak ujzalam w nim faceta moich marzeń. Widziałam jak bardzo mu zależy, jak się patrzy, noi zapraszał mnie do swojej pracy, przedstawiał kolegom... A tu nagle zero kontaktu. Nie wiem co on kombinuje. Moze mi przejdzie.

Gość gość
gość dziś oni są straszni. rzeczywiscie, tak jak ktos wyzej napisal - wszystkie mamy mniej wiecej taki sam problem: nie wiadomo, o co im chodzi, nie potrafia sprawy przedstawic jasno. ja mysle, ze ten Twoj chce to ciagnac, skoro tak zapewnia. moze rzeczywiscie nie ma czasu. jak sie ma zone, nie jest latwo znalezc czas dla drugiej kobiety. ale skoro sam wychodzi z tymi zapewnieniami, to pewnie chce. zalezy mu, zebys jednak poczekala. po co mialby w przeciwnym wypadku takie rzeczy pisac? dziewczyny, ja wiem, ze to trudno wyczuc, ale nie dajcie sobie tez wmowic takiego cynicznego obrazu, jaki Wam ludzie i kafeterianie beda wciskac. "ma cie w d***e", "jestes workiem na sperme" ;) itd. ja tam uwazam, ze kobieca intuicja jest naprawde mocna. jak czujemy, ze facet cos czuje, to cos w tym jest. wiadomo, ze latwo ulegac swoim projekcjom, ale przeciez nie mamy 12stu lat.

Gość gość
jasne, czekajcie w nieskończoność naiwne szmaty bez godności i wmawiajcie sobie, że cudzy mężowie was kochają :D:D:D