Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Test na cierpliwość. Nie zdałam.

Witam :) Sonia cieszę się, że lepiej z Tobą, a robota ?napewno nie ucieknie ! Ja też powiem Ci ,że nawet okien nie mam zamiaru na święta myć i też poczekają do wiosny ! i nie uciekną hehe A tort w końcu zrobiłam śmietankowo - czekoladowy z różowymi malutkimi bezami na wierzchu i mnie kusi ...

Witaj Deep :) Ty to chyba chowasz się za tymi górami :D i dlatego pojawiasz się i znikasz :D ciekawe... , kiedy u Ciebie spadnie śnieg ?

YOLA ja to już mam na koncie -10C Przy bardzo silnym wietrze i śniegu ok 30 cm ,więc dla mnie to nie nowość :D

Deep już widziałeś w tym roku śnieg? i się nie pochwaliłeś mi bynajmniej -przynajmniej ? UWIELBIAM ŚNIEG i doczekać się już nie mogę !!!

Gość natkapiertuszki
Witam Was w ten trzeźwy wieczór ja dziś zrobiłam tort taki zwyczajny biszkopt z bitą śmietaną i serkiem mascarpone wyszedł pychotka aż mi za słodko. staram się czymś zająć a teraz patrzę na mam talent mąż poszedł na piwo z kolegami a ja zostałam sama w ten drugi mój trzeźwy weekend .DUMA CZY GŁÓD takie mam myśli wygrywa duma tak jestem z siebie dumna

Natka ja też robiłam krem z mascarpone z bitą śmietaną dwie przekladki ,a drugie dwie z mascarpone i czekoladą , a mój mąż ogląda mam talent i pije piwo ! a ja idę do wyrka czytać :D

Gość natkapiertuszki
Yolant no to sobie troszkę oslodzilysmy dzień

Gość natkapiertuszki
Napisałam taki długi post a tylko część się pojawiło

Gość natkapiertuszki
Kontrola jest i jestem z niej bardzo DUMNA choć GŁÓD też jest lecz Duma wygrywa

Gość Wiieczorna
Natka ciesze się ze nie pijesz :) Ja staram się odpoczywać bo trochę się zmęczona czuje

Gość natkapiertuszki
Hej ja mam dwa tygodnie urlopu hihi ale się cieszę posprzątam załatwię parę spraw po czytam itp.a dziś byłam na grzybach ale niestety pusty koszyk za to spacer po lesie z mężem udany miłego wieczór

Witam w tą zapadaną niedzielę :) natka jak piszez z telefonu długi post to zawsze urwie pisalam już o tym .A ja mam gości i padaczka jestem już.

Gość Sonia 1
A ja po cmentarzach biegam. Przy okazji odwiedzić wypada żywych to mi zeszło. Sama mam trzy groby to i jutro zajęcie mam. Dobrze, że lepiej się czuję. Wieczorna zaczyna się tzw. Dół. Objawy różne:takie podobne do depresji, wszystko/a zwłaszcza Trzeźwość /wydawać się może bez sensu. Trzeba z tego wyjść. Natka, brawo. Tak trzymaj. Yolcia a Ty jak się czujesz?

Gość Sonia 1
Bronia, Agatka, gośćjolka, Malina gdzie się podziały ście?

Gość gośćjolka
Ja jestem :czytam; pozdrawiam was . Wczoraj właśnie się przekonałam kto mną rządzi Nie miałam mojego ulubionego trunku Moja córcia chciała lasagne Pojechałam po co potrzeba jednocześnie kupując zapas. .dla mnie. . a w międzyczasie zapytałam się sama siebie czy gdyby mnie się nie chciało, pojechała bym, chyba nie. Wymyśliła bym coś innego.

Gość Sonia 1
Fajnie, że jesteś z nami. Nie wszyscy od razu dają radę. A Ty po prostu spróbuj, bo wiem, że chcesz. Yolcia, tak mi się podoba pomysł niemycia okien jak nic ostatnio. A ja dzisiaj cmentarz.

Gość Sonia 1
Pożarłam dwa pączki własnej roboty. Teraz mam wyrzuty sumienia.

Gość gośćjolka
No tak, wiedzialam; wszystkich zatkało... Ani słowa .. Pozdrawiam