Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

kupiłam dziś pierwszy raz zielonego melona z biedry oczywiście a zawsze jadłam żółtego ale zielony pyszniejszy jest dla mnie a dla Was?

hmm właśnie co to było przekąska czy drugie śniadanie? hehe o 7h miód z cytryną -hmm do czego zaliczamy? o 9h zupa z kaszą gryczaną, kapustą kiszoną i grzybkami s H I T A k E no i 12 ten melon hmmm to co ja zjadłam ? 2 podwieczorki i obiad :D ?

To masz, Pitko, bardzo duzo tych posilkow dziennie, hihi :) Ja po szpinaku, pyszny byl. Dodalam do niego troche sera bulgar, 100 mleka owczego, 50 procent tluszczu w suchej masie, pyszny byl :) Pierwszy raz jadlam, smakuje jak bryndza z feta :)

Gość agatka1214
Suzan gdzie kupilas ten ser ale chyba dosyc tlusty jest?

susan ja głodna jestem w pracy a Ty mi tu się obżerasz ;) machnę sobie czystek na drugie śniadanie hehe jak pomyślę o tych brokach aż mnie rzuca hehe

Gość agatka1214
A Ty Suzan stosujesz sie dalej do tego nielaczenia czy poprostu starasz sie zdrowo odrzywiac

Agatka, ja staram sie nie laczyc, ale nie przestrzegam tego rygorystycznie. Dlatego mam pare kilo do zrzucenia :D Pitko, kupilam tego zielonego melona, ktorego polecalas, bedzie na jutro :) No i grapefruita, tym razem w promocji :)

Ja sie, Pitko, zastanawiam, po co Ty sie az tak dreczysz tym brokulem, skoro nie lubisz? Przeciez jesz tyle innych zdrowych rzeczy, moze nie ma sensu, skoro cie rzuca? Nie wiem, czy cos, czego az tak bardzo nie lubimy, moze na nas dobrze dzialac. Pogoda piekna, oby tak dalej; moze w weekend pomaluj****lkon.

Agatka, kupilam w takim smiesznym osiedlowym sklepiku, pierwszy raz go widzialam. No, tlusty, ale wiesz, to nie tluszcz tuczy, tylko chemia i weglowodany proste. No i ja tego sera duzo nie zjadlam, moze z 50g jako dodatek do szpinaku zamiast fety.

Gość agatka1214
A co myslucie zeby na jakis czaswyrzucic weglowodany jesc owoce nabial warzywa i mieso czy to glupi pomysl?

zrobiłam tak wstawiłam spagetti gryczane do gara na to postawiłam broki na parze a na to jeszcze wyzej cukinię w paseczki ,cebulę i czosnek potem to wszysko na patelnie z odrobiną masła ghee do tego starłam kiszony ogórek juz na talerzu i posypałam zmielonymi orzechami i wiecie co ? jem i nie czuję broków :D :D :D ale system hehe komu się to podoba?

agatka sprobuj ! hehe pomysł bardzo dobry! ale Ty przecież nie lubisz być głodna! może wytrzymasz dwa dni ... a może trzy?

Gość agatka1214
Ale czemu mam byc glodna bo kaszy i chleba nie bede jadla ?po tym jestem zawsze glodna dzis zjadlam na obiad cala oaczke tych warzyw na patelnie i strasznie jestem po nich glodna

ale jak byś zjadła mięsko i kupę warzyw albo sałat to byś głodna nie była :) a czytałaś kochana ten skład warzyw na patelnię ? kupiłaś je w biedrze? pytam bo właśnie tam idę po melona zielonego na jutro i po cytrynki bo mi wyszły

Gość agatka1214
Jakiegos dola lapie czy to przesilenie wiosenne nie wiem

Gość agatka1214
Tak w biedrze nie czytalam

Gość gość
Agatka aleś głupia... Wyrzucić węglowodany i jeść owoce, powiadasz :D:D

Gość gość
a gerda przytakuje. Ten sam poziom. Gramatykę pomijam...

Gość gość
gosciu choc na pivko tu nudza

Gość agatka1214
Tylko spiruline

Witajcie czy to naprawdę juz środa??? :D agatka spirulina to glon nie suplement diety hmm skład spiruliny : bialka tluszcz B-karoten witaminę A witaminy C- witaminyB1- witaminyB2- żelazo a mięso: białko tłuszcz żelazo cynk oraz witamin z grupy B, przede wszystkim witaminy B1, B2, niacyny (wit. PP), witaminy B12. witaminę A witaminę D witaminę E witaminę K witaminę C kolagen hmmm to jak jesz mięso to jaki sens wydawać kasę na spirulinę ? no ja to co innego nie jem mięsa jem spirulinę

Dzien dobry! Dzis rano czuje miesnie brzucha po wczorajszych cwiczeniach. Bardzo mnie to cieszy. Sniadanie: grahamka z kielkami brokula i pomidorem. Drugie sniadanie :) : zielony melon Obiad: ryba (sandacz, jest promocja w biedrze), brokul, Podwieczorek: grapefruit kolacja: salatka z kapusty pekinskiej, papryki i takich tam. Specjalnie pisze swoje menu, bo moze Agatka Cie zainspiruje.

agatka kup sobie zwykłe tabletki do łykania to Centrum, Vigor, Vitaral, Multi Tabs - zawierają szeroką gamę witamin i minerałów, są odpowiednie dla każdej dorosłej osoby kup sobie do tego magnez z witaminą b6 a tu masz dlaczego :) Nawet najlepiej ułożony jadłospis rzadko dostarcza wszystkich składników odżywczych. Dziewięć na dziesięć różnych diet jest ubogich w chrom, zapewnia tylko połowę zalecanych norm magnezu i kwasu foliowego. Powszechne są niedobory witaminy A i C, witamin z grupy B, wapnia i żelaza. Niedobory witamin i minerałów bardzo często zdarzają się szczególnie wiosną; organizm osłabiony zimą staje się wtedy bardzo podatny na inwazję wirusów i bakterii !!!

kurcze zapomniałam wyjąć melona z lodówki wrrr to ja na śniadanie w takim razie zjem grahamkę z cykorią to idę do biedry po grahamkę :D 2 sandacze mąż przytargał w niedziele bo na rybach był hehe

Gość agatka1214
Dzieki Suzan.Dobrze to kupie te witaminy

agatka hmm chyba sandacza kupisz w promocji w biedrze ??? :D o witaminach pisałam ja :D

Bardzo smaczny ten zielony melon, ja sobie zrobilam taki mus, szklanka malin i kawalek tego melona, fantastyczny! Ide cwiczyc :)

susan cieszę się ,że Ci smakował naprawdę jest lepszy i tańszy prawie o połowę :D ja zaraz swojego zjem :)