Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o 2 dziecko START

Polecane posty

Gość kunegunda123
Tez mialas bole itd?

Gość Anka_32
Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------=-ciąża!!! smiech.gif Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------10.01.2015? Agnessss86---------28----------4-----------------13.01.20 15 Anka_32--------------32----------1-----------------22.01.20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Agaa87----------------27----------4----------------28.01.2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa ----------------30--------------1---------?????

Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------=-ciąża!!! smiech.gif Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------10.01.2015? Agnessss86---------28----------4-----------------13.01.20 15 Anka_32--------------32----------1-----------------22.01.20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Agaa87----------------27----------4----------------28.01.2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa ----------------30--------------1-------------------?????

Gość Anka_32
Ale wiesza się forum!

Bombka to co na gardło Ci pisałam możesz sobie kupić, tylko ze ja mam w sprayu daje ostro po migfdalkach :)

Gość 2 plus 3
A jednak wracam... Tak jak pisałam, chciałam się wycofać na razie ze starań, ale mąż przejął dziś inicjatywę, że tak powiem ;) ; więc na ten miesiąc zostaję.

Gość 2 plus 3
Nick - - - - - - -Wiek - - - Cykl starań - - - - - Data nadejścia @ Olaboga13-----------29---------1----------------=-ciąża !!! usmiech.gif Sylwia 86 - - ------- -28 - - -- - 1 - - - - - - - - - -8.01.2015 kunegunda123 ----26---------1------------------10.01.2015? Agnessss86---------28----------4-----------------13.01.20 15 Anka_32--------------32----------1-----------------22.01. 20 15 Bombka88 - - ------ 27- - - - - - 1 – - - - - - - -27.01.2015 Agaa87----------------27----------4----------------28.01. 2015 Milena8889 - ------- 26 - - - -- - 4 - - - - - - - - -?????????? Dita333 - - ------ - - 31- - - - - - -5- - - - - - - - -30.01.2015 Iza28-------------------28-----------5---------------?? ???? miniaaaa --------------30-----------1-------------------????? 2 plus 3-----------------30-------------1---------------30.01.2015

Mam w domu mysz! W sobotę mąż mi coś wspominał ale ja oczywiste go wysmialam bo gdzie mysz u nas w domu (mieszkamy na piętrze a na dole mamy salon i mało używana kuchnie) może być na dole.albo w garażu ale nie u nas no i dziś otwieram szufladę a tam mysie bobki!!!!!!!!!! Już pułapki z jedzonkiem czekają na te małe ohydne myszki!!!!!

ja też nie kumam tych wszystkich wróżb z temperatury i ze śluzów. Ja wiem na pewno że jak zbliża się owulacja to jestem jurna jak nie wiem co i mam mega intensywniejsze doznania. Dla mnie robienie dziecka to przyjemność a nie obsesja z termometrem w p.... mam nadzieje że nikogo nie uraziłam. w ogóle to cześć :-) jestem dopiero po pracy padnięta. postanowiłam że testu jeszcze nie będę robić. poczekam. myślę sobie że jak go zrobię dziś i wyjdzie negatywny to będę sobie wkręcać że za wcześnie go zrobiłam. a tak poczekam ze 2 dni i będę wiedziała że na 100% nie jestem zaciążono

nie kumam. napisałam wiadomość i się nie dodała. masakra jakaś. część dziewczyny :-) ja uznałam że nie będę jeszcze robić testu. poczekam jeszcze ze dwa dni. wiem sama po sobie że jak bym zrobiła go dziś i wyszedł by negatywny nakręcała bym się że jeszcze za szybko. poczekam żeby mieć 100% pewność że nie ma szans na inny wynik. miałam umówioną wizytę u ginekologa na 21 i dziś się okazało że mam tego dnia szkolenie w Gdańsku. masakra. muszę zrobić wyniki. od kilku dni mnie mdli rano i wieczorem i myślę sobie że mogę mieć za wysoki poziom progesteronu. ale to stwierdzę jak wreszcie trafię do ginekologa

co za masakra dziś z tym forum. co chwilę znikają mi posty a później pojawiają się inne...

każda z Nas nie chce się nakręcać a jesteśmy tak nakręcone że szok :-) ja niby wiem że nie jestem w ciąży ale cały czas się pali we mnie iskierka nadziei. właśnie spojrzałam na swój paszport i właśnie się okazało że od półtora roku jest już nieważny.... masakra. jutro jadę złożyć wniosek o paszport dla synka i było by super gdybym nie sprawdziła swojego. zakręcona jestem niemiłosiernie

Minia dokładnie tak.jest jak napisałas z tym nakrecaniem :) niby się nie myśli ale z tyłu głowy.ciągle to siedzi. Jejku chyba jeszcze coś zjem....

Gość bombka 88
A my z synkiem bedziemy leczyc sie caly tydzien jutro robimy mocz i w srode kontrola u pani dr. Bede pracowac zdalnie i na l4. Eh...... Ja w tym cyklu nie mialam takiego strikte plodnego sluzu ale za to mam duuuuuzo mlecznego i jakos tak mi dziwnie. Oslabiona jestem. Gatdlo naparza ze szok eh.....

To lepszy jest śluz mleczny czy jaki jak białko jajka? Bombka to już odpuść sobie pracę zdalna i zajmijcie się swoim zdrowiem. Mi trochę gardło ułożyło ale mam już gila...

Poszlam sie kapac i chyba za goraca woda byla bo tak mi sie niedobrze zrobilo ze nawet kolacji nie zjadlam. DIewczyny jak za pierwszym razem takiej wybrakowanej sie uda to bedzie cod!

Kunegunda daj Ci Boże kochana :) Mnie znowu podbrzusze boli jak na okres.

kunegunda a czemu mówisz że wybrakowana jesteś??? ja też lubię przesadzić z ciepłą wodą w wannie, tak sobie myślę że jak już będę w ciąży to trzeba będzie uważać na ciepłą wodę. mój Jasiu dopiero zasnął. taki dziś był nakręcony po pierwszym dniu w przedszkolu od tygodnia. jeśli chodzi o śluz to płodny jest ten przezroczysty. mleczy jest nie płodny

No.to jak dzialalismy z mężem to był przezroczysty:) Wzielam właśnie trzecia.dawkę aspiryny, mam nadzieje ze rano wstanę jak młody bóg Hehehe

Wybrakowana bo mam 1 jajnik ;) drugi zostal usuniety jak mialam 18 lat . jesli chodzi o wczesniejsza ciaze to bylo to 1 razowe zapomnienie ;) i ups teraz jest 5 letni wspanialy synek ;)