Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

HEJ!!! Mam świetne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To świetne uzupełnienie treningów gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie możemy nigdzie wyjść. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Używane ale w świetnym stanie - każdy coś wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, lub Vortec. Zainteresowanych proszę o kontakt. 506145709. Pomagam z dostawą w mazowieckim!! Dalej kurier. Pozdrawiam Andrzej

Melduje się, marsz 7km i cały dzień w ruchu bo porządki robiłam, przede mną remont... przeraża mnie ten syf..jutro nan planie rower, mam nadzieję że czas mi pozwoli! Nie jadłam nic słodkiego:) odzywamy sie:) Samotna tez postanowiłam wrócić do ćwiczeń, Ty jedziesz równo z koksem:)

Hej! Ja również zazdroszczę 6 z przodu i też marzę by zobaczyć 7 z przodu :> Polecacie coś dietetycznego na grila?? mąż chce jutro robić grilowanie, a ja pomysłu nie mam i skonczy się pewnie na kiełbasce i skrzydełkach :/ Pozdrawiam:>

Gość Weguska
Hej! Mam 23 lata (165 cm) i od dzisiaj po raz drugi poważnie biorę się za siebie... ostatnio zaczęłam od początku lutego i z 63 kg zleciałam do 58, ale niestety znów wróciłam do 61,6:( Motywacja kompletnie spadła i od teraz muszę zbudować ją na nowo... Trzymajcie za mnie kciuki! :)

Gość Farfadea
Monika ale ta szóstka już się za długo utrzymuje na swoim miejscu :) ale dziś też wziełam wagę i jest 60,1 więc troszkę podbudowana :) Następny tydzień będzie baaardzo aktywny więc cicho marzę że się 5tka pojawi ale jak się pojawi to już jej nie puszczę :)Małe jest piękne kiełbaskę pomiń skrzydełka mogą być :) i koniecznie jakaś sałatke prostą :) Weguska mam to samo :) a każde kolejne odchudzanie jest cięższe niestety ale damy rade razem :)

Hej! Skrzydełka i kiełbaski odpadają _ znalazłam super przepisy na dietki z grilla :P Pieczarki nadziewane kukurydzką i serkieem mozzareką :> Do tego sałatka z sałaty, pomidorka, rzodkiewek, ogórkó jogurtu i zieleniny:> No i obowiązkowo szaszłyczki z warzyw i piersi kurczaczka :> Pozdrawiam i idę grillować :D

Gość losinek500
Hej dziewczyny. Wiem dawno mnie nie było ale jestem na bieżąco bo czytam was co tydzień. Wkońcu udało mi się wyprostować wiele spraw i wracam do mojego celu. Ostatnio troche pofolgowalam sobie z dietką ale staram sie aktywnie spędzać czas. Niestety od maja pracuje 7 dni w tygodniu także czasu mam mniej ale na siatkę chodzę, basenik czasami i zapisalam się na nowe zajęcia jumpfit :) na które chcę chodzić 2 razy w tygodniu. Poza tym odkurzyłam rower i kupuję rolki na których najpierw muszę się nauczyć jeździć ale będzie ok :). Wszystkim Wam gratuluję wytrwałości, samozaparcia i oczywiście sukcesów. Widzisz samotna i przescignełaś mnie. Wiedzialam że dasz radę. Teraz ja Ciebie muszę gonić :). I postaram się dogonić. Pozdrawiam Was cieplutko i postaram się pisać częściej . Miłego popołudnia i wieczorku

HEJ!!! Mam świetne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To świetne uzupełnienie treningów gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie możemy nigdzie wyjść. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Używane ale w świetnym stanie - każdy coś wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, lub Vortec. Zainteresowanych proszę o kontakt. 506145709. Pomagam z dostawą w mazowieckim!! Dalej kurier. Pozdrawiam Andrzej

Gość samotna 30
Hej.Skalpel i spacerek

Gość samotna 30
Po córci urodzinowym weekendzie nadal 8 z przodu.Dobrze,ze nie wiecej!Losinek super,źe nadal jesteś!Miłego dnia!!!

Gość samotna 30
Coś ta 7 mnie omija ale i tak ja złapie!!!

Gość Agnieszka B 83
Dużo by pisać złotych rad. Każdy ma inna, i swoja o odchudzaniu. Ja próbowałam w ubiegłym roku paru środków, które miały być rewelacyjne. Ok, nie stosowałam diet, wiec latałam do apteki i wypróbowywałam kolejne środki wspomagające spalanie tłuszczyku. Moge smialo polecić http://nplink.net/btkjP7vM . Dzis jestem lzejsza o 12 kg, bez efektu jojo, bez nadmiernego starania sie i bez stresu. Widze roznice po ubraniach, po sobie i po swoim samopoczuciu. Czy warto bylo sie odchudzac? Warto. 2 miesiace kuracji, i jestem z siebie dumna.

Gość Farfadea
Losinek witaj ponownie ! Samotna dogonisz tą 7mkę :) Jestem pewna :) Ja dzisiaj w pracy oczywiście ładnie się trzymam bo lodówki nie mam pod reką :) Wczoraj też z dietą nie poszło ahh trudno już do następnej soboty będzie 5tka z przodu musi się udać :)

Gość samotna 30
Dziś skalpel

Heja! I znowu kg w dół:> Jaka jestem z siebie dumna:> Dzisiaj wieczorkiem na Zumbę :> Dietkę trzymamy i lecimy dalej:> Jakbym chciała zobaczyć 7 z przodu :D Dziewczyny trzymajcie się :> Pogoda mnie nastraja pozytywnie i aktywnie:> Wy też tak macie ?

