Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuconaa

Kobieta nigdy nie powinna robić pierwszego kroku

Polecane posty

Gość nie znosze eurowizji
Jak facetowi podoba się dziewczyna to on działa. Jak facetowi podoba się dziewczyna i on nie robi nic - to tylko i wyłącznie jego strata a nie tej dziewczyny (bo ona o jego uczuciu przecież nie wie) a czego oczy nie widziały tego sercu nie żal :P

Gość gość
c***a :D

Gość gość
ja nigdy nie roiłam żadnych kroków , podoło mi sie nawet jak ten mój :D za mną wariował :D to mnie nakręcało :)) i to strasznie ,gdzie podśwaidomie wiedziałąm zę chce że będzei moj , to i tak celowo uciekałam :)) do dzisiaj sie śmiejemy

Gość gość
Nie powinna, bo jak facet ma ją niby docenić skoro jej nawet nie zauważył?

Gość gość
Kroki to robią desperatki.

Gość gość
Ja bardzo szanuję swoją kobietę za to. Jest bardzo ładna, nie jest desperatką. Wiedziała co robi i bardzo dobrze.

Gość gość
Gdyby była ładna to byś pierwszy do niej podszedł, taka prawda.

Gość gość
Spotkałem wiele pięknych kobiet, ale ta ma ciekawą osobowość. Nie latam za kobietą tylko dlatego, że jest ładna. Takich jest wiele, uroda to za mało.

Gość gość
Ja do niej pierwszy nie podszedłem. Ale zauważyłem ją pierwszy i przyglądałem się jej to fakt. Ale ona o tym nie wiedziała. Nie spotkaliśmy się wzrokiem. Potem sama mnie zaczepiła. Tak wyszło.

Gość gość
co za durne stereotypy to kobieta wybiera, nie oszukujcie się że jest inaczej

Gość gość
Ciekawe co na to te odrzucone hehe.

Gość gość
jak kobiecie zależy bardzo to sama się poważy na pierwszy krok

Gość gość
Jak kobieta nie zabiega to facet ma do niej szacunek. Nie wiem czy to celowa prowokacja czy głupota ale większej bzdury nie słyszałem nigdy. Faceci lubią jak kobiety o nich zabiegają,sami czują się wtedy atrakcyjni.

Gość gość
Ładnie autorka ma nasrane

Gość gość
(piszę tu o przeciętnych laskach oczywiście, bo śliczną dziewczyną żaden facet by nie pogardził a one za to same są podrywane przez fajnych kolesi)... -------> Heh no niezupełnie :( nie widać braku cycków a jednak on nie był zainteresowany mną. Dobrze ze się nie skapował że to był 1 krok. Tzn mam taką nadzieję ale chyba już nigdy się nie dowiem. Jak ktoś nie znam moich wad to po odstrzeleniu się mogę być nawet śliczna, wtedy się postarałam. :( Ogólnie się zgadzam z tym co piszesz shaf, oprócz tego!

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Ja robię tak ,że jak zainteresuje się mną facet,który mi się podoba to i tak trochę gram na zwłokę , nie padam mu od razu w ramiona i to działa. Ja wiem,że mężczyźni lubią być zdobywcami ,ale to ja decyduję ,który mnie zdobywa,ja mu tylko pozwalam zdobywać,ale on o tym nie wie. Przecież rozgarnięta kobieta ma swoje sztuczki na osiagnięcie swojego celu ,no chyba,że nie jest się zupełnie w typie danego mężczyzny to wtedy nic nie działa,ale i tu zdarzają się wyjątki.

Drogie Panie, Jesteś niezależne, inteligentne, atrakcyjne i posiadacie różne gusta co do nas-mężczyzn. Niektórzy z nas są mało domyślni i kiepsko odczytują Waszą mowę ciała i sygnały przez Was wysyłane, co do zainteresowania naszą osobą. Reasumując, chcę powiedzieć, że miło czasami jeśli dacie bardziej wyrazisty znak dla tych "niektórych pierdół wśród nas" którzy są niedomyślni i zapytacie co robimy w czasie wolnym, dacie sobie pomóc w jakiejś błahej, zainscenizowanej przez Was sytuacji itd. itp. To Wy wybieracie, jeśli nawet my "atakujemy" to i tak, gdy mamy jakiś znak z Waszej strony, przyzwolenie, wątpliwość... Pozdrawiam :)

jak kobiecie zależy to pierwsza podejdzie xxx chodzi o to, że kobieta baaardzo często nie wie kto się jej podoba a kto nie. Może być tak, że facet, który w ogóle nie byłby w jej typie do niej zagada i nagle on zacznie się jej podobać Np. ona woli wysokich brunetów ale spodoba się jej podbijający do niej blondyn bo okaże się fajny z charakteru. Kobiety nie zwracają tak uwagi na wygląd dlatego często orientują się, ze facet jest fajny dopiero jak ON WYKAŻE ZAINTERESOWANIE. Tak było z moim chłopakiem ;) A faceci właśnie są wzrokowcami, to oni wybierają kobietę wzrokowo. To oni mają w podświadomości zapisany typ kobiety jaki chcą mieć. Więc to oni powinni wykonać pierwszy krok bo większe prawdopodobieństwo, że coś z tego wyjdzie jak sami podbiją do laski, która im się podoba niż mieliby czekać aż dokładnie ich typ sam zacznie o nich zbiegać.

chodzi o to, że kobieta baaardzo często nie wie kto się jej podoba a kto nie. Może być tak, że facet, który w ogóle nie byłby w jej typie do niej zagada i nagle on zacznie się jej podobać Np. ona woli wysokich brunetów ale spodoba się jej podbijający do niej blondyn bo okaże się fajny z charakteru. Kobiety nie zwracają tak uwagi na wygląd dlatego często orientują się, ze facet jest fajny dopiero jak ON WYKAŻE ZAINTERESOWANIE. Tak było z moim chłopakiem oczko.gif A faceci właśnie są wzrokowcami, to oni wybierają kobietę wzrokowo. To oni mają w podświadomości zapisany typ kobiety jaki chcą mieć. Więc to oni powinni wykonać pierwszy krok bo większe prawdopodobieństwo, że coś z tego wyjdzie jak sami podbiją do laski, która im się podoba niż mieliby czekać aż dokładnie ich typ sam zacznie o nich zbiegać. <><><> Bardzo dobrze napisane. Panowie. To nie jest tak, że my chodzimy i tylko "wypatrujemy obiekt marzeń". Nie zwracamy aż tak uwagi na "seksowne obiekty" jak faceci. Jak już to w zdecydowanej mniejszości niż to robią mężczyźni. Czasami kobieta w ogóle sobie tym głowy nie zawraca i zauważa faceta dopiero jak ten wyjdzie z inicjatywą. My zwracamy uwagę bardziej na takie rzeczy jak charakter, inteligencja, stosunek do kobiety...a przecież nigdy nie będzie dane nam to ocenić jak facet w ogóle się nie wysili, żeby kobieta miała okazję go poznać. Jak już było wyżej napisane - czego oczy nie widzą sercu nie żal.

Gość gość
,no chyba,że nie jest się zupełnie w typie danego mężczyzny to wtedy nic nie działa,ale i tu zdarzają się wyjątki ---------->U mnie tak było. W sumie nic sie nie stało ale czuję się z tym bardzo źle :( Chyba nie chodzi tu o poczucie własnej wartości, bo miałam sytuacje kiedy jakiś facet na początku był zainteresowany a póxniej już nie (przez ukryte wady mojego wyglądu) i nie odcisnęło to takiego piętna na mojej psychice.

Gość gość
Chcesz stać i czekać na ruch faceta to sobie czekaj a w tym czasie inna po prosu zagada, powie cześć i tak od słowa do słowa i się umówią ze sobą a ty dalej będziesz sama z twarzą mówiącą " bez kija nie podchodź" i narzekającą na facetów jak o patrzymy na wygląd tylko. A na co niby mamy zwracać uwagę jak jesteś drętwa jak kłoda i nawet się nie odezwiesz tylko czekasz jak face sam od razu włoży ci obrączkę na palec.

hcesz stać i czekać na ruch faceta to sobie czekaj a w tym czasie inna po prosu zagada, powie cześć i tak od słowa do słowa i się umówią ze sobą xxx Ja powtarzam, że czego oczy nie widzą sercu nie żal. Może umówi się z nim inna, ale nie żałowałabym faceta, którego nawet nie miałam okazji poznać. Zresztą ja mam chłopaka i on sam mnie poderwał ;)

Gość gość
Zresztą ja mam chłopaka i on sam mnie poderwał oczko.gif x Gdyby nie on byłabyś dalej panną. Kobieta zawsze jest zależna i gorsza od faceta!

Gość gość
moi faceci, dość doświadczeni, twierdzili, że przyjęliby zaproszenie na kawę gdyby kobieta wyszła z taką inicjatywą. na zasadzie, co mi szkodzi

Gość a ja podrywam facetow ALE
ale tylko chooolernie atrakcyjnych. Do tej pory TYLKO JEDEN facet mi się tak spodobał i udało się bo zarówno i ja i on mieliśmy ochotę tylko na seks (nie wiem czy wyszłoby z tego coś więcej, czy on by tego chciał). Z reguły kobiety nie podrywają facetów bo żaden im na tyle nie wpadł w oko. Umówmy się - to faceci są bardziej wzrokowcami niż my. Więc przeciętni Panowie czekający na podryw mogą się nie doczekać, a już na pewno nie będzie to podryw ze strony atrakcyjnej kobiety. Przeciętne laski zawsze zostaną przez kogoś poderwane (każda potwora znajdzie...itd.) ale przeciętny facet już nie będzie miał takiego szczęścia.

Gość a ja podrywam facetow ALE
krótko mówiąc - bardzo atrakcyjny facet będzie podrywany (bogaty, przystojny, wykształcony), a przeciętny facet, w porównaniu do przeciętnej laski, jak sam nie zawalczy o partnerke nigdy nie będzie jej miał.

Gość gość
Ja zrobiłam pierwszy krok w sumie pomogła mi siostra i nie żałuje warto było jutro 2 miesiące jak razem jesteśmy ! każda sytuacja jest inna i nie ma złotej reguły na to jak będzie czy się uda to jest ryzyko! ;)

Gość gość
faceci kochają a kobiety wymagają tak było zawsze

Gość gość
Moja odp.do ""pan w krawacie".A co bym powiedziala gdybys podszedl w samym krawacie ,a co tu w klubie go-go pracujesz,ze w samym krawacie śmigasz? To zależy czy blondyn,czy brunet,i jaka sylwetka "suchar"czy umiesniony? 30+ a ile dokładnie.