Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

A przez forum to tez działa? I po Ci znać kolor? nie lepiej się wpatrywać bardziej intensywnie i poznać co ma pod nimi? :D

Gość kotka poes
no to ze mna jest problem.... bo moje irysy zmieniaja kolor w zaleznosci od nastroju....

Gość Cztery odsłony ironii
Wytężam słuch i nie słyszę Lubię

Chyba za cichym głosikiem szepczę :( Więc Ci już napisze ;) Wg mojej przyjaciółki, wada wzroku u mężczyzny to samo dobro! Nie widzi kobiety o poranku tak wyraźnie :D zmarszczek i pierwszych siwych włosów, już nie wspominając o takich drobiazgach jak kurz ;)

Gość Cztery odsłony ironii
Masz rację-to zdecydowanie "dobra wada":-D zwłaszcza biorąc pod uwagę kurz Majtki zmieniające kolor:-D "chce pan wiedzieć jaka jest moja reakcja na pańskie słowa? Już pokazuję, już, już- momencik, tylko uniosę sukienkę":-D:-D:-D

Gość gość
Jeśli się kocha prawdziwie to kurzu nie widać , zmarszczki rozczulają , a siwe włosy są najcudowniejsze na świecie... i nie trzeba mieć wady wzroku... eLKa😘🌻:) Wolałbym żeby kobietom zmieniał się kolor oczu zamiast majtek:) nie trzeba by było rozbierać żeby dowiedzieć się na co kobieta ma ochotę:) Dobry wieczór:)

To niemożliwe Gościu;-) kolor włosów musi mam pasować do oczu, wiec kiedy zmienialby się ich kolor, to nie nadążałybyśmy z farbowaniem Inna sprawa to taka, że biorąc pod uwagę nasze wahania nastrojów, kolory oczu zmieniałyby się jak w kalejdoskopie:-Ptrudno byłoby dotrzymać temu tempa:-D

Gość gość
Trzeba zaprojektować fryzurę do wszystkich kolorów oczu:) Byłoby to cholernie intrygujące,jak w kalejdoskopie i wyczekiwanie kiedy będą czerwone;) a wtedy carpe diem! kto szybszy ten lepszy:D zanim zmieni się kolor! :D Haczyk zauważyłem z daleka ;) i (nie)stety nie jestem szybki ja błyskawica😭 :D

Gość kotka poes
i moze powiedzmy chwala ci za to ;)

Gość gość
Kotka kocie jeśli to do mnie to nie wiem czy się cieszyć czy smucić;) Okrutnie szwankuje mi lapek,jeśli zniknę to nie z mojej winy,i pewnie do zakupu nowego nie porozmawiamy(na szczęście dla Was:) ) Także zawczasu eLKa śnij sny dobre,a (nie)spokojne i niech Ci się śnią marzenia spełnione... :)

Hmm to z kolorem oczu mi się nawet podoba. I jest osiągalne. Soczewki na każdy nastrój? :D Tylko możliwe, że przeciętna kobieta nie nadążyłaby ze zmianą :D Jestem pewna, ze do moich włosów pasowałby każdy kolor oczu

Gość gość
Jeśli się spełnią to już nie są marzeniami...,a takie były piękne...:) Moja różdżka działa tylko,jakby to powiedzieć, w bezpośrednim kontakcie...,taki ze mnie wróż pierwszego i (bardzo)bezpośredniego kontaktu:),ale najpierw wywróżyłbym Ci herbatkę z imbirem,cytryną i miodem, a potem postawił bańki i pod kołdrę! sama!:) jutro byłabyś zdrowa:)

To akurat stety Gościu:P błyskawica zdecydowanie niewskazana:D Do moich włosów chyba też pasują wszystkie kolory;) ale ten obecny, naturalny, właściwy jednak najbardziej:D nie jestem pewna czy mnie pamięć nie myli, ale chyba Sis mamy ten sam...???

Mogłyby się spełniać... przecież to nic złego :) x Nie podobają mi się 2 rzeczy: bańki i sama :D Ale rozumiem, że nie chcesz się zarazić :P Potrafisz stawiać bańki? Jak byłam mała to dziadek mi robił takie kuracje na plecach. Miał takie specjalne banieczki, denaturat :D watę na takich metalowych szczypczykach (duuuża penseta) i tym tam smarował, podpalał i na plecy. Strasznie się tego bałam jako dziecko, że mi skórę wessie :D Tylko ja nie jestem przeziębiona więc może inaczej? x Takie to to kasztanowe ni rude ni brązowe :)

A! tą herbatkę to teraz możesz? ;) x Sis, Ty chyba jesteś ruda? :D Tak jak nie słucham disko polo tak ta piosenka siedzi w głowie od pewnego (nie mojego :P ) wesela :D na którym była taka ruda... i się chyba bardzo spodobała wokaliście zespołu :D Aleeee to taka mała dygresja ;) A piosenkę znam i się nie zgadzam :P Chociaż pewnie zależy i od kwiatu i od różdżkarza :D

Gość gość
Marzenia są po to żeby pozostały marzeniami:) cała reszta to plany do zrealizowania w najbliższym czasie:) i tego się trzymajmy:D To z czego mam Cię wyleczyć(jeśli już mam machać różdżką)?:) A to Ty nie musisz zmieniać koloru oczu...,kolor włosów wystaczy;)

Jak Wam powiem to się będziecie ze mnie śmiali :( na bank :D Bo ja się z siebie śmieję... chociaż boli mnie jeszcze pół ryjka :P x Plany do realizacji w najbliższym czasie? Intrygujące! :D

Gość gość
Herbatka raz! proszę bardzo:) Nie myl disco polo z poezją śpiewaną:) To powiedz!też się pośmiejemy...,dostałaś w ryjek?:(

Gość gość
Ja Ci chyba profilaktycznie te bańki postawię,bo zaczynasz majaczyć... No już! rozbieraj się i kładź się pupą do góry! bo klapsa dostaniesz😠

To zwierzątko, które ja miałam jakieś 23 lata temu:P oj to bidulko jesteś niesymetryczna:P Tak, tak, jestem ruda. Tylko nie tak jak Ty kasztanowa, ale lisio-marchewkowa:D A ta piosenka...:D:D:D taaa wszelkie imprezy typu wesela "serwują" ten "hit" i choćby nie wiem jak się chować, to rude nagle stają się taką trzyminutową maskotką:D ot taki skutek uboczny bycia rzucającą się w oczy:D

Przeczytałam Czwóreczko, że to sutek uboczny. Wyobrażasz sobie? Uboczny sutek? :D z boku piersi jakoś chyba bym to widziała. Cholera :D