Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Julciaaa

KLINIKA NOVUM kontynuacja topiku

Polecane posty

Rozumiem cię... ale ja to już bym poszła najchętniej :) Nie wiem, jakoś wyparłam z siebie, że coś mogłoby być nie tak. To tez nie najlepiej. Dziś się marnie czuję, najchętniej poleżałabym w domu :(

Gość Aga_502
Ide z dobrymi wieściami moja beta w 8dpt wynosi 194

Aga, gratuluje , super wiesci ! :) Skarbik , czekamy na Ciebie :)

Aga Superrrrrr :) gratuluję Dziewczyny może któraś chodzi do dr.W prywatnie w Ząbkach? Chce dzis pojechać ale chciałam się najpierw upewnić czy na pewno dzis będzie w gabinecie. Dr.nie odbiera na razie tel. pewnie robi transfer :)

Aga piękna beta. Ja już przestałam wierzyć że z mojej coś będzie skoro u Was takie wysokie są...

Skarbik co u Ciebie? bo juz ja sie niecierpliwie

wyników jeszcze nie mam :-( ja też pełna jestem niepokoju... ale jak patrzę na Wasze wysokie bety to myślę że ja ze swoją mam marne szanse. Ze stresu chce mi się płakać....

spokojnie, to nie wielkosc, a przyrost jest wazny

Gość orchidea1
Aga! gratulacje!!! ale ciaze się sypia....fajnie:))) skarbik! czekamy pełne nadziei, ze u Ciebie piekny przyrost!

Przyrostu brak, dzisiaj 12 dpt wynik 24,3... coś jest nie tak tylko pytanie co... nie wiem co robić... siedzę i wyję..

Skarbik dzwon szybko do Novum, to moze byc ciaza pozamaciczna

Dzowniłam, o 17:00 mam konsultację u dr. Starosławskiej. Możliwe żeby to była pozamaciczna jeśli zarodek był wkładany do macicy? Jestem przerażona, co się tam dzieje...

Gość joahnaaa1
Aga super ! Życzę szczęśliwych 9 miesięcy :-) Skarbik przykro mi sprawdź to mugusiem co się zadzialo i trzymaj się

nie chce Cie straszyc, ale wydaje mi sie, ze musisz sie zglosic do lekarza albo do szpitala, daj znac Kochana co Ci powiedza,ja przeszlam dwie ciaze pozamaciczne, wtedy wlasnie nie ma przyrostu, albo biochemiczna ewentualnie, nie placz, wiem , ze Ci ciezko niestety tak to jest z tymi staraniami, dlatego tak sie obawiam...

niestety po in vitro tez moze byc pozamaciczna, przykro mi bardzo... :(

Skarbik - trzymaj się! Może nie pozamaciczna... nie straszcie dziewczyny :) raczej bym stawiała na biochemiczną... oby tak było! Pozamaciczna nie równa się laparo, także spokojnie, dobrze, że zrobiłaś wcześniej...

Zobaczymy co powie dr po konsultacji najwyżej jeszcze dzisiaj tam pojadę. Liczyłam się z tym że coś może być nie tak ale podświadomie cieszyłam się może jednak sie udało. Boli... bardzo boli...

Skarbik - tak zrób, poczekaj na konsultację (ale po niej myślę że nie zaszkodzi pojechać na izbę przyjęć do najbliższego szpitala gin) Zrobią usg i będzie wiadomo...

wiem kochana, ze to boli, wiekszosc z nas to niestety przeszla, choc ta swiadomosc pewnie nie wiele Ci teraz pomoze... miejmy nadzieje, ze to tylko biochemiczna , co by nie bylo lekarze beda wiedzieli... Kochana, trzymaj sie, jestesmy z Toba....

B_ubu - dzięki Kochana za miłe słowa :-) Skarb_ik - współczuję Ci bardzo... Przytulam. Trzymaj się! Oj nie jest łatwo to wszystko przetrwać... Zawsze coś się musi dziać... tylko dlaczego najczęściej źle a nie dobrze?! Aga - gratulacje i powodzenia! Ja też wczoraj przeżyłam stres, na szczęście po badaniu okazało się, że z dzieckiem wszystko ok. Dziś plamienie zniknęło, biorę nadal leki i oszczędzam się, dużo leżę. Pozdrawiam Was ciepło.

Gość b_ubu
Aga - gratuluje pieknej bety:)A tak sie martwilas bidulko.Odetchnij teraz i czekaj na przyrosty. Skarbik - to biochem.,mialam tak za kazdym razem.Stalo w miejscu lub przyrastalo malo.Kaza odstawic leki i normalnie dostaniesz @ za pare dni.Przykro mi...wiem jak to boli...

wlasnie doczytalam o biochemicznej i tak wlasnie wyglada,, Skarbik, musiszbyc silna, daj znac po konsultacji, Bubu jaki jest powod biochemicznej mowili Ci cos lekarze?

Gość gość
Zadzwonione, dr. Starosławska powiedziała żeby zrobić jeszcze jedną betę w sobotę i zadzwonić, mam nie odstawiać leków. Mówi że skoro coś się tam zadziało to mamy poczekać tyle ile przykazane czyli do 14 dpt. Czyli nadal nic nie wiem... ale myślę że lekarze wiedzą co robią...

tak, myslalam, czasem jest tez tak, ze ta beta poczatkowo nie rusza, a po jakims czasie zaczyna rosnac i okazuje sie ze ciaza rozwija sie prawidlowo, nie nakrecaj sie za bardzo bo szanse zawsze mniejsze, ale nigdy nic nie wiadomo, przeciez to cud narodzin :) nieprawdaz?, sprobuj sie dzisiaj zrelaksowac, choc bedzie Ci trudno, i musisz byc przygotowa na wszystkie ewentualnosci, ja zaciskam kciuki w nadziei, ze Twoje marzenie jednak sie spelni...

Gość skarb_ik
zrobiłam też progesteron i jest niski po 13,9. Jeśli maluch nie rozwijał się dalej to może właśnie dlatego że ma za mało progesteronu. Kurcze z tego wszystkiego zapomniałam o tym powiedzieć dr, może by mi kazała zwiększyć ilość luteiny. Ah no nic zobaczymy w sobotę, pierwszy płacz już za mną...

wez wiecej luteiny, bo masz za maly progesteron, i to moze byc przyczyna rowniez, zbyt maly progesteron tez prowadzi do poronienia, podobno luteiny nie da sie przedawkowac, ja jak zaczelam plamic tez zwiększyłam luteine i przestalam

Gość orchidea1
skarbik....modlimy sie o cud dla Ciebie!!! jakie to trudne wszystko!

Skarbik - kochana, weź więcej luteiny...przytulam Cię mocno :( ... jesteś na początku drogi, najtrudniejszym, oby ta droga była jak najkrótsza!!! Przepraszam, że teraz wyskakuję z moimi wynikami z dziś: beta: 2185, prog: 35 (chyba ok, co?) :) ale muszę się z Wami podzielić...

Aga gratuluję ładnej bety :) Z miesiąca na miesiąc jest was coraz więcej w tym pięknym stanie. Skarbik czekaj cierpliwie, jak kazała dr. Wiem, że nie jest łatwo... Bubu jak rozwija się twoja farma? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się