Gość Anetka8723
mnie ze wszystkich sposobów, które testowałam pomógł wyciąg z afrykańskiego mango, zamówiłam z tej stronki http://nplink.net/b1hP9Zye i korzystam do dziś, czyli od 4 miesięcy. Gdy zaczynałam ważyłam 86kg przy wzroście 172cm, więc było bardzo "ciężko" :) teraz po 4 miesiącach zeszłam do 72kg, nie przestanę do puki nie będę miała 6 z przodu :)

Gość gość
Dziewczyny - ja ciagle zaczynam od poniedziałku i jakoś ten poniedziałek tak do końca nie nadszedł. Co trochę schudnę to za chwilę znowu przybieram na wadze. Dlatego postanowiłam pisać bloga - może wtedy będę miała większą motywację walka-z-kilogramami blogspot com

Gość losinek500
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj odebrałam łyżworolki jutro pierwsza próba :). Oczywiście staram sie trzymać dietkę ale z tym różnie bywa. Pozdrawiam wszystkie chudzinki

Gość Marlena889
Ja zaczęłam od marca i póki co 10 kg mniej. Długo mi idzie bo nie mam czasu na ćwiczenia, ale bardzo dużo mi pomogły tabletki Raspberry Bio 5 i jest ok. Oczywiście już mi się kończą i zamawiam kolejne opakowanie :) Chcę schudnąć 20 kg albo i 25 :)

Gość samotna 30
Hej☺Wróciłam do pracy i zostałam mile przyjęta "jako ta odchudzona☺"to jest dalsza motywacja☺

Gość klara maja
Hey:) Ja jestem w trakcie kuracji african mango i mimo, że na początku byłam niedowiarkiem teraz jestem pod wrażeniem rezultatów:)! Nie spodziewałam się aż tak dużego spadku wagi. W mojej rodzinie zawsze kobiety miały problem z nadwagą tym bardziej cieszy mnie, że wreszcie coś działa:) Poza tym pytałam też lekarza o skład i potwierdził, że jest bezpieczny i nie zagraża zdrowiu- a to duży plus jak dla mnie. Moim zdaniem warto. Pozdrawiam i trzymam kciuki za rezultaty:) Kupiłam je tutaj: http://nplink.net/btkjP7vM

Gość kora1987
Hej hej ale się tu dzieje:) Samotna, ślepym trzeba byłoby być żeby nie zauwazyc ze schudlas:) super,że w pracy mile przyjęcie! Gratuluje spadków wszystkim:) ja się dziś zwazylam 65,1:) poszło troszkę w dół, odrzuciła słodkie i wracado ruchu wczoraj 22 km po gorkach:) ja coś mam problem żeby zejść poniżej 65, ale teraz nie dam za wygraną! Za Was też mocno trzymam kciuki:)

Gość kora1987
kala, no pewnie!!!! zapraszamy:D Mozesz wiecej, niz Ci sie wydaje;D wiem, ze dasz rade!:) dziewczyny, robimy male wyzwanie, takie na serio??? tzn. na tydz, zero slodyczy i godzina ruchu??? Tylko powazne podejscie, ktore tylko same mozecie kontrolowac:) ja zaczynam od dzis, a za tydz sie zwaze, na pewno bedzie mila niespodzianka;D ja przestalam regularnie cwiczyc i ten wredny cellulit wrocil! paskudztwo jedno, musze z nim powalczyc! kto ze mna?? tydz szybko minie ;D

Gość kala1980
ja podejmuję wyzwanie :) ale tylko na słodycze bo na ćwiczenia system pracy mi nie pozwala.Wychodzę do pracy o 3.30 i wracam o 21 .Cwiczenia by mnie zabiły,ale w niedzielę chodze na basen

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj pierwsze 45 minut na rolkach bo dzisiaj jeszcze 2,5h siatki. Samotna super że wszyscy cie tak miło przyjeli. Kora ja oczywiscie dolanczam do wyzwania :). Pozdrawiam wszystkich :)

Samotna super ! A to jeszcze nie koniec :) Kora zawsze mniej i tak trzymaj :) Losinek ja też muszę w rolki zainwestować :) Kiedyś bardzo dużo jeździłam :) Ja niestety z dietą mam problem w pracy jem malo i dietetycznie jabłuszko sałatka a wracam i jakaś bestia się we mnie odzywa ! W pracy nawet głodna nie jestem tylko jem żeby nie zasłabnąć a po powrocie to bym zjadła wszystko ! Dzisiaj po pracy zjadłam obiad taki dość spory jak na mnie a przed chwilą reszte co zostało *na szczęście juz nie dużo;P ale smaki mam takie że nie wiem co z tym zrobić w zyciu nie schudne ;( i do tego mam wrażenie że przytyłam ;((( Ważenie w sobote a miała być 5ka z przodu ;((

Gość kala1980
ja mam podobnie,jak zaczne jeść to nie mogę skonczyć.cały czas jestem głodna.i jak tu schudnąć:( a tak wogóle jak radzicie sobie z apetytem na słodycze?

Gość gość

Jeżeli chcesz dobrze ruszyć z odchudzaniem to zaopatrz się w tym sklepie: http://suplima.pl/97-otylosc Ja na początku swojej drogi kupiłam 2 butelki soku i jakieś tabletki. Schudłam 4 kg już i chce więcej :D

Kala na słodycze to akurat mnie mało dotyczy na szczeście ale dziewczyny też miały tutaj z tym problem ale chyba najskuteczniejsze to zawziąśc się nie jeść przed 2 tygodnie a potem już nie ciągnie tak :) Ja mam najgorszy problem z normalnym jedzeniem :) Obiadki bułeczki po prostu kocham :) I nie wiem jak się pozbyć tej miłości utrudniającej mi odchudzanie ;D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować