Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monsterka 1123

Wrześniowe mamy 2015

Polecane posty

Cześć patrzyłam na album syna i z usg na którym się dowiedziałam jest 11 tydzień 6 dzień +|- 4 dni i był tego pewien przy czym 5 dni później byliśmy na 3d i inny lekarz który przeprowadzał badania powiedział że chyba dziewczynka. :)

Wiolcia1611 i jakie imię dla dziewczynki? Mi się podoba Emilia,Wiktoria,Milena. A dla chłopczyka Maksymilian. ;) Mek32 to wcześnie! ;) Póki co to jutro mam usg i dowiem się co z moją ciążą;( mam ciuchutką nadzieje że maleństwo się pokaże i nie będę musiała przechodzić przez to co opisują tutaj niektóre dziewczyny;(

Gość LusiaWilk
Klaudina myślałam,ze jesteś mądrzejsza...

Gość gość
Mam nadzieję,że jutro znikniesz z wrześniówek

czesc dziewczyny :) ostatnio troche plamilam, bylam na badaniach i niby wszystko ok, ale dla upewnienia dzisiaj bylam znowu i moja beta wzrosla wiec jest ok =) wczoraj kochalam sie z moim narzeczonym bo dzisiaj wyjechal :((( i tez krwawilam, a wogole wczesniej nie czytalam ani nie dowiadywalam sie o sexie w ciazy, nie wiedzialam ze moglabym poronic... od teraz do 13 tygodnia KONIEC z sexem... tak sie zestresowalam ze nie moglam spac w nocy... jeszcze jak zwykle naczytalam sie na forach ze napewno poronilam... Masakra. a co do wypowiedzi ''Bo zdrowie dziecka jest najważniejsze,a nie płeć.Strasznie nie lubię takich pustych dziewuch,co tylko latają co chwilę na usg,żeby wiedzieć co się urodzi.Ile wy macie lat?''WTF kobieto!!!!! to czyli lepiej nie chodzic na usg i badania, bo wtedy sie jest pusta? Ile ty musisz miec lat zeby cos takeigo pisac? Wiadomo ze jak tylko lekarz bedzie widzial co bede miala napewno bede chciala wiedziec, bo kiedy mam wszystko kupowac? jak urodze? Klaudina napewno bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie ;)

Gość LusiaWilk
15:48 to ja

Gość LusiaWilk
mamusia 2015,o ile urodzisz...

LusiaWilk a ja się dziwie że Ty tu jeszcze jesteś;) Twoja nadzieja jest tak samo głupia jak i Ty. Mamusia2015 Zapytaj swojego gina o ten sex. Może niekoniecznie to jest tego przyczyną. Ale lepiej się wstrzymać. Mnie przy orgazmie boli podbrzusze ale czytalam ze to normalne...czasami lepiej nie czytać za dużo bo niepotrzebnie się człowiek nastraszy a później okazuje się że jest wszystko w porzadku.

no czasem czlowiek chce sie cos dowiedziec, a tylko nie potrzebnie sie sam straszy.. :P mam wizyte dopiero 10 marca :O po prostu ja nie wiem jak ja ttyle wytrzymam :( chcialabym juz zobaczyc mala/malego =) na tego trolla ''Lusie'' nie ma co zwracac uwagi, bezczelna, zawistna kobieta ktorej najwidoczniej nie wyszlo w zyciu i po prostu zazdrosci innym ze maja lepiej od niej =)

To faktycznie duuuużo czasu! Chciałoby się wiedzieć codziennie czy wszystko jest wporządku...Ale miejemy nadzieję że bedzie wszystko dobrze! Tylko spokój Nas ratuje!

Gość gość
LusiaWilk dla Twojej wiadomości jak pytałam w którym tygodniu ciąży wiadomo płeć dziecka to pytałam tak z ciekawości oczywiście zdrowie dziecka najważniejsze ale ciekawość też zżera ja nie latam non stop na jakieś wizyty tylko przychodzę jak gin wyznaczy kolejny termin no chyba że coś by się działo to wtedy bym nalegała na wcześniejszą wizytę. Taka osoba jak Ty nie jest nam tu wcale potrzebna temat forum powinien być przyjemny bo w końcu na świat przyjdą nasze kochane pociechy...

