Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sante87

13 x 2014... "pierwszy dzień nowego życia"forum wsparcia dla osób z dużą nadwagą

Polecane posty

Gdasonia motywacja znow mnie opuscila, sciegno sie znow odezwalo boli jak cholera Jutro pewniebtez nie pojde aj szkoda gadac

Gość justa31
30 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,1kg.....68,6kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,2kg....69,0kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........-0,3.......68,5..... 60

30 stycznia piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,7kg.....67,4kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,2kg....69,0kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........-0,3........68,5.... 60

Justa skopiowalas zla tablke :-) ale juz poprawilam u siebie ijest aktualna hihi X Dzis juz noga mniej boli wiec chyba skocze na silke na dodatek siostra wraca wiec w koncu bede miala wiecej czasu dla siebie

30 stycznia piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,7kg.....67,4kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,5kg....68,5kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........-0,3........68,5.... 60

izulek ale to siostra wraca juz na dobre? chyba nie, bo pisalas, ze z malym do Wloch... Ty sie doigrasz ta silownia, zobaczysz... A co ci lekarz mowil na ten temat? Czy nie pytalas? No patrzcie jak pieknie ide z waga zgodnie z planem. Kolejny raz mam dowod, ze diety mi szkodza, ze zapisywanie ile i czego jem, mi szkodzi. Jedyny, niestety duzy plus, gdy to robie, jem zdrowo a bez kontroli kiepsko. Acha i codzienna kontrola wagi jest moja wielka przyjaciolka a nie wrogiem

Nie wiem co robic bo troche sie przeziebilam. Dzis mam kontrole u tego lekarza po poludniu i nie wiem czy nie odwolac. Nie przejmowalabym sie samopoczuciem ale spuchly mi powieki i nie wiem czy do 17.00 to minie... Jedno ja- odwolaj! Co sie bedziesz platac! a drugie ja- idz, zobaczysz jaka bedziesz zla za tydzien, ze nie poszlas. I co robic?

hej dziewczyny, nie odzywałam się bom zarobiona okrutnie. poszłam do pracy, niestety na czarno :-( niestety pracuję od świtu do nocy za marne parę złotych, ale ... coś tam przyniosę do chałupy w pracy nie mogę się logować na nasze forum , a jak wracam to padnieta jestem + w locie dzieciaki i chatę ogarniam postaram się w weekendy logować ściskam,papa brakowało mi Was przeczytałam wszystko co napisałyście Iza , zazdraszczam wyjazdu Gdasonia, jak wyniki? Sante, jak samopoczucie?

Monia, no to wiadomo, ze nie masz kiedy pisac... Ja nie bylam u lekarza bo nie chcialam robic sensacji moimi zapuchnietymi powiekami. Nic sie nie poprawilo, dzisiaj wstalam jeszcze bardziej zapuchnieta. Zapisalam sie do lekarza na wtorek a do tego po odbior wynikow dopiero za 2 tygodnie bo on tylko w piatki zajmuje sie takimi jak ja, co tylko na kontrole....ale jakos mysle, ze bedzie ok. Tak wiec, jak juz nie pamietam kiedy, siedze w sobote na d... w chalupie, czuje sie slabowato, z netu niczego madrego nie wyczytalam o tym spuchnieciu, nerki mam w porzo bo przeciez dopiero robilam usg... Lekarze nie zalecaja okladow z esencji itd, nie wiem czemu, moze to uczula...

Hej laseczki Gdasonia nie bylam wczoraj ani dzis na silce Pojde w poniexzialek jak ja wyleze Siostra tradycyjnie na 2-3tyg wrocila X Monia 3maj sie i odzywaj sie kiedy mozesz Fajnie, ze znalazlas prace :-) A jak z dietka? X Gdasonia sprobuj rumianek polozyc na oczy X U mnie dzis dzien bez dietkowania :-/ sprawdzam swoj metabolizm

Czesc wam. Zrobilam sobie wczoraj scisla diete, no moze prawie- na sniadanie kleik z kaszy manny na 2 sn. kajzerka z maslem tak, ze nie bylo go widac na obiad zupa- starta marchew ugotowana z woda+ kasza manna na kolacje kajzerka z serkiem cieniutko posmarowana Maz kupil mi zyrtec i wapno. Dzis moze nie jest lepiej ale juz nie gorzej. Jestem jednak slaba, odmrazam udzce z kurczaka, bez skory, bez tluszczu i kosci, ugotuje na tym chudziutki rosolek i tego mieska tez troszke zjem bo do wtorku calkiem z sil opadne. izulek, dobrze, ze bedziesz miala troche wolnego :) a z ta silownia tez bardzo dobrze bo noga ci tak latwo nie odpusci...

