Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam rodzacych w 2015 coreczki! jakie imie wybralyscie dla coreczki?

Polecane posty

Gość gość
Klaudia, Patrycja, Oliwia, Nikola są strasznie pretensjonalne, już lepiej dać Beatke moim zdaniem, brzmi sympatyczniej i bardziej swojsko.

Gość gość
Ewaaaaaa

Gość gość
Wam sie nigdy zadne imie nie podoba :D Takie troche chore psychicznie jestescie :D

Gość gość
Mam na imię Beata, i nikt nigdy nie nazwał mnie Becia-śmiecia... przeciwnie, przezywali mnie Betty - co wydawało mi się na początku zbyt miękkie i słodkie.. ale potem się przyzwyczaiłam i teraz uważam ten skrót za spoko. Moją córeczkę chciałabym nazwać Marianna (w skrócie Mania, Mańka, Marysia lub "po amerykańsku" Mary). Fajne jest też bardzo popularne imię Zuzanna (Zuzia, Zuzka) - do rozważenia. Niestety, to tylko mój wybór.. bo Mężowi podoba się imię Maja.

Gość gość
Mam dwie siostry Zuzie i Maje A patalogiczni sasiedzi w 4 os mieszkaja na jednym pokoju i swoje psy nazwali zuza i maja

Gość gość
ja bede miec Alicje

Gość gość
Kinga

Gość gość
Nadia, Jaśmina ???

Gość Zona Arusia
Moja kolezanka dala na ikie Chantal zdrobnienie Chantusia Chantalka, dziewczynka ma juz 14 lat jest skromba sliczna i madra,zastanawiam sie czy tez nie nazwac naszej corci

Gość gość
Najbardziej je/bni/ęta na tym forum, jest ta panna, która pisze że, imię NIKOLA to patologiczne imię lub światowe. Już nie wnikam dlaczego tak uważa, ale powinna się leczyć zdecydowanie z pomocą farmaceutyków!

Gość gość
Nikole nie licząc wyjątków są zazwyczaj mądre i wyjątkowo piękne, doskonałe można być rzec, tak więc to pewnie napędzana zazdrością- nienawiść w czystej postaci.

Gość gość
Jezu straszne Chantal :O jak nazwa jakiejś torebki

Gość gość
Karina lub Dominik :)

Gość gość
Ja rodzę w maju. Będzie Melania :).

Gość gość
Moja będzie Róża albo Noemi :)

Gość gość
A moja Eleonora :)

Gość gość
Ja też nie rozumiem czemu każdy przyczepia się np. do Nicoli,Sandry,Angeliki,Amandy czy tam jeszcze innej.Przeciez to są imiona jak każde inne,trzeba iść z duchem czasu a nie sterczeć przy Zośce,Maryśce czy Antoninie. Każdy nazywa jak chce,jak się ładnie powie to każde imię jest ładne ,nawet Stefcia :P Zresztą kto to wymyślił że modne imiona pochodzą z patologicznych rodzin ... ha ha ha Ja już wole być nastoletnią,dorosłą Sandrą niż np. Zofią (Zocha) , Marią ( Marycha)

Gość gość
Dziewczyny sorry za glupie pytanie,ale nie boicie sie ze powolujecie na swiat dzieci kiedy czasy sa takie niepewne i grozi nam konflikt zbrojny ?

Gość gość NATALIA
Dziewczynka: Helena, Iga, Kaja,Faustyna Chlopiec: Igor, Olaf.

Gość gość
U mnie będzie NEL

Gość gość
Ada, Sylwia, Nela,Aniela lub Kalina

Gość gość
Mâhidevrân :) niedługo rodzę

Gość gość
Franczeska

Gość Mamusia Wikusia
Ja urodziłam moją córeczkę 8 marca :) I daliśmy jej z mężem na imię Tola <3 Myśleliśmy jeszcze i Lilianie, ale było ich dużo w naszym otoczeniu. Tola, to wbrew pozorom nie musi być tylko skrót od np. Antoniny :)

Gość gość
Nicola-fryzjerskie imie Corke nazwalabym jakkolwiek moze byc Marycha,Beata,Zosia,Hania,Elwira itd moge caly kalendarz wymienic.. Tylko nie Nikola i Dzesika no i Wanessa

Gość Stoliki00
Mam 6- letnią córeczkę, Kornelię. W maju urodzę Amelię lub Oktawię, starsza córcie chciała siostrzyczkę Malwinę, jeszcze się zastanawiam to również ładne imię. Moja koleżanka ma dwie córki, Zosie i Tosie i synka Stasia, nie podobają mi się takie staromodne imiona Staś zawsze małym chłopcem nie będzie i w urzędzie trzeba będzie podać Stanisław Kowalski, a to już brzmi moim zdaniem okropnie tak jak np. Tosia stanie się Antoniną, a to już skandal

Gość zoe84
Moja bedzie Emilia :)

Gość Ewelinagość
Ja nie Mam problemu ,ani ze starszymi imionami ani z tymi "na topie" uważam jedynie że powinny współgrać z nazwiskiem...albo chociaż nie razić po oczach :-) tak jak np Jessica Kapusta lub Brajan Niedźwiedź :-) Nowoczesne imiona ok...ale z Polską pisownia i nie zdrobniale np Magdalena a nie Magda ,chodzi Mi tu wyłącznie o pełne imię w pisowni a nie o wymowę zdrobniałą . My Mamy Mikołajka i w przyszłości jeśli Będzie chłopiec to Borysek a dziewczynka to Sara :-) .Podobają Mi się również Wojciech,Gabriel, Oskar,Hanna,Alicja,Stefania i Maja :-)

Gość gość
U nas będzie Kalina.

Gość gość 7
Do Ewelinagość... Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz o czym piszesz.. Mam na imię Magda i nie jestem żadnym zdrobnieniem. To moje pełne imię. Magdalena to nie to samo co Magda. Zarówno to, jak i drugie są imionami pełnymi. Dla informacji 25 maja jest Magdy, a 29 maja Magdaleny.