Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście że ręką! a nawet dwoma! taki masaż,dodatek do baniek😴 Nie bądź tym co ryje,powiedz:)

Pierwsza część postu została edytowana gdyż ponieważ wszyscy się udusili ze śmiechu :P :D x Aaaa 4, tam na dole też? :D (nie zabijaj, nie mogłam się powstrzymać :D ).

Gość gość
Oj bidulko:( to do szkoły też nie chodzisz?cieszysz się co?:) Wszystkiego się spodziewałem,ale nie tego;)

Do jakiej szkoły? :D Ej Tajemnica, ja jestem pełnoletnia od jakiegoś czasu :D A do pracy nie chcem ale muszem... jak mawiał pewien polityk :O

Gość gość
Taaa...,a ja jestem geniuszem:( Spokojnej nocy...,😘 w czółko :) Dobranoc:)

Słodko ;) dzięki. Tobie również dobrej nocy i pięęęęknych snów, marzeń, fantazji tudzież planów do realizacji w najbliższym czasie :D Dziękuję za poprawę humoru :)

Weź nie pluj, później sprzątać trzeba... i znowu się klei :D No chyba, ze masz mężczyznę uczynnego lub z wcześniej wspomnianą wadą wzroku :D Jak moja koleżanka na przykład, gdy jej mąż lakierował samodzielnie auto na taki siwy siny kolor i drugi samochód zostawił w garażu. Zakrył karoserię żeby się nie pobrudziła ale jakoś tak.. zapomniał o przedniej szybie :D a Ona biedna myślała, że taka straszna mgła nadejszła i odejść nie chciała :D

haha aż tak roztargniona to nie jestem jak Twoja koleżanka na szczęście, chociaż czasem sama siebie zadziwiam:D Sprzątam sama po sobie, więc sama rozumiesz czemu tak długo mnie nie było:D I skoro już uciekasz, to słodkich snów...chrumku:P

Gość Cztery odsłony ironii
Dzień dobry:-)

Dzień dobry! Tez bym chciała pod ciepła kołderkę. Posuń się Sis :D Wymoszczę sobie gniazdko i tak na 15 minut zamknę oczy ;) Obudzisz?

Robisz konkurencję Kredkowi :D Na pewno mnie to rozgrzeje ;) Chociaż... myślałam, że pójdziesz w tym drugim zasugerowanym kierunku :D

Jeszcze powiedz, że nagie :P Obawiam się, że byś się za mocno rozkręcił i mi tyłek opiekł tymi gorącymi klapsami :D Delikatna jestem

Gość kotka poes
kiedy sie pytasz: masz cos zadane? odpowiedz negatyw. szukasz po plecaku dzienniczka, ktorego akurat cudownym przypadkiem zapominialo sie zabrac do domu. a tu nadle w piekny sloneczny poniedzialek dostajesz tel ze mu groza niedst na polrocze tylko i wylacznie za brak zadan domowych 😠 ma sie wtedy tak tylek obic... pusz!!! potrzebuje pozyczyc trzcinek :)

Koci, nie bij tym i tak nic nie zyskasz :D To tylko na kocury działa i na dziewice w Pusza piwnicy :P A własnie, On żyje? :P Nie \ebym tęskniła ale troszkę się martwię. z Morciku :) Myślisz, że będziesz miał okazję? :D ja jestem taka grzeczną grzecznością. Nie wiem czy znajdziesz moment :P