Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Wiem Deep! To nazywa się u Siły Wyższej nauka. Dlatego pisałam o cierpliwości. Ja też tak mam. Jak mi się wydaje, że jestem taka trzeźwa jak trzeba to przychodzą nauki.... Teraz też tak mam, że ledwo mogę sobie poradzić, albo raczej pogodzić się. I Bezsilność i złość, cała plejada uczuć ostatnio mnie dopadła nie z mojej winy a raczej przypadku losowego. Ktoś musi być winien i padło na mnie.

Witajcie kochani ja się zbieram i jadę nad jeziorko bo pogoda u nas rozpieszcza :) Deep Ty tak nie szalej z tą nogą, żebyś sobie krzywdy nie zrobił, zdrowka życzę. Wieczorna jak się trzymasz? i jak się czujesz? Soniu Tobie powiem krótko : TAK TO W TYM ŻYCIU JEST i uśmiechu życzę :)

Gość Sonia 1
Dziękuję Yolcia! Kochana jesteś. Zaraz mi lepiej.

Gość Sonia 1
Witajcie! Cały czas na kafeterii mam 404.Nie widzę waszych wpisów niestety. Pozdrawiam.

Gość YOLANTA555
Witam ja już w domu u mnie leje ,leje i leje deszcz. Soniu to Ty masz tak z tym 404 jak ja nad jeziorem ,kiedy pogoda brzydka. Pozdrawiam wszystkich Deep jak noga? Wieczorna jak weekendowe wieczory ?

Gość Wiieczorna
Yolanta trochę lepiej, ale ciągnie mnie nadal :S A ty jak zdrówko? ?

Gość Sonia 1
No cudem jestem. Na czwartej stronie złapałam. Jutro jadę do Sarbinowa. Bez internetu i telewizji przez tydzień. Będę o Was myśleć.

Witam w słoneczny wtorek :) dziś mam trochę latania po mieście a u Was co słychać? że tak cichooooooooooooooo ???

Hej wam wszystkim Yola , z nogą lepiej w górach byłem w Niedziele , 20 km zrobiłem co nie powinienem ale nie jest żle ale mogło byc lepiej, kontrole mam na wtorek w przyszłym tygodniu,ale jeszcze to nie jest to abym się w 100% cieszył ,do pracy juz chodze w opasce na nodze,czas pokaże co będzie dalej ,ostatnio to się wyciszam ogólnie,taak jakoś wyszło

Witam Cię Deep po coś na górze zwolniono Ci tempo zycia ,może było za szybkie? i nie dostrzegałeś jakiś ważnych rzeczy obok siebie? nie wiem ale to wyciszenie się przyda :) pozdrawiam serdecznie i cieszę się ,że nóżka lepiej i zdrówka życzę :)

Gość Wiieczorna
Yolanta jak tam u ciebie? Nie wiem jak reszta ale ja mam dużo pracy.Wolny czas spędzam na dworze dopóki słońce świeci W zimie będę pewnie siedzieć tutaj :) Pozdrawiam wszystkich

Hej Wam :) już jestem w domu pogoda mnie wygoniła znad jeziora :) ale tu na wybrzeżu też leje. Wieczorna u mnie co się dzieje raczej piszę na bieżąco a jak chcesz konkrety jakiś znać to pytaj ! pozdrawiam

Gość YOLANTA555
Witam Was a przede wszystkim siebie :) no cóż skoro sama zostałam :(

Gość usmiech891
Ja żyję zdrowo i z uśmiechem;) odkąd schudłam uśmiech nie schodzi mi z twarzy;) i jeszcze długo nie zejdzie;) wiecie jeżeli zrzuciłam 48kg to teraz nie mogę się napatrzeć na siebie;) Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl bardzo mi w tym pomógł ;) jadłam regularnie i wychodziłam biegać 3 x w tygodniu po 5km!

Gość Agatka1214
Witam wszystkich przepraszam że tak długo ale dużo zawirowań kupiliśmy mieszkanie jestem mężatką ;) Deep współczuję mam nadzieję że wszystko wróci do normy Yola wracamy do menu ale tak na 100 %muszę się wziąść w garść wiec potrzebuje motywacji ;)

Gość gość
jaki Deep masz powód pisać Niedzielę wielką literą. Żenada:o Do szwabskiej podstawówki chodziłeś?

Gość Sonia 1
Witajcie. Wróciłam. Fajnie było lecz się skończyło. Wracam do zielska bo urosło przez tydzień przepięknie. Agatka życzenia dla Ciebie,,wszystkiego co najlepsze... na nowej drodze życia.

Witam w przepiękny piątek :) zaraz jadę na grzyby :) pozdrwiam wszystkich Soniu po niedzieli biorę się za chwaściorki i wysadzam tulipanki :)

Gość Sonia 1
Dzisiaj powidło i na suszone też. Śliwka obrodziła. Jak zdążę to jeszcze maliny na sok.

Gość Wiieczorna
Agatka wszystkiego najlepszego również odemnie. Yolanta jeśli zdrowie ci dopisuje to najważniejsze :)

Gość Agatka1214
Witam Yola pisze tak jak mówiłam mam nadzieję że znajdziesz czas sprawdzić Śniadanie bułka żytnia z pomidorem Obiad zupa jarzynowa na indyka bez ziemniaków i potrawka z indyka z kapusta czerwona kolacja tortila z łososiem wasabi ogórkiem i marchewka

Gość Agatka1214
Dziękuję wszystkim za życzenia ;) i miłego dnia

Gość Sonia 1
Witajcie! Dzisiaj odpoczywam. Odwiedziłam ogrody Hortulusa w Dobrzycy. Po prostu bajka. Polecam wszystkim, zwiastun www.hortulus.com.pl