Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele w sylwestra

Polecane posty

Gość gość

Właśnie teraz naszla mnie myśl na temat wesel w ten piekny nowy rok i tak sobie pomyslakam zeby tą nowa drogę życia rozpoczac w sylwestra miliony fajerwerkow tysiace ludzi bawiacych sie z wami nie swiadomych na weselu co wy o tym myslicie? Czy moze w nowy rok ktora date byscie woleli?

Gość gość
wiesz sylwester to taki dzień, w którym większość osób ma swoje plany, chciałoby gdzieś wyjechać, ma stałą ekipę z którą spędza ten dzień-ja bym nie ryzykowała i nie robiła w sylwestra-może po nowym roku ?

Gość gość
i potem w każdą rocznicę przyjaciele będą domagać sie imprezy :)

Gość roman w kluskach
Witam. Mam na imie Roma i chcialabym sie zapytac tych co sie znaja na modzie... czy modne beda w 2015 roku balerinki z lososia? :classic_cool:

Gość gość
Roma a co ma piernik do wiatraka? Zapytaj sie konsultsnta slubnego lub eksperta jakiegoś a nie tu na forum

Gość gość
balerinki z łososia nosiło się z ubiegłym sezonie teraz się będzie nosić balerinki z makreli

Gość gość
Mylisz sie bo makrela to przeżytek,teraz modne są balerinki z meduzy!!

Gość gość
ja tam wole z rekina ;]

Gość gość
Ja bym chciała miec wesele w sylwka najbardziej huczna impreza roku bedzie tyle fajerwerek ze to nie sposób sobie wobrazuć

Ja byłam teraz na weselu w drugi dzień świąt, niby fajnie było, dobra zabawa itd, ale jakoś tak dziwnie, po wigilii i pierwszym dniu świąt, na jedzenie nie mogłam patrzeć ;) A w sylwestra to sobie w ogóle nie wyobrażam, jakoś tak nie pasuje mi ten dzień na wesele. Mogłoby się też okazać, że dużo gości Ci odmówi, bo nie będzie chciało w sylwestra iść na wesele, przynajmniej tak mi się wydaje... :)