Gość LusiaWilk
No to dowiesz się w swoim czasie.Proste

gość dziś z tego co wiem to tak okolo 18 tygodnia mozna sie dowiedziec czy bedzie sie mialo dziewczynke czy chlopczyka :) Ja ostatnio jak bylam w sklepie to znalazlam takie cudowne futerko do spania na dzidzie, ze nie moglam sie oprzec i kupilam... A najlepsze jest to, ze moj narzeczony chodzil i ogladal ubranka dzieciece :D ja jak juz bede wiedziala jaka plec bedzie mialo moje malenstwo to pewnie od razu szafe zapelnie :D zawsze kupowal ciuszki dla dzieci kuzynek a w koncu bede mogla kupowac dla samej siebie :)

Gość gość
No dokładnie tylko byłam ciekawe czy dowiem się na tej wizycie czy na kolejnej forum jest po to by jedna drugą uświadamiała jak czegoś nie wie

Nie myslalam ze zakupy dla dziecka a nie dla mnie beda mi sprawialy taka przyjemnosc :)

Mamusia - ja jestem po zakupach w lidlu, troche zaszalałam, ale mikroskopijne skarpetki i body były tak fajne, ze trudno było sie oprzeć

Gość gość
omg jestescie w ciazy od kilku tyg i juz kupujecie ubranka? :D

Gość gość
Lepiej kupcie sobie podpaski w rozmiarze xxxxxxxl :D:D

Gość gość
Beznadziejnie jest rodzic na jesień

Nooo mi tez skarpetusie tak sie podobają :O ja moge kupować ciuszki dla niemowlaczkow bo moja siostra cioteczna rodzi w marcu wiec jakby cos nie wyszlo( nie daj boze) to dam ciuszki jej :) i tak zawsze jej cos przywoziłam dla dzieci i bede musiała jej cos kupic :)

Gość gość
Sama jesteś BEZNADZIEJNA ale może podasz ten beznadziejny powód dla którego beznadziejnie jest rodzić jesienią ??

Gość intu
little84 dobrze że piszesz! Zapomniałam, że od dziś miały być dziecięce rzeczy, może sama się na coś skuszę :) Miłego dnia mamuśki :)

Gość gość
LusiaCipusia podpaski w rozm. xxxxxxxl? a gdzie mozna takie kupic? Bo widac masz juz straszne przejscia za sobą. Biedna....Jestes w ogole w ciąży? czy w ciąży urojonej? biedne te dzieciatko...z taką durną matką...zyc pod jednym dachem. kto Cie chcial zaplodnić? pewnie jakiś bezzębny żul spod sklepu. Bo dla takich inteligencja nie jest pociągająca.

Gość gość
16:49 te dziecko?a moze to dziecko?miernota sie rozmnaza

Gość kasia1986nika
Witajci mamusie! Co to za klótnie? Troszke lepiej sie czuje po czopkach torecan bierze ktoras? Ja tez mam isc na usg w 13 tyg i mysle ze powie.mi co bwdziemy mieli ;) mamy.core to pasowaly syn ale najwaNiejsze aby bylo zdrowe ;) jak sie czujecie i nie kloccie sie :)) pozdrawiam

Gość gość
te dziecko bo to bedzie mutant,po matce rzecz jasna

Kasia nikt tu sie nie chce z nikim klocic, po prostu padly od niektorych nie potrzebne slowa, a jak ktos mi pisze ze jeszcze moge nie urodzic tego dziecka to dla mnie jest przegiecie... Takich rzeczy sie nie mowi ani nie pisze no ale. Ja dostalam tabletki na zatwardzenie i teraz hulaj dusza :D Jem co chcem :3 ja sama nie wiem co bym chciala miec :) Chociaz wolalabym miec pierwszego chlopaka a pozniej dziewczynke =) Ale taka rozowa niunia tez mi sie marzy :D

Gość intu
Różowa niunia :O matko...

Gość kasia1986nika
Ja chcialam miec pierwsza.core i mam-modnisia straszna :) jak ja bym chciala zjesc co chce ah :( na wsz.mi sie chchce wymiotowac.mam jadlowstret a zjadlabym placka po wegiersku.a.jem zimniaki i kefir ale pocieszam sie ze juz niedlugo.i mi przejda te mdlosci bo juz zyc mi sie niw chce ani wstawac z lozka . Pozniej jak.zobacze dzidzie to wsz.zapomne :)