Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
Ten facet co pisał jest jakiś jebniety. Kochanke ma po to żeby sobie ulzyc. Tylko od czego chce sobie ulżyć od jedzy z jaka się ozenial? Zadziwia mnie płytkie myślenie facetow. Sam napisał ze jest z baba bo jest biologiczna matka czyli traktuje ja instrumentalnie tak jak i kochankę. Faceci to polmozgi bez uczuć i ten PAN sam to udowodnił. Żadnych uczuć tylko kalkulacja i dzieci. Instynkt k***a przetrwania. Brzydzisz mnie facet

Gość gość
A co to jest chałupa. Sorry nie mam takich przykrych doświadczeń, ja mam dom. Co nas obchodzi co ty masz z mężem. Mądry człowiek jak coś ma to o tym nie pisze na durnym forum.Swoją droga mogłaś wymyśleć coś bardziej prestiżowego niż koniował, koniobijca

Gość gość
11:28 i siedzisz z mezem i jego fiutem w buzi zeby ktoras przypadkiem nie zainteresowala sie jego rozporkiem bo musisz dmuchac na zimne taki z coebie pasztet. Wolne usta masz tylko wtedy koedy przychodzi ktos ze swoim psem a Twoj maz gmera mu w tylku.

Gość gość
Hahahaha już szmciska wyzywają żony od jędz a do świąt jeszcze troche czasu zostało. Ciekawe co będzie dzień przed wigilią? :D

Gość gość
Ty- gabineciara już mogłaś wymyśleć coś bardziej prestiżowego niż koniował czyli konibijca.

Gość gość
W święta to dopiero będzie jazda. Każdy facet spędzi je z ludźmi najważniejszymi w swoim życiu. A worek na nasienie będzie ryczał na forum.

Gość gość
idziemy z mężem sterylizować bezdomna sukę żeby się więcej nie rozmnażała a ty nie ujadaj tyle bo będziesz następna w kolejce :D

Gość gość
A skąd ty wiesz czy ty nie będziesz ryczec? Facet jak się zakocha to nie ma c***a żeby zonki nie zostawił. A wiadomo ze 80% małżeństw to pomyłka, błąd młodości i ze człowiek do miłości dojrzewa kolo 40 . Znam kilku rozwodnikow i są szczesliwsi niż byli z nowymi zonami

Gość gość
Wolałabym poddać się sterylizacji niż urodzić takiego tępego szmatławca.

Gość gość
To nie był żaden facet. Tylko jakaś mało rozgarnięta żona która znów się podszyła i to jeszcze użyła czasu przyszłego..on JAK zdradzi to..bo on będzie wiedział co się wydarzy jak zdradzi. :) "Hahahaha już szmciska wyzywają żony od jędz a do świąt jeszcze troche czasu zostało. Ciekawe co będzie dzień przed wigilią? smiech.gif" Aha, biedną żonę ktoś nazwał jędzą a jak wy dziewczyny nie ważne czy kochanki czy nie wyzywacie od szmat, k...w to jest ok nie? Was nie dotyczy kultura wypowiedzi tak? To się hipokryzja nazywa. Dzień przed wigilią wy możecie tak?

Gość gość
A skąd ty wiesz czy ty nie będziesz ryczec? Facet jak się zakocha to nie ma c***a żeby zonki nie zostawił. A wiadomo ze 80% małżeństw to pomyłka, błąd młodości i ze człowiek do miłości dojrzewa kolo 40 . Znam kilku rozwodnikow i są szczesliwsi niż byli z nowymi zonami Skąd wiem- to się czuje. Facet jak kocha to jest z żoną, a nie z dziwką. Po 20 latach wspólnie spędzonych ma się ten komfort i pewność.

Gość gość
Nią bądź naiwna, mój ojciec był z matka 25 lat a od 5 lat miał druga kobietę, mnie mówił ze kocha kochankę a matce ze nie da rozwodu

Gość gość
>>Znam kilku rozwodnikow i są szczesliwsi niż byli z nowymi zonami<< ja znam takiego jednego idiotę adasia. ta druga żonka tak mu dała popalić, że facet orientacje seksualną zmienił i teraz woli kolegów. a może zawsze był gejem i dlatego pierwsze żona go z domu wywaliła?

Gość gość
No a z kim ma facet spedzac swięta, Gra pozorów to najważniesza rzecz. Żona ze spoconą kiszką będzie latać żeby żarcie naszyjować i gości ugościć, a potem padnie na pysk po raz setny odmawiajac mężowi bzykania a on bedzie patrzył w telefon i czekał na koniec szopki żeby uciec choć na chwile gdzie pieprz rośnie a żona będzie stała i udawała że jest pieknie, ze nic nie widzi, trochę ją roztrzesię ale przeciez jej nie zostawi bo kredyt, dzieci poza tym kochanka na pewno brzydka ściera od razu jej się lepiej zrobi i pójdzie na m jak miłość. Tak wygląda życie wielu żon, któe boją się przeciwstawić mężowi i powiedzieć dość brakowi szacunku . Piszecie że oni nie szanują kochanek a myslicie że was tak? że was szanują zdradzajac na prawo i lewo? Jesteście dla nich tym samym co kochanka. Worem na spermę. Różnica polega na tym że wy macie grać szopke któej oczekuje społeczeństwo - przykładna żona, która dba o dom a tak naprawdę jest dla niego mamusią która posprząta, ugptuje i wychowa mu dzieci. Taki facet nie szanuje NIC wiec czym sie szczycicie? Czego zyczycie drugiej zonie?

Gość gość
20 lat wspolnie...rozczaruje Cie-moja matka tez taki staz i poszedl w dluga do kochanki-wcale nie ladniejszej i nie szczuplejszej.

Gość gość
Ha dokładnie, trafiłas w sedno, jak nie szanuje kochanki to zony tez nie. Proste,facet który szanuje czlowieka kobieta z która się wiąże nie będzie traktował jej instrumentalnie

Gość gość
dziś twój kochaś może i tak się zachowuje jak opisałaś ale mój mąż to wszystko razem ze mną w święta robi i przed świętami też pomaga jak może. Nawet co roku urlop bierze kilka dni przed wigilią, żeby ukochana żonę odciążyć i mieć wieczorem cudowny seks :)

Gość gość
Prawda jest taka drogie panie... ze boicie sie panicznie ze maz was zostawi bez kasy bo w domu siedzicie i pieluchy zmieniacie dlatego kazda koboeta bedzie dla was kpnkurencja bo nie macie wartosciowego czlowieka i czystego ukladu-chcesz to odejdz droga wolna. Pan maz dobrze wie ze jak was zsotawi to zobierzecie mu dziecko, ogranoczycie kontakty z nim, macie wspolne moeszkanie i kredyt wiec ciezko sie wyprowadzic bo niby gdzie itd. laczy was mnostwo spraw wiec on woli po cichaczu pier:doli-c sie z kochanocami a wam wmawiac ze super jest. Zgadzacie na wszystko w obawie ze was porzuci. Traktuje was nie lepiej niz kochanke i zrozumcie ro i zacznijcie sie same szanowac.

Gość gość
Nie mam kochanka. Tak zaraz nam wymyślisz lepszy scenariusz niż w m jak miłość. Uważaj bo ci ktoś uwierzy. Prawda jest taka że dla wielu ludzi święta to katorga. I tu nawet nie chodzi o kochanków. Ale gary, goście, rodzina z która dobrze wychodzi sie na zdjęciu. Hipokryzja, życzenia, skrywane urazy. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie i zajome dzieciate i nie narzekaja już ze zakupy, gotowanie, goście, prezenty i na nic czasu nie mają. Odwołują wizyty u lekarzy bo nie ma czasu, trzeba ciasta upiec a to ważniejsze niż własne zdrowie i każda jak jedna mówi: oby jak najszybciej minęło. Taka jest prawda.

Gość gość
Oklamujesz się zonko. Doszlas juz do mistrzostwa. Mój ojciec sprzatal, zmywal, ubierał choinkę, robił prezenty i kochał swoja druga kobietę. Facet boi się utraty reputacji, boi się ze ludzie powiedzą ze jest słaby chujek i rodzinę zostawił. Będą siedzieć na stanowisku i dopuki im zona tylka nie skopie i nie wystawi walizek za drzwi będą cignac ta farse. Żeby tylko nie było na niego tylko na zone. Zła zona wywalila go z domu hahahahaha a kochance mówi ze ja kocha ale nie może zostawić rodziny bo dzieci go potrzebują.

Gość gość
Żaden facet nie zasługuje na dwie kobiety. I powiem wam kobiety nie wchodzcie w takie układy. Facet nie jest idiota i jakby chciał to potrafi wypełnić pozew rozwodowy.

Gość gość
Drogie żony czemu nie potraficie wyartykuować swoich argumentów, swojego zdania, swojej opinii na temat zdrady w kulruralny sposób bez wyzwisk. Właściewie wasze posty składają się z dwóch trzech zdań gdzie około 70% to wyzwiska a 30% pobożne zyczenia któe ułatwiają wam życie i poprawiają samopoczucie. Do tego jakieś podszywy pod facetów, układanie życiorysu kochance i sobie. Oczywiście kochanka to z rynsztoka a żona z pałacu wiedeńskiego. I jeszcze myślicie że ktoś takie posty potraktuje poważnie.

Gość gość
Oklamujesz się zonko. Doszlas juz do mistrzostwa. Mój ojciec sprzatal, zmywal, ubierał choinkę, robił prezenty i kochał swoja druga kobietę. xxx Sama się okłamujesz tępa ściereczko, a ojca to ty widziałaś na zdjęciu w gazecie. Za każdym razem innego matka ci pokazywała :D

Gość gość
przygłupie wywłoki wbijcie sobie do tych pustych łbów, że żadna żona nie wygoni dobrego męża z domu tylko dlatego, że tak by chciała jakaś napalona suka z kafe. jak tak chcecie naszych mężów to same ich zmuście, żeby się rozwiedli z żonami, a od nas się odstosunkujcie, bo my z waszym koorestwem nie mamy nic wspólnego

Gość gość
No uderz w stól a żonki się odezwą. Gdzie wy mieszkacie w slamsach ze się takim słownictwem posługujecie? Naprawdę nie macie jak bronić swojego zdania i poglądów że uciekacie się do obleg, które będe zgłaszać.

Gość gość
Jest tu taka jedna sfrustrowana zona, która podkreca takie wątki, nie pracuje i nudzi jej się, musi się powyzywac biedaczka. Pewnie jakiś zarośnięty malpiszon który zatrzymuje męża kolejnymi ciazami

Gość gość
12:15 wrocilo trollidlo..wwysterylizowalas juz suke? K***s znowu w papie? xxx Odwal się idiotko od mojego zdechłego psa. Wysterylizuj sobie ryj, to nie będziesz dalej zarażać.

Gość gość
Dobry mąż który zdradza ha ha, tekst roku 2014 :D Nie ma sowa kure///o w słowniku. Doucz się. Skoro ty nie masz z tym nic wspólnego, po co się tu wypowiadasz, albo inaczej jesli cię mąż zdradzi idz do niego a on innych wolnych kobiet się odstosunkuj bo one go na siłe z twojego domu nie wyciągnęły. Sam przylazł.

Gość gość
Ja się nie dziwie ze faceci większym szacunkiem obdarzają prostytutki niż takie zony bez grama godnosci

Gość gość
>>Dobry mąż który zdradza ha ha, tekst roku 2014 smiech.gif Nie ma sowa kure///o w słowniku. Doucz się. Skoro ty nie masz z tym nic wspólnego, po co się tu wypowiadasz, albo inaczej jesli cię mąż zdradzi idz do niego a on innych wolnych kobiet się odstosunkuj bo one go na siłe z twojego domu nie wyciągnęły. Sam przylazł.<< tylko, że ja głupich wątków nie zakładam na kafe, nie wyję żałośnie i nie wrzeszczę w niebo głosy, żeby żony wyrzuciły mężów z domu i się z nimi rozwiodły. jak przylazł do ciebie to mogłaś go zatrzymać. nie udało się? uciekł szybko do żony? to widocznie jesteś beznadziejna :D:D