Gość Kachna29
Izulek taka dobra rada ode mnie :-))) jesli Cie stac, to kup sobie na silke porzadne, firmowe nity. Ja mialam pierwsze lepsze za kilkadziesiat zl i byly wygodne i wydawalo mi sie, ze jest ok. Szybko mi sie spod starl i sie slizgalam na sali to kupilam porzadne buty do fitnessu z Adidasa. Komfort cwiczen bez porownania. By sie moglo wydawac, ze jak buty wygodne to bedzie ok. Nie bedzie. Jak nasz zamiar czesto cwiczyc a nie raz od wielkiego dwonu to wydaj kase na porzadne buty, bo to podstawa. Ja mam Adidas Adipure takie pomaranczowe. Rewelacja. Widze, ze na biezni i fitnessie wziecie maja tez Nike Free Run.

hej, siedzę w domu dzisiaj i planuję praktycznie cały tydzień. Co na obiad, jakie zakupy, kiedy pranie i prasowanie. Cieszę się,że poszłam do roboty. tylko szkoda,że na czarno. Trudno, jak się nie ma co się lubi to trza polubić co jest i tyle. Gdasonia, jeśli opuchlizna dalej się trzyma to mus dobre krople albo maść zastosować, bez okulisty się pewnie nie obędzie. Też kiedyś miałam takie parówki na oczach i mnie to na dodatek bardzo swędziało. Wiem,że do oczu dobry jest świetlik-może poczytaj o nim na stronach apteki. Może choć ciut sobie ulżysz.

monia ja zawsze planuje zakupy na caly tydzien tak jest mi lepiej gdasonia co do silowni jutro pojde ale bede starac sie nie za bardzo obciazac stopy mam nadzieje,ze opuchlizna szybko zejdzie i bedziesz funkcjonowac zaje... x u mnie dietkowo brak mi cwiczen dzis bylam z siorka na zakupach ale nic nie kupilam bo sama lipaaaa ale za to misio dostal za to fajne dresiki :-) musze zakupic hydrominium bo ostatnio czesto zatrzymyje mi sie woda w organizmie x kachna zarowno poprzednie jak i nowe buty byly ok w pierwszych podeszwa byla w miare ale ja za dlugo cwiczylam i przeciazylam stope co do nowych butow sa z nike do treningow i smigam w nich w domu zeby stopa szybciej doszla do formy

hej laseczki witam sie z kawka :-) czy ktoras z was moze mieszka w krakowie?

Hejka! No, ja teraz jakos funkcjonuje ale rano dol jak 150, nie mozna sie jednak poddawac czarnym myslom, musze robic cokolwiek, zeby nie myslec. Wszystkie te objawy u mnie sa jakies dziwne, w takim polaczeniu jeszcze nigdy nie wystepowaly. Cierpliwosci, jutro lekarz o 17.00. Trzymajcie sie, ja z Wa-wy

W wawie bede 21.02 na jedna noc wiec mozesz. Wpasc na kawke. A teraz wlasnie jestem w krakowie i zostaje do srody

Dzien przed wylotem do wloch zostaje na noc w wawie zeby na biega z mlodym nie latac i nie sciagac go z wyrka skoro swit

hej,hej u mnie masakra na całego w pracy nie mam wody ani WC nic nie jem i nie piję wczoraj o 18 jadłam śniadanie, o 19 obiad , a o 21 kolacje- byłam głodna jak wilk i jak ja mam dietkować?

W morde, w jakim my kraju zyjemy! moni, dlugo to chyba tak nie pociagniesz... izulek- aaa, to juz rozumiem. Malutki jaki bedzie doswiadczony, taki maly a juz w samolocie :) U mnie nic nie wiadomo, skierowanie na morfologie i usg wezlow chlonnych szyji i tarczycy. Musze wyszukac ostatnie, dla porownania, a to znaczy przetrzasniecie calego mieszkania. Ono potrafi sie zemscic za brak porzadkow...

Hej laseczki ja dopiero wrocilam do domu. Jutro lece do uk wiec wagi w pt nie podam. Pi wyjezdzie mam jakies +0,7kg wiec mysle ze nie jest zle. Gdasonia jutro bede w wawie ok. 17 wiec mozemy sie spotkac na szybka kawe X. Monia gdzie ty pracujesz?

Gość gość
Polecam www.zielonakawamax.pl Zmniejsza łaknienie, dodaje energii z ranna. Przyspiesza metabolizm

izulek, spotykac sie niebardzo pragne :) ale pisze jak jest, wiec nie miej zalu. Milego pobytu

spoko ja bede przejazdem tylko w drodze na lotnisko ale jesli nie chcesz to nie namawiam

Zapisalam sie na usg dopiero dopiero za 3 tygodnie, teraz wiec, zeby za wiele nie myslec, jest dobry moment zeby zakasac rekawki :) Wreszcie zaczne w miare normalnie jesc, juz mi tak brakuje owocow i surowek, lekarz jednak radzil powoli to wszystko.

Hejka ja juz po sniadanku Nie lece dzis do uk, udalo mi sie wywinac z tego wyjazdu Za to mam pelno roboty w domu, bo przez wyjazd do krakowa zostawilam sajgon